❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

PROCATTIC 2013

PROCATTIC és un grup de LinkedIn on més de 8400 professionals catalans del sector TIC comparteixen coneixements, projectes i fan xarxa. 2012 va ser l'any del 1er esdeveniment de desvirtualització i networking del grup, amb 450 participants. Enguany volem arribar als 1000, ens ajudeu a aconseguir-ho?

0
segundos
45
Aportaciones
5.355€
De 21.450€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'ANY PASSAT, MÉS DE 450 PROFESSIONALS CATALANS DEL SECTOR DE LES TIC ENS VAM TROBAR EN UNA JORNADA DE NETWORKING I DESVIRTUALITZACIÓ. ENGUANY, VOLEM SER MOLTS MÉS: ENS AJUDES A ARRIBAR ALS 1.000?

REALITZEM AQUEST PROJECTE DE MECENATGE A VERKAMI, NO NOMÉS PER A PODER REALITZAR L'ESDEVENIMENT D'ENGUANY SINO TAMBÉ PER A RECOLLIR FONS QUE ENS PERMETIN REALITZAR DIFERENTS TASQUES DE CONTINUÏTAT ENTRE AQUEST ESDEVENIMENT I EL SEGÜENT. AIXÒ, A MÉS A MÉS, ENS PERMETRÀ SEGUIR ÈSSENT INDEPENDENTS QUAN DISSENYEM LES PROPERES EDICIONS DE PROCATTIC.

JUNY DE 2012 VA SER LA DATA DEL PRIMER PROCATTIC DE LA HISTÒRIA. JUNY DE 2013 HA DE SER LA DATA DEL SEGON, L'ANY DE LA CONSOLIDACIÓ. EL PROJECTE, PERÒ, TOT PLEGAT NEIX MOLT ABANS...

PROCATTIC és un grup creat fa 5 anys a Linkedin® per reunir a tots els professionals del sector TIC català, independentment de la categoria, rol, formació de base i/o empresa/sector on desenvolupem la nostra activitat. El grup neix com espai de debat on tots ens puguem expressar amb llibertat sobre allò que ens afecta diàriament i informar-nos sobre novetats i nous projectes al sector. El grup pretén ser una plataforma que ofereixi noves oportunitats als seus membres. Empreses de Recursos Humans així com head hunters tenen cabuda al grup per fer arribar directament als membres les seves ofertes de feina més interessants.

ACTUALMENT, I DESPRÉS DE 5 ANYS DE VIDA, PROCATTIC S'HA POSICIONAT COM EL GRUP AMB MÉS PROFESSIONALS TIC DEL PAÍS AMB MÉS DE 8.000 MEMBRES

L'any passat, gràcies al suport i la col·laboració de l’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI), es va dur a terme el primer esdeveniment de desvirtualització dels membres del grup: PROCATTIC 2012. L’objectiu era potenciar el grup com un espai de networking pels professionals TIC del nostre país, així com per donar visibilitat i prestigiar el sector i la professió davant la societat.

En la primera edició, vam reunir MÉS DE 450 PROFESSIONALS i vam comptar amb ponents de gran qualitat, tots ells referents de les TIC a Catalunya i a nivell internacional, com ara Xavier Verdaguer, Genís Roca o Carles Flamerich. La primera edició va girar entorn a la situació del sector i a la ocupabilitat, oferint eines i recursos a tots aquells que volguéssin millorar la seva situació laboral.

Ara, volem posar en marxa una segona edició de PROCATTIC (www.procattic.cat), i enguany volem que el protagonisme sigui pels EMPRENEDORS I LES START-UPS . Volem comptar, de nou, amb ponències del més alt nivell, aquest cop centrades en emprenedors tecnològics i les seves experiències, però també en aquells professionals que es recolzen en les noves tecnologies per crear un món millor, més obert, accessible i compromès.

Volem que, tal i com va succeir l’any passat, PROCATTIC 2013 sigui un esdeveniment fet des del sector per al sector. Obert a tots els professionals i a totes les entitats, col·legis i associacions que hi vulguin participar.

Amb el suport de tots, aquesta segona edició ha de marcar el camí de PROCATTIC en el futur. El nostre desig és que l’esdeveniment es consolidi i es converteixi en una fita important, any rere any, al calendari de tots els que formem part del sector TIC català.

La situació econòmica, enguany, continua sent complicada. Però amb l'ajuda de tots creiem que els membres del grup PROCATTIC, així com qualsevol altre professional que encara no ens conegui, podran gaudir de nou d'una jornada d'aprenentatge, de networking i de desvirtualització amb ponències del més alt nivell, amb un espai a l'alçada de l'escollit l'any passat i amb la possibilitat de generar contactes profitosos per la seva vida professional.

PROCATTIC 2013 tindrà, a més, una novetat: L'ENTREPRENEUR CORNER, un espai dedicat en exclusiva a un grup d'emprenedors que podran presentar les seves idees de negoci. L'objectiu: no només donar-los difusió sinó fer que PROCATTIC sigui el lloc idoni per posar en contacte emprenedors amb Business Angels i inversors. L'esdeveniment, doncs, va un pas més enllà buscant sempre convertir-se en quelcom útil per als assistents. Coneixement, aprenentatge, idees... però també possibilitats reals de negoci per a tots els professionals del sector.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Emprendre és un repte, una aventura. Un risc i un camí ple de dificultats. Com també ho és el fet d’organitzar, de nou, un esdeveniment amb l’objectiu d’igualar o superar el de l’any passat. No serà tampoc una tasca fàcil.

Aquest esdeveniment implica una sèrie de costos. No existeix cap mena d'ànim de lucre per part de l'organització, però sí que desitgem poder assegurar que PROCATTIC sigui no només una realitat enguany, si no que es pugui repetir anualment. I que, entre esdeveniments, es puguin destinar els recursos necessaris a mantenir una activitat de comunicació continuada cap als membres del grup i la comunitat TIC en general.

Aquest any a més volem asumir el repte de superar la xifra d'assistents que vem aconseguir l'any passat: 450 Professionals. Fet que implica forçosament costos superiors.

Algunes de les despeses que requereixen la posada en marxa d'un esdeveniment d'aquestes característiques són:

  • Disseny i imatge corporativa (Estrenem un nou logo!).

  • Creació video per a usar a Verkami i a altres xarxes

  • Creació i manteniment anual de la pàgina web i generació de nous continguts

  • Comunicació on i off line abans durant i després de l’esdeveniment

  • Lloguer de l'espai i infraestructura necessària (cadires, escenari, so, vídeo, ...)

  • Creació de l’Entrepreneur Corner

  • Material imprés (fulletons, programes, bosses, etc)

  • Cost de les recompenses d’aquest Verkami

  • Creació de la 1a guia d’Emprenedors i Start-ups PROCATTIC 2013

PROCATTIC no compta amb cap organització darrera ni amb cap professional contractat per mantenir una activitat continuada durant l'any. En cas que s'aconsegueixin els diners es podrà comptar amb un equip de persones que mantindran vius tots els canals de comunicació (web, xarxes socials) per tal de que els objectius del grup i de l'esdeveniment siguin permanents i que no només es materialitzin durant els mesos previs a cada nova trobada presencial.

L’any passat, nombroses entitats, associacions, empreses i escoles / universitats van donar el seu support al projecte. Algunes d’elles van recolçar PROCATTIC ajudant a fer difussió de l’esdeveniment, d’altres aportant col·laboracions « en espècies » i d’altres amb un suport econòmic. Enguany, s’ha contactat amb totes elles per buscar noves col·laboracions. Al marge del projecte a Verkami, doncs, és possible que alguna entitat o empresa pugui ajudar econòmicament al projecte.

Per qualsevol mena de dubte, contacteu-nos a [email protected]

RECOMPENSES

Des de PROCATTIC agraïm la col·laboració de CDmon pel lot de 215 codis promocionals per un valor de 18.000 euros. Podeu consultar informació sobre els diferents productes de CDmon a:

CDmon Hosting
CDmon Virtual Up

També al suport de la start-up NowComputing, empresa que desenvolupa les polseres StormFly. Cada polsera té un valor de 80 €. Podeu trobar més informació als següents enllaços:

Video Stormfly 1
Video Stormfly 2
Video Stormfly 3

La ATI (Associació de Tèncics d'Informàtica) ofereix als mecenes la oportunitat de ser, en la segona meitat de 2013, socis de ple dret de l'associació. Podeu consultar els avantatges que implica ser soci de la ATI a:

Més info a la ATI

Tots els mecenes que tinguin com a recompensa el sopar de Networking rebran la informació (per correu electrònic) relativa al dia i lloc de clebració (que serà diferent al dia de l'esdeveniment PROCATTIC).

En funció del nombre de mecenes final, l'organització decidirà si es realitza un o més d'un sopar. En tot cas, sempre s'intentarà que el grup del sopar sigui òptim pel networking, amb emprenedors, representants d'entitats, patrocinadors i des de la organització sempre s'interarà convidar a personalitats destacades del sector TIC català, hagin estat o no ponents de PROCATTIC, per fer d'aquestes trobades quelcom remarcable i de valor pels assistents.

La PRIMERA GUIA DE STARTUPS I EMPRESES PROCATTIC 2013 serà un recull de totes les startups i empreses mecenes de l'esdeveniment que permetrà conèixer la informació més rellevant de totes elles (dades de contacte, informació de serveis i/o productes, logotip, etc). La Guia es distribuirà entre tots els assistents a PROCATTIC 2013, així com, a posteriori, a les entitats i empreses que donin suprot a l'esdeveniment.

La organització de PROCATTIC 2013 intentarà fer efectives totes les recompenses el mateix dia de l'esdeveniment. En cas contrari l'entrega de les recompenses es farà arribar als mecenes (residents a Catalunya o a l'Estat espanyol -excepte les Illes Canàries-) sense cap cost addicional per ells. En cas que algun mecenes resideixi fora d'aquest àmbit assumirà el cost de l'enviament, prèvia comunicació per part de l'organització.

Per a més informació de la recollida de recompenses visiteu www.procattic.cat o bé contacteu amb [email protected]

CALENDARI

PROCATTIC 2013 tindrà lloc a mitjans de juny. Una data que aviat us comunicarem a tots.

Mentre el projecte a Verkami estigui actiu, treballarem en l'organització de l'esdeveniment: cercant l'espai, tancant l'agenda, confeccionant les activitats que es duran a terme després de les ponències, etc.

Un cop acabi l'esdeveniment d'enguany, iniciarem els preparatius per a realitzar el proper PROCATTIC: PROCATTIC 2014.

GRÀCIES AL VOSTRE SUPORT I AJUDA, podrem començar a treballar en la propera edició, amb l'objectiu d'oferir-vos sempre un millor esdeveniment.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Sergi López

    Sergi López
    Autor/a

    casi 11 años

    Enguany PROCATTIC està dedicat als emprenedors. Pensem que tots els que ens mobilitzem en coses en les quals creiem ho som; també, lògicament, aquells professionals que en el seu dia van saber canviar les organitzacions des de dins per a fer-les millors o amb el fi de donar un major retorn a la societat. Són els pioners de l’emprenedoria, tot i que no s'anomenessin encara així o no fos aleshores un concepte mediàticament publicitat com ho és ara. Cal recordar que també es pot ser emprenedor dins d'una organització (intraprenedor) i intentarem que hi hagi un ponent d'aquestes característiques. Per aquells que vau ser pioners, considerem que conéixer com són els emprenedors actuals és quelcom enriquidor i en si mateix un motiu per estar en aquesta edició de PROCATTIC. Però també el fet de tenir la oportunitat -en la part reservada al networking que es celebrarà després de les ponències- per explicar als emprenedors actuals els reptes que vau haver de solucionar als 60's,70's i 80's i que van permetre ser ara on som.

    D’altra banda, afegir només que una bona part dels assistents de l’edició anterior eren professionals sèniors, ja que PROCATTIC no està pensat per cap franja d’edat sinó que és un esdeveniment obert a tothom. De fet, també, molts membres del grup a LinkedIN són CEOs, amb una llarga trajectòria i que per tant formen part també d’aquesta generació que va viure el procés que comentes en les dècades del ’60, ’70 i ’80 i així ho vam constatar en la edició de l'any passat.

    Moltes gràcies per la teva pregunta.

  • Andreu Campanario Ponga

    Andreu Campanario Ponga

    casi 11 años

    Quin paper juguen aquells i aquelles que varen fer que l'informatica fos un motiu de modernització per les organitzacions empresarials en el nostre pais, alla per els 60's 70's i 80's (en el segle passat)

#06 / Felip Puig farà la cloenda de PROCATTIC 2013

PROCATTIC 2013 comptarà amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, encarregat de clausurar les ponències d’aquesta segona edició de l’esdeveniment.

Tal i com va succeir l’any passat, quan es va comptar amb la col·laboració de Carles Flamerich, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, enguany el projecte torna a rebre el suport de la Generalitat de Catalunya.

Us recordem que PROCATTIC 2013 es celebrarà el proper 19 de juny, de 17:30 a 21:30 a l’Auditori del Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat, 138, Barcelona).

#05 / L’auditori del Campus de la Comunicació de la UPF acollirà PROCATTIC 2013

Avui us podem confirmar que PROCATTIC 2013 (que es celebrarà el proper dimecres 19 de juny, de 17:30 a 21:30) es durà a terme a l’Auditori del Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat, 138, Barcelona).

A les 17:30 es farà la recepció dels assistents i s’iniciaran les ponències, fins les 19:30. A partir d’aquí, PROCATTIC serà, com l’any passat, el lloc ideal per fer networking i compartir opinions i experiències amb els assistents. A les 19:30, també, els emprenedors tindran el protagonisme a l’Entrepreneur's Corner l’espai on diverses start-ups podran explicar els seus projectes i idees de negoci.

En aquest sentit, una altra novetat : ampliem el període d’inscripció per participar de l’Entrepreneur’s Corner fins el proper 14 de juny. Per tant: emprenedors, startups de tota Catalunya, encara hi sou a temps! Només cal omplir el formulari a la nostra webleer más

#04 / Barcelona Loves Entrepreneurs es suma a PROCATTIC!

Continuen les novetats: avui és un plaer anunciar-vos que Barcelona Loves Entrepreneurs ens ha donat el seu suport, i que el seu Co-fundador, JOSEP MARIA VALERO, formarà part del jurat del nostre ENTREPRENEUR'S CORNER .

Us recordem que estem buscant start-ups i emprenedors d’arreu de Catalunya perquè tinguin l’oportunitat de presentar els seus projectes davant del públic assistent a PROCATTIC 2013 i d’establir connexions amb business angels, inversors i possibles partners. Un jurat qualificat, a més, escollirà un d’aquests emprenedors per realitzar una ponència a l’esdeveniment. Recordeu que per formar part de l”Entrepreneur’s Corner, i d’optar a aquesta “plaça de ponent” heu d’omplir aquest formulari. La data límit per presentar els projectes és el 7 DE JUNY.

És un plaer comptar amb el Josep Maria Valero en la funció de jurat. … leer más

#03 / Volem omplir PROCATTIC d’emprenedors i startups

Avui us presentem la que, segurament, és la principal novetat d’aquesta segona edició de PROCATTIC:

L’esdeveniment comptarà amb un espai “físic” especialment dedicat als emprenedors i start-ups, autèntics protagonistes enguany; L'ENTREPRENEUR'S CORNER serà una zona on empreses de nova creació (fundades fa 2 o menys anys) i vinculades al sector TIC disposaran del seu espai per compartir i explicar la seva idea de negoci, el seu producte o servei, etc. No només ho podran mostrar a tots els que acudiu a l’esdeveniment, sinó també a un interessant grup de persones que estem convidant des de l’organització: un grup format per BUSINESS ANGELS, INVERSORS i representants d’ ACCELERADORES D'EMPRESES. Una gran oportunitat, doncs, per uns i altres d’establir contactes i sinergies positives!

I a més, una novetat molt especial: el programa de ponències… leer más

#02 / Nova ponència i nous suports!

Avui us podem anunciar una nova ponència ja confirmada: el proper 19 de juny serà un plaer per tots poder escoltar en JAUME R. PALAU , CEO de CDMON , que s’afegeix a les ja conegudes d’Oriol Bes, Jonàs Sala i Feargal Mac Conuladh.

Un luxe comptar amb en Jaume, i de tenir ja quasi definit el programa complert... encara, però, us sorprendrem amb algun (important..) nom més en els propers dies. Seguiu atents!

També és una molt bona notícia que, enguany, empreses i entitats ens continuin donant suport, com ja ho van fer l’any passat. És el cas d’ ADICIONA i del Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). Igualment, la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la GENERALITAT DE CATALUNYA ens ha brindat el seu recolçament, a l’igual que en la primera edició de l’esdeveniment.

Recordeu que el projecte a Verkami… leer más

#01 / Data i primers ponents confirmats!

Ja tenim els primers mecenes! De mica en mica, l’esdeveniment podrà anar agafant forma, i gràcies a la vostra ajuda de ben segur que podem fer-lo realitat… EL 19 DE JUNY

Sí, és la primera de les dues notícies que volem compartir amb vosaltres. Per tal que tothom s’animi a aportar, i es vagi ja reservant la data en les seves agendes: dimecres 19 de juny a la tarda, ens veurem les cares!

Ben aviat us informarem del lloc i horari exactes, i de com anirà el programa de la jornada...

De moment, us podem donar ja també la segona (gran) noticia. Com sabeu, PROCATTIC 2013 està dedicat als emprenedors, i ja us podem informar que tenim 3 ponents de luxe confirmats, que ens aportaran tres punts de vista diferents i de ben segur enriquidors.

Són l’ORIOL BES, director de THE FOUNDER INSTITUTE, filial a Barcelona de la acceleradora establerta a Silicon Valley (és una xarxa global de start-ups i mentors que ajuden a emprenedors a llançar noves companyies tecnològiques); el JONÀS SALAleer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies