❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L&#x27;hora dels </br> gossos i altres relats

"L'hora dels gossos i altres relats" és un llibre que recull un total de 18 contes curts per a persones adultes que no deixen indiferents a les persones lectores perquè el que busquen és fer pensar i fer una radiografia crítica de coses que passen, que et poden passar a tu i a tothom.

Xavi Martí

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
6
Aportaciones
99€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

ESTIL DELS CONTES:

El llibre està format per relats breus amb una narrativa caracteritzada per un estil senzill i directe, fresc i de fàcil lectura. Els relats mantenen la intriga de les persones lectores i no ofereixen masses explicacions, però gràcies a això fomenten la curiositat per conèixer el desenllaç, que pot ser força sorprenent.

TEMÀTICA:

La temàtica dels textos és molt variada, es basa en la quotidianitat i presenta un fil conductor clar, que és la visualització de certes injustícies socials o d'anhels o sentiments de les persones que a vegades es fan realitat i a vegades no es compleixen.

QUÈ ENS APORTA?:

A més del plaer de gaudir de la lectura i de passar una bona estona, "L'hora dels gossos i altres relats" ens aporta una caixa d'eines crítiques per pensar en coses que passen cada dia. La reflexió implícita que es troba a moltes de les seves històries ens pot portar a recordar o a fixar-nos en altres realitats similars que passen al nostre voltant.

ON ES PRESENTARÀ:

El llibre es presentarà a l'abril, al Cercle Artístic de Molins de Rei.

APORTACIONS I RECOMPENSES:

Els i les mecenes rebran les seves recompenses durant el mes d'abril, que és quan s'ha previst que ja estigui impresa l'obra. Les aportacions dels i les mecenes serviran per editar 200 exemplars i per pagar les despeses d'enviament.

UN TASTET:

Per llegir algún text que podràs trobar a "L'hora dels gossos i altres relats" podeu visitar el bloc que recull alguns dels meus textos i el link del "VI Recull de Contes Antiautoritaris" de Negres Tempestes:

bloc Hora dels gossos

Negres Tempestes

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#04 / BORRADORS EN ESPIRAL

En aquesta imatge podeu veure els dos volums en espiral (borradors) que contenen els contes que podreu llegir a "L'hora dels gossos i altres relats"; en aquests dos borradors, però, també hi ha altres contes que potser en el futur s'inclouen en un altre llibre. Per coses de la vida, els arxius informàtics que van fer possible el naixement d'aquests dos borradors en espiral es van perdre i, l'autor, en els darrers mesos, els ha tornat a picar i a introduir en un document informàtic que és l'esquelet del llibre, la maqueta de "L'hora dels gossos i altres relats". Els dos borradors han passat per algunes mans (poques) els darrers anys, ara es tracta de que ja siguin definitius i que arribin a nombroses retines.

#03 / 54 de 800!!!

Anem fent i sumant persones a aquest projecte, ja en som 4 + 1!!! El projecte de mecenes populars de Verkami és una autèntica manera de donar a conèixer les creacions de la gent que no disposa dels mitjans per mostrar a les altres persones el que construeixen gràcies al que saben fer. Suma-t'hi!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies