❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Valors, una via cap a l'èxit"

Les actituds ètiques són indispensables per aconseguir l’èxit? Quins valors hi ha darrera la trajectòria de grans professionals que han triomfat? La revista 'Valors', conjuntament amb l'editorial Proteus, vol publicar un llibre d'entrevistes sobre quins valors ens ajuden a arribar a l'èxit.

Valors

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
120
Aportaciones
3.500€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El llibre “Valors, una via cap a l'èxit” pretén ser una reflexió sobre la importància que li donem a l’èxit avui, una reivindicació de les actituds ètiques necessaris per desenvolupar-nos professionalment (esforç, compromís, constància, treball...) i una demostració que l’ètica no és un impediment per assumir l’èxit, sinó precisament l’eina necessària perquè els nostres projectes triomfin.

Ja han confirmat la participació en aquest projecte destacades figures com el periodista Iñaki Gabilondo, l’escriptora Ana Maria Matute, el publicista Lluís Bassat, el xef Joan Roca, l’empresari Pau Garcia-Milà i els il·lustradors, Roser Capdevila i Andrés Rábago “El Roto”, entre altres. Persones que han demostrat que darrera una trajectòria professional reconeguda i també hi ha vides amb valors.

PER QUÈ US NECESSITEM

L’edició d'aquest llibre té un cost de 3.500 euros. Els diners del projecte s’invertiran exclusivament en l’edició (disseny, maquetació, impressió) i distribució del llibre, ja que la realització d'aquest, com la resta de projectes que du a terme l’Associació Cultural Valors, es farà gràcies al voluntariat dels membres de l’entitat. Ens agradaria que aquest volum fos un dels títols d'aquest Sant Jordi 2013.

VALORS I PROTEUS

Fa quasi deu anys que l’Associació Cultural Valors treballa per potenciar la reflexió dels valors a la societat actual. Des del 2003 edita la revista ‘Valors’, una publicació mensual i d'àmbit nacional. Els coordinadors d'aquest llibre seran precisament els dos directors d'aquesta publicació, Joan Salicrú i Maria Coll, dues persones amb experiència en l’àmbit del periodisme. Anteriorment, l’entitat també ha estat editora d’un programa de televisió “Valors.tv”, emès a una desena de televisions locals durant el 2011, i actualment dirigeix el programa radiofònic “Valors a l’alça” a La Xarxa.

A més, en aquesta ocasió, l’Associació Cultural Valors compte amb el suport professional i logístic de l’editorial Proteus, un projecte d’edició i venda de textos que tenen l’ètica com a eix vertebrador de continguts, perquè aquesta no sigui un instrument retòric, sinó real, en una època d'incerteses. Nascuda el 2008, aquesta editorial també sorgeix amb la pretensió de contribuir a la difusió de valors.

MÉS INFORMACIÓ
twitter.com/revistavalors / www.facebook.com/RevistaValors / vimeo.com/valors
www.youtube.com/user/RevistaValors

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies