❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cel d'estiu Film

Curtmetratge que parla de la importància del món imaginari en la gestió de les adversitats presents en la infantesa.

Cel d'estiu

Un proyecto de

Categoría

Creado en

35%
26
días
7
Aportaciones
355€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

CEL D'ESTIU

Cel d'estiu és un curtmetratge que neix de la necessitat d'oferir una nova mirada a les adversitats i als conflictes emocionals de la infància i reivindicar la importància del món infantil i el seu imaginari en la seva gestió.

A través de la mirada de l'Ona, pretenem fer un viatge per la innocència i la seva pèrdua, i com en aquest procés el món imaginari deixa de ser un lloc que volem habitar.

Sinopsis

L'Ona té 8 anys i estiueja a un petit càmping de Tarragona. S'aïlla una mica de tothom i s'inventa jocs imaginaris on cabussar-se. Una tarda, troba una bona oportunitat de fer amigues, però la rebutgen. No és suficient gran. A partir d'aquí, l'Ona decideix abandonar el món imaginari per entrar als esquemes de la vida adolescent.

Realització

El rodatge d'aquesta història es durà a terme el primer cap de setmana de juny a les Cases d'Alcanar, Tarragona. L'espai català autòcton, era un dels requisits imprescindible que volíem que figurés en la nostra història, com també l'ús del català. Sempre que hem imaginat, hem imaginat en català!

Qui som

Som la Paula i l'Anna i no només hem escrit i dirigit aquesta història, sinó que també l'hem viscuda. Som estudiants de grau de l'ESCAC i aquest projecte és el nostre curtmetratge final de curs.

Cel d'estiu passa primer per a nosaltres mateixes. Ha suposat un espai de trobada, una forma de fer front als buits emocionals que un dia també vam sentir nosaltres i utilitzem el cinema com un espai on visibilitzar-ho, curar-ho i transformar-ho. Tots hem sigut alguna vegada l'Ona.

Aquest projecte no podria ser possible sense l'equip que ens acompanya durant la seva realització, ideació i materialització. Des de l'equip tècnic fins a l'equip artístic, tots i cada un són imprescindibles perquè Cel d'estiu es faci realitat.

El conformem, l'equip de direcció, producció, art, so, fotografia i també l'equip artístic, amb les protagonistes principals, els personatges secundaris i extres.

A que es destinaran les aportacions

El projecte necessita aquesta campanya de finançament per poder fer front a; totes les despeses de gestió, transport i allotjament per equip tècnic i artístic.

Des d'unes dietes bàsiques per mantenir l'equip durant tres dies fora de casa, passant per materials de producció necessari per fer front al temporal de calor de l'estiu, fins al cost tècnic del projecte per a cada departament; càmera, llums, so, departament artístic; decorats, attrezzo, vestuari.

Necessitem poder garantir unes condicions mínimes dignes, i fer-ho possible és difícil sense finançament.

Aquesta campanya és l'única font de finançament que té el projecte.

Calendari previst

Actualment, ens trobem en la fase de preproducció del projecte on estem fent tots els preparatius per poder dur a terme el rodatge durant els dies 7,8 i 9 de juny. Un cop acabat el rodatge i entrats a l'estiu, entrarem en la fase de postproducció del projecte, on es muntarà i es deixarà llest per ser mostrat.

En aquest període, es prepararan les recompenses pels mecenes i seran enviades.

Entrats al setembre, ja es podrà visualitzar el curtmetratge i iniciarem la distribució per festivals!

Xarxes

Anirem fent un seguiment del projecte per l'instagram: @cel.destiu

Entra i deixa'ns algun comentari o aportació! La teva opinió i visió ens importa.

Tots hem sigut alguna vegada l'Ona.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • sallyquinn

    sallyquinn

    11 días

    ♥️

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies