❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

'Així t'escau la melangia' nou disc de Meritxell Gené

Després d'editar ''Inesperadament'' i ''Sota els llençols'', Meritxell Gené ens presenta el seu últim treball discogràfic ''Així t’escau la melangia'', un disc d’homenatge al poeta lleidatà Màrius Torres.

Meritxell Gené

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
141
Aportaciones
3.080€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ VULL FER?

Amb aquest projecte tinc la voluntat de recuperar i reivindicar la figura del poeta Màrius Torres, oferint una selecció ben pròpia amb 11 dels poemes de la seva extensa i deliciosa obra poètica.

LES APORTACIONS

La recaptació a través del micromecenatge servirà per poder cobrir la major part de les despeses de l'edició, la gravació i el disseny gràfic del disc.

EL PROJECTE

El projecte ja fa uns dies que està en marxa, de fet ja estic realitzant la gravació, i el disc ha d'estar enllestit pel 7 de març, que serà quan el presentarem en primícia al Festival Barnasants.

Amb aquest projecte, per a mi il•lusionant, vull evocar l’agraïment més sincer envers al meu poeta de capçalera, Màrius Torres, el poeta que m'ha fet connectar amb els meus records d'infantesa i d'intimitat; amb els pensaments i els sofriments, amb els sentiments i les sensacions. Amb la seva manera d’entendre la vida, i també la mort.

El poeta que escriu per compartir la presència de l’altre, que escriu per no sentir-se sol, tot refugiant-se en les paraules. Unes paraules que sacien l’esperit d’unes mans que acuradament escriuen.

Tot això, en un projecte compromès amb la lluita per la identitat de la nostra terra, sense oblidar la seva contribució pel reconeixement dels projectes poètics i musicals de Ponent; reivindicant i recuperant així la figura del nostre gran poeta.

Per aquest motiu, si teniu interès i estima envers al poeta i la seva obra, i a més, teniu sensibilitat per la cançó femenina, compromesa i de Ponent; us demano la vostra implicació i contribució en aquest nou projecte.

Ja per avançat, moltíssimes gràcies per ajudar-me a fer-lo possible!

ENS TROBAREU A..
www.meritxellgene.cat
FACEBOOK
TWITTER
SPOTIFY

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Meritxell Gené

    Meritxell Gené
    Autor/a

    casi 11 años

    Bona tarda Xavier!

    El teu nom d'usuari a Verkami és 'XavierM' oi?

    Ara estava revisant les adreçes per fer els enviaments, i si em confirmes que el teu usuari és aquest, em falta la teva. Me la podries passar?

    Moltíssimes gràcies per haver-me ajudat a fer possible aquest projecte!

  • Xavier Marcos

    Xavier Marcos

    casi 11 años

    Meritxell m'ha alegrat molt que hagis pogut dur a terme el teu projecte. Com puc verificar que l'adreça que vaig donar es la correcta ?

    Endavant Meritxell i gracies.

    Xavier

  • lo folguereta

    lo folguereta

    casi 11 años

    Doncs jo sòc dels que vaig fer l'aportació...i no he donat les meues dades, com te les faig arribar? o me'l portaràs en mà?

    Salut i enhorabona!!

  • Meritxell Gené

    Meritxell Gené
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola reina! Encara no han arribat els discos de fàbrica, espero que no tardin! Les dades que em vas passar estan bé. Gràcies per l'interès guapa!!! Una abraçada!

  • Aina

    Aina

    casi 11 años

    Hola Meritxell!

    només volia saber si ja heu enviat els cd's físics. No sé si vaig dinar bé les meves dades i era per saber si no les tenieu bé o encara no ho heu fet. Perdó per la impaciència però m'agrada molt el teu nou disc! ;)

  • Meritxell Gené

    Meritxell Gené
    Autor/a

    11 años

    Bona tarda Antoni, primer de tot, moltíssimes gràcies per la teva aportació!

    En segon lloc, pel que em comentes de com aconseguir el 1er disc 'Inesperadament', no hi ha cap problema, m'ho apunto i ja et faré arribar aquest enlloc del 2n! De nou, gràcies!

  • Antoni Solé

    Antoni Solé

    11 años

    Hola, amb l'aportació que he fet per col·laborar a editar aquest darrer treball teu aconseguiré tenir també l'anterior CD "Sota els llençols". Com ho puc fer per aconseguir el primer, "Inesperadament" ? Gràcies !

  • Meritxell Gené

    Meritxell Gené
    Autor/a

    11 años

    Bona tarda Joan! Primer de tot, moltíssimes gràcies per la teva aportació al projecte! En segon lloc, pel que fa a la incidència, et recomano adreçar-te a la gent de verkami a [email protected]. Ells et podran explicar que cal fer en aquest cas. Una abraçada i altre cop, gràcies!

  • joan cornudella

    joan cornudella

    11 años

    Meritxell, quan havia acabat de fer la meva col·laboració, he volgut fer una impressió i m'ha saltat la pàgina. He hagut de tornar a començar el procés de pagament a través de targeta i ara veig que he col·laborat dues vegades. Què puc fer?

  • Meritxell Gené

    Meritxell Gené
    Autor/a

    11 años

    Sí, el disc en format mp3 i també en cd. Gràcies Raimon!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies