❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Somni Rio 2016 - Els olímpics catalans de vela als JJ.OO.

La Fed. Catalana de Vela et convida a donar suport al programa de tecnificació d’esportistes catalans d’alt nivell per preparar-los per a la cita olímpica de Rio de Janeiro 2016. Sense subvencions públiques, és a les mans dels amants de la vela i de l'esport poder dur els nostres atletes als JJOO.

Categoría

Creado en

0
segundos
100
Aportaciones
42.080€
De 50.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

SOM UNA FEDERACIÓ AMB ATLETES D'ÈXIT

Tradicionalment, la Federació Catalana de Vela ha tingut la majoria dels millors atletes de tot l'estat en les disciplines de vela. Es tracta d'esportistes amb nivell semi professional o professional que participen a competicions autonòmiques, estatals i internacionals.

Els atletes catalans d'alt nivell:

  • 100 regatistes a la selecció catalana
  • 90 regatistes d’alt rendiment
  • 20 regatistes dins el projecte Somni Rio 2016

I els seus èxits durant el 2012:

  • 30 Podis a Campionats d’Espanya.
  • 13 Podis a Campionats d’Europa.
  • 11 Podis a Campionats del Món.
  • 50 esportistes catalans al Plan Nacional de Tecnificación Deportiva (CSD).

Pots veure un vídeo sobre la tasca i els objectius de la Federació Catalana de Vela (3'47")


"SOMNI RIO 2016", MÉS ENLLÀ DE LA PREPARACIÓ ESPORTIVA

El Projecte Rio 2016 és un programa de tecnificació d'esportistes d'alt nivell de la Federació Catalana de vela, que vol fomentar el trànsit d'esportistes d'alt rendiment de la Federació, cap a les classes olímpiques, consolidant el treball continu de grups d'entrenament d'alt nivell, amb projecció internacional. Procés que requereix a l'esportista l'adaptació a una nova embarcació més exigent i tècnica, així com la conciliació de la vida esportiva amb els estudis acadèmics de l'esportista. L'objectiu és poder dur el màxim d'esportistes catalans amb garanties d'èxit als Jocs Olímpic de Rio de Janeiro 2016.

Al marge del focus en classes Olímpiques, la continuïtat del projecte exigeix actuacions en el marc de les classes estratègiques i infantils, activitat a data d'avui liderada pels clubs nàutics, on neix la cantera de navegants i resideix la continuïtat i salut de la vela de competició a Catalunya.

Pots veure el reportatge de Teledeporte sobre el Projecte Rio 2016 (8'38") que es va enregistrar a les instal·lacions del Centre Internacional de Vela de Barcelona.


A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Tots els diners recollits es destinaran a la preparació dels atletes durant el curs 2013-2014. La xifra que ens hem proposat en un primer moment (50.000€) ens permet cobrir els mínims de cara al proper curs, però si la superem podrem encara millorar més la preparació dels atletes catalans de cara als JJOO.

Hi ha quatre àmbits en la preparació:

1. Entrenaments a la seu de la federació

  • Un entorn adequat per a les rutines d'entrenament dels atletes, i la possibilitat de compaginar-ho amb els seus compromisos acadèmics.

  • Aplicació del mètode científic amb l'objectiu d'incorporar sistemes o dinàmiques d’anàlisi del rendiment d’esportistes i vaixells en l’entrenament.

  • Invitació d'equips estrangers per a compartir entrenaments i concentracions.

2. Concentracions i seguiment de regates

  • Participació a les regates puntuables.

  • Concentracions periòdiques per allargar sessions diàries d'entrenament i millorar la concentració personal.

  • Sessions periòdiques de pràctiques en competició que tractin de reproduïr les sensacions de les regates d’alt nivell.

3. Formació multidisciplinar

  • Coneixements complementaris: preparació física i fisioteràpia, psicologia de l’esport, meteorologia, reglament de Regates, tàctica i estratègia.

4. Tutorització de cada atleta

  • Per contribuir a una correcta conciliació d’horaris i gestionar les seves necessitats amb els professionals de l’equip multidisciplinar, la federació oficialitza el paper del “tutor” del col·lectiu en l'actual preparador físic. El tutor periòdicament organitzarà trobades amb els esportistes per revisar el seu rendiment i necessitats.

  • En col·laboració amb el Servei d'Atenció a l'Esportista del CAR de St. Cugat, facilitem l'assessorament de l’esportista durant la seva transició esportiva amb l’objectiu d’orientar-lo i recolzarlo.

Pots llegir el document que explica els detalls del projecte Somni Rio 2016


UN CENTRE INTERNACIONAL D'ENTRENAMENT D'ALT NIVELL

El Barcelona International Sailing Center (BISC), o Centre Internacional de vela de Barcelona, amb seu al Parc del Fòrum, cerca acostar els seus atletes a l'excel·lència i l'èxit esportius, proveint als tècnics i professionals del sector els instruments necessaris per la millora dels mètodes d'entrenament.

La instal·lació ha estat dissenyada per tal de satisfer les necessitats d'esportistes i permetre la seva concentració i l'íntegre desenvolupament de les seves jornades d'entrenament en la seva superfície, comptant amb els serveis de vestuaris, zona d'aigües, assecador de roba tècnica, aules docents, gimnàs, residència i menjador, al marge d'una àmplia zona d'avarada de 4.400 m2.

Un dels objectius és que la instal·lació compti amb esportistes internacionals que contribueixin a la formació i desenvolupaments dels equips propis. El Centre Internacional, com a projecte del qual és promotor la Federació Catalana de Vela, complementa la tasca de formació realitzada als clubs nàutics catalans i agafa el relleu d'aquells equips que, un cop abandonada la classe estratègica, fan la aposta per l'alt nivell esportiu i navegar en classes olímpiques.


CALENDARI DE TOT EL PROJECTE

#somnirio2016vela

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Federació Catalana de Vela

    Federació Catalana de Vela
    Autor/a

    casi 11 años

    Benvolgut,

    Per saber si s'ha enregistrat la teva aportació has d'haver rebut un mail de verkami (a la direcció indicada) conforme ja ets mecenes. PEr altra banda, pràcticament a l'instant veuràs com el marcador numèric així com el nº de mecenes que participen.

    Moltes gràcies per la teva ajuda!!

  • Opuig

    Opuig

    casi 11 años

    Com se que s'ha enregistrat la meva aportacio?

  • Federació Catalana de Vela

    Federació Catalana de Vela
    Autor/a

    casi 11 años

    Buenas tardes Jeff,

    En primer lugar queremos agradeceros el interés mostrado por el proyecto.

    Por otro lado, para que podamos darte una información más detallada para vuestras necesidades, agradeceríamos nos escribieras a [email protected] con la información que necesitas y te la facilitaremos enseguida.

    Muchas gracias!

  • geoffroy bergeron

    geoffroy bergeron

    casi 11 años

    Hola, soy Jeff de BCNautic, ya colaboremos en varios temas con vosotros.

    Necesitamos mas informacion sobre la propuesta de aportacion de 900 euros.

    Creo que la podriamos ofrecer con algun cliente nuestro.

    Gracias

#02 / Moltes gràcies!!! Però no perdem la il·lusió, ho tornem a intentar!

Benvolguts Mecenes,

En primer lloc agrair-vos ben fermament la vostra col·laboració en el nostre projecte que tenia per objectiu aconseguir finançament per poder dur el màxim de representació catalana als propers Jocs Olímpics a Rio de Janerio. Moltes gràcies!!!

Per altra banda, no haver-ho aconseguit per ben poc ens fa agafar força i no ens donem per vençuts, és per això que ens alegra comunicar-vos que ja tenim una nova web de donacions per micromecenatge al projecte #somnirio2016 per l’equip olímpic català Vela.cat/somnirio, anem a aconseguir els 50.000€!

Vosaltres que ja vàreu fer la vostra aportació, us tornem a demanar el vostre suport!

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres a: [email protected] o a 932 243 900

Moltes gràcies i endavant!! Qui no corre vela!

Federació Catalana de Vela

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies