❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les 1000 meravelles. Un llibre de contes d'uns Petits Grans Creadors

Les 1000 meravelles és un llibre de contes escrit i il.lustrat pels alumnes de 4t de l'escola Àngela Bransuela de Mataró.

Bransanela Editorial

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
1.405€
De 1.325€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte Petits Grans Creadors neix amb la intenció de seguir fomentant la cultura emprenedora al nostre centre, l’escola Àngela Bransuela de Mataró. El projecte té com a objectiu que els alumnes s'endinsin en la creació artística i cultural, participant activament en totes les seves fases, des de la creació d'una cooperativa (una productora audiovisual, una editorial, una companyia de teatre, etc.) fins a l’edició, producció, i publicació de l'obra.

Aquest curs, els alumnes de 4t de l’escola han triat la creació literària.

EN QUIN MOMENT DEL PROJECTE ESTEM?

Entre tots els alumnes ja han decidit quin serà el nom i el logotip de l’editorial "Bransanela Editorial" per poder publicar el seu llibre de contes: LES 1.000 MERAVELLES.

Les 1000 Meravelles serà el fruit de molt esforç. Per grups cooperatius estan treballant a fons per aprendre com s’escriu un conte, les tècniques d’il•lustració, de maquetació i producció. S'han assessorat de tot el procés creatiu amb l'escriptora mataronina Lola Casas i amb l'il.lustrador Pere Cabaret i han analitzat les diferents parts dels contes amb la Mónica Ruiz de l'antiga biblioteca de Caixa Laietana.També han demanat un pressupost a una impremta i han parlat del finançament, que el faran a través del micromecenatge.

En aquests moments estan treballant en la portada del llibre i ja han començat a escriure els seus contes.

QUINS OBJECTIUS PERSEGUIM?

L’Objectiu principal és que els alumnes aprenguin d’una forma divertida, enriquidora i el més propera a la realitat possible.

A través dels grups cooperatius treballaran valors com l’esforç i el respecte. Aprendran a dialogar, a valorar la feina dels companys i a prendre decisions de forma conjunta.

Volem millorar les competències comunicatives, metodològiques i personals dels nostres alumnes.

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS?

Un regal per a tota la vida.

Amb la publicació del nostre llibre de contes cada alumne s’emportarà un regal per a tota la vida. Un petit tresor en forma de conte que podran explicar als seus fills i filles d’aquí 20 anys.

També volem compartir tot aquest treball amb els nens i nenes que vulguin, per això, posarem a disposició de les biblioteques de la ciutat un exemplar gratuït del nostre llibre.

NECESSITEM LA TEVA AJUDA.

Les vostres aportacions permetran poder realitzar les 50 còpies del llibre que necessitem per a que cada alumne pugui fer-se amb exemplar del llibre i poder regalar un exemplar a les biblioteques de la ciutat.

CALENDARI

La previsió de calendari del nostre projecte és la següent:

  • A mitjans de maig el llibre estarà a punt per imprimir.

  • Al juny es farà la presentació oficial del llibre en una de les biblioteques de la ciutat amb la col.laboració de l'escriptor mataroní Jordi Carrión.

  • Les recompenses s'entregaran al mateix acte de presentació del llibre o a la nostra escola durant el mes de juny.

MÉS INFORMACIÓ

Per tenir més informació del projecte o de la nostra escola podeu entrar al nostre bloc: blocs.xtec.cat/escolaemprenedora, a la nostra pàgina web: angelabransuela.cat, a la nostra pàgina de facebook o al nostre twitter.

Per qualsevol consulta pots contactar amb nosaltres a la següent direcció de correu electrònic: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Bransanela Editorial

    Bransanela Editorial
    Autor/a

    11 años

    El meu és 661806458...

    Fins demà

  • Josep Berenguer

    Josep Berenguer

    11 años

    el meu telèfon és el 610 40 36 72 i el correu que teniu ja és el correcte

    si em feu arrivar el vostre us faré un truc demà al matí. Aquesta tarda seré fora del despats

    Moltes gràcies

    Josep

    INOM,S.A.

  • Bransanela Editorial

    Bransanela Editorial
    Autor/a

    11 años

    Bona Tarda!

    Gràcies pel vostre interès! si voleu em podeu enviar el vostre telèfon o correu i en parlem. En principi ja tenim un pressupost per la impressió del llibre però estem oberts a altres opcions...

  • Josep Berenguer

    Josep Berenguer

    11 años

    La pregunta és si podem contribuïr en el projecte a canvi de la impressió del llibre.

    Som una petita empresa d'Arts Gràfiques que ens dediquem als llibres de curta i mitja tirada.

    Moltes grácies

#12 / La presentació del llibre "Les 1000 Meravelles" tot un èxit.

Ahir va ser una tarda plena d'emocions. Els alumnes de 4t de l'escola i Petits Grans Creadors van presentar el seu llibre a la Biblioteca Antoni Comas. En una sala plena de gom a gom, vam poder viure uns moments inoblidables per tots nosaltres i els propis autors del llibre van poder repartir les recompenses als mecenes del projecte.

Gràcies a la participació de totes les famílies, mestres i mecenes. Gràcies també a en Jordi Carrión per presentar-nos el llibre i gràcies a la Biblioteca Antoni Comas per acollir-nos en un dia tan especial.

A continuació us deixem amb un recull fotogràfic i un vídeo que han realitzat els propis alumnes i que no us podeu perdre.

Presentació de "les 1000 meravelles" on PhotoPeach

 

 

#10 / Presentació del llibre "Les 1000 Meravelles"

Us recordem que el proper dimarts dia 28 de maig serà la presentació del llibre a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró. L'Acte serà a les 18h i en acabar els autors del llibre faran entrega de les recompenses als mecenes del projecte.

Us esperem!!!

#09 / Les 1000 meravelles al suplement cultural de la Vanguardia

Avui hem tingut la sort de llegir un reportatge magnífic del periodista Luis Benvenuty sobre el nostre projecte a les pàgines de la Vanguardia. Estem orgullosos i agraïts de que un mitjà tan popular com aquest s'hagi fixat en aquest petits grans creadors de l'escola i hagi volgut explicar a les seves pàgines culturals del diumenge, l'esforç i la dedicació de tots ells en el llibre: les 1000 meravelles.

Aprofitant l'ocasió, volem agraïr als últims mecenes del projecte la seva participació: l'Amada, l'Estel i la Yolzapher.


#08 / Finançament aconseguit!!!

Avui a la tarda hem viscut un moment molt especial. Els Petits Grans Creadors de 4t han vist com el seu projecte arribava a la fita proposada de 1325€ i s'ha tornat com bojos! Gràcies a tots i totes per fer-ho possible! Ara només queda esperar a la presentació del llibre que ja us avancem que serà el proper dimarts 28 de maig a la nova biblioteca Antoni Comas.

Aprofitem per donar les gràcies als últims mecenes: Albert Guisasola, Carlos Chacón, Comissió de 6è, Carme Miró, Sara benabent, Gabriel, Cristina Romero, Sergi Fernández i Juana Díaz.

#07 / Noves Aportacions

Només queden 16 dies per finalitzar el període de finançament i només ens queden 170€ per completar el projecte.

Gràcies a les últimes aportacions de la Gemma Brecha, La Mónica Leal, en Sankio, l'Alfonso, L'Ampa de l'escola, L'Amada, la Pili i en Jokin.

#06 / Noves aportacions

Ja estem arribant! Ara mateix hem aconseguit 990€ dels 1325€ que necessitem. Volem agraïr les últimes aportacions de La Montse Pastor, Albert Garcia, Katy, Escola Àngela Bransuela, Montse Xarles, Berta Planas, Josep, Oriol Martí, Laura Castarnado, Fernando, Francisco Fernández, Sailor, Lluc, Susanna Sureda, Joan Blanco, Sandra i l'Ivan Neila.

#05 / Petits Grans Creadors a Mataró Ràdio.

El passat dimecres, representants de les dues classes de 4t de l'escola van començar amb la promoció del llibre: Les 1000 meravelles, al programa "Viu la Vida" de Mataró Ràdio. Podeu escoltar l'entrevista al següent enllaç, a partir del minut 38:30.

#04 / Ja tenim portada!

Aquest matí els artistes de 4t han triat la que serà la portada del llibre: Les 1000 meravelles.

Ha estat un sorteig molt ajustat i al final els components de l'editorial Bransanela han triat aquesta:

#03 / Noves Aportacions...

Ja casi estem a la meitat de l'objectiu i us volem donar les gràcies per haver confiat en nosaltres.

Gràcies a en Sergisonic, Carmen Gálvez, Carlos Gómez, Carmen Carrión, Susana Romero, Jordi Carrión, evillen68, Miquel Selga, Cati, Raquel Pablo, Ana Gaviera, Sara Cañibano, Eulogi, Sara B, Iker, Toni Casanova, Juanma Morón, Ángela Rus, Anna Soler i Maria del Mar.

#02 / Portades del llibre.

Els grups d'escriptors i il•lustradors ja han acabat les seves propostes de portada pel nostre llibre. Ara només cal que entre tots els alumnes escullin una, la definitiva. Aquest taller ha estat molt interessant, els alumnes s'han convertit en uns dissenyadors creatius.

Primer cada grup es va reunir i va fer una pluja d'idees, després cada membre del grup va plasmar la seva idea al full. Quan tots els components del grup havien fet la seva proposta van decidir amb quina treballarien i a quina li donarien forma. Van experimentar amb diferents materials (pintures, cartolines, ceres, colors, retoladors, etc.) i amb diferents tècniques (dibuix, collage, fotografia...) i després d'un parell de sessions més han arribat al resultat final.

A vosaltres quina us agrada més?




#01 / Primers mecenes!

Benvinguts a les 1000 meravelles. Un llibre de contes d'uns petits grans creadors. En aquest bloc us anirem informant de tot el procés del llibre que estem creant. Properament penjarem les portades del llibre que estan realitzant cada grup i la portada guanyadora que haurà decidit la majoria.

Podeu seguir les activitats que realitzem al nostre bloc

Ja tenim els primers mecenes del nostre projecte. Moltes gràcies a la Laura, la Lali, La Gemma, a l'Elias Gorostiaga, a en Joan Rubio i en Gregorio...

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies