❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FOLLS I NOCTURNS som. Vols ser còmplice nostre?

Som FOLLS I NOCTURNS. Som un grup que beu tant de les fonts del jazz com de les del rock. Recitem música i cantem poesia. Melodies senzilles, naturals i espontànies que s'entrellacen, com la roba estesa als fils, a la base principal. Vols ser còmplice nostre?

Folls i Nocturns

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
148
Aportaciones
4.023€
De 3.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

DECLARACIÓ DE PRINCIPIS

Som FOLLS I NOCTURNS. Som del Ponent de Catalunya. Som de les Borges Blanques i de Lleida. Som d’aquí i parlem i cantem com la gent d’aquí, però la nostra aspiració és arribar arreu. Pensem que a la província de Lleida hi ha una bona colla de músics (cantautors i formacions més completes) que no tenen el prestigi que haurien de tenir només pel fet de tenir per capital “la ciutat llunyana”. De quina llunyania parlem, real o mental? Els nostres propers passos tenen per objectiu esborrar llunyanies i fronteres de la mena que siguin, perquè, per dir-ho a la manera Walter Benjamin, “les úniques fronteres són les mentals”. No ho veus així també tu?

QUÈ FEM

Som FOLLS I NOCTURNS. Som un grup que beu tant de les fonts del jazz com de les del rock. Melodies senzilles, naturals i espontànies que s'entrellacen, com la roba estesa als fils, a la base principal. Recitem música i cantem poesia. Vols treure l’entrellat d’aquesta fórmula?

QUÈ VOLEM FER

Som FOLLS I NOCTURNS. Més per folls que per nocturns ens proposem d’entrar en una sala de gravació per enregistrar el nostre primer treball discogràfic. No és fàcil en un moment en què precisament en l’àmbit de la creativitat i la cultura no hi ha res fàcil. Per això hem volgut iniciar aquest Verkami, que és una manera popular i plural d’aconseguir que la gent cregui en un projecte i que avanci els diners per a un disc que aviat tindrà a les mans. És a dir, cadascú, a títol individual, es fa còmplice d’un projecte col•lectiu i contribueix a fer-lo realitat. Vols ser còmplice nostre?

RECITEM MÚSICA I CANTEM POESIA

Els primers temes de FOLLS I NOCTURNS vénen de textos que integren el poemari Intemperància roig encès. Les darreres són textos nous... I tot és nou, i no. Perquè, com J.V. Foix, ens exalça el nou i ens enamora el vell! Et vols deixar enamorar?

QUI SOM

Meritxell Cucurella-Jorba a l’escriptura dels textos i a la veu recitada, Pep Masip a la veu cantant i al saxo, Iban Riu i Toni Cambrodí a les guitarres, Roger Cornudella als teclats, Joan Guarro al baix i Josep Pagès a la bateria. Sis músics i una poeta dalt l’escenari. Ens vols conèixer una mica?

UN PRODUCTE FET AQUÍ

El nostre disc serà una creació de proximitat. Nosaltres som d’aquí i hem buscat una colla de professionals també d’aquí, del Ponent de Catalunya. El nostre productor és Víctor Ayuso, de Lleida (Renaldo & Clara) i gravarem el disc a El Zulo i amb la mà mestra de Txabi Àbrego, instal•lat a Almacelles (El fill del mestre, Gasion, La salseta del poble sec, etc.). Els nostres dissenyadors gràfics vénen de la factoria Can Antaviana, de les Borges Blanques: el grafista Jordi Calvís i el tipògraf i grafista Josep Patau. Gosaràs ignorar-ho, tot plegat?

MÉS INFORMACIÓ
www.follsinocturns.cat / Facebook / Twitter / myspace / YouTube / info en pdf

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / MIL GRÀCIES!

Mil gràcies per haver apostat pel nostre projecte, per ser part dels nostres micromecenes i per fer créixer els nostres adeptes...

Nosaltres t'agraïm amb tot el cor el teu SÍ, HI CREC... però si creus que algú també hi pot creure, fes córrer la notícia entre els teus amics, coneguts i saludats. I que la música, la poesia, la follia i la nocturnitat s’escampin com la pólvora!

Gràcies per tot i més...

Ben cordialment,

FOLLS I NOCTURNS

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies