❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

UN PLA RODÓ

Pau Planes, desesperat per la desaparició de la seva parella, busca respostes per superar el dol en les teories d'un terraplanista.

Finesterre Films

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
8
Aportaciones
420€
De 200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

UN PLA RODÓ: el projecte

Un Pla Rodó és un curtmetratge de comèdia i sarcasme, com be insinua el seu títol. Busca provocar des de l'humor una reflexió sobre la naturalesa de les relacions i la cerca de respostes en situacions difícils.

Aquesta obra cinematogràfica de 12 minuts, creada amb passió per 11 estudiants de Comunicació Audiovisual i ambientada en els vibrants anys vuitanta, té com a objectiu principal ressaltar la necessitat de reflexionar sobre les relacions humanes i la importància de la comprensió mútua.

Pau Planes, desesperat per la desaparició de la seva parella, busca respostes per superar el dol en un terraplanista que creu que les persones desapareixen en caure per un precipici. La seva germana s'oposa a les teories d'en Pau, ja que creu que el problema és que Pau no accepta que la seva parella l'hagi abandonat.

La dinàmica entre Pau Planes i el terraplanista Ricki Redondo els acaba convertint en el duo icònic de la història. El Pau és una persona que es troba en un moment de debilitat, està trist i descolocat per la desaparició de la seva parella. A més, no te gaires llums ja que no ha estat capaç de veure les esquerdes de la seva relació ni les mentides d'un terraplanista. El Ricki, per altre banda, és un personatge astut que s'aprofita de la inocència del seu company. Per molt descabellades que sonin les seves teories acaba convencent al Pau amb un discurs aprantment persuasiu. Destaca pels seus xandalls extravagants.

El nostre objectiu principal és crear una experiència cinematogràfica que no només entretingui, sinó que també faci reflexionar el públic sobre les seves pròpies relacions i la manera com aborden els conflictes. En part, empatitzar amb el dolor del Pau i compondre perquè decideix aferrar-se a una mentida abans d'acceptar la veritat. Creiem que l'art del cinema té el poder de generar diàleg i consciència social.

Aquest projecte també disposa d'un bonic repertori de localitzacions. En primer lloc mencionar que ens han cedit la cafeteria Granja Viader per poder rodar la conversa entre el Pau i la seva germana. Hem de puntualitzar que és el lloc on es va inventar el Cacaolat. També comptem amb les vistes al Port de Barcelona del Mirador del Migdia, un bonic pis ubicat a la famosa Plaça Major de Vic i els camps de Llerona.

Granja Viader, Barcelona
Granja Viader, Barcelona

Les pel·lícules que hem agafat com a referent fotogràfic son grans representants de l'estil dels anys 80'. Alguns d'aquests referents son 'La ley del deseo' de Pedro Almodóvar,'Verano del 85' de François Ozon o 'Drive' de Nicolas Winding Refn.

Frame de
Frame de 'La ley del deseo'

També hem volgut fer referència a les icòniques escenes en bicicleta de les pel·lícules dels anys 80. Sobretot ens hem basat en 'Verano Azul' i a l'escena més famosa de 'ET'. Aquesta escena la plasmem en el moment que Ricki i Pau agafen les bicicletes per anar a recuperar a la seva dona.

Frame de
Frame de 'Verano Azul'

QUI SOM

equip amb els seus càrrecs corresponents
equip amb els seus càrrecs corresponents

FinesterreFilms, és una productora de joves estudiants de Comunicació Audiovisual que s'han ajuntat per poder desenvolupar un Curtmetratge de ficció. Tot i que cadascun de nosaltres ve de mons diferents i té diferents experiències professionals envers el món audiovisual, cadascú de nosaltres té un talent latent que s'ha pogut manifestar durant el desenvolupament d'Un Pla Rodó.

APORTACIONS I LES SEVES RECOMPENSES

· 5€: El teu nom apareix als crèdits
·10€: El teu nom apareix als crèdits i reps el link amb el visionat online
·20€: El teu nom apareix als crèdits, reps el link amb el visionat online i un vídeo d'agraïment personalitzat de l'equip
· 25€: El teu nom apareix als crèdits, reps el link amb el visionat online, un vídeo d'agraïment personalitzat de l'equip i una polaroid dedicada pel terraplanista Ricki Redondo
· 50€: El teu nom apareix als crèdits, reps el link amb el visionat online, un vídeo d'agraïment personalitzat de l'equip, una polaroid dedicada pel terraplanista Ricki Redondo, cartell edició palabras en cursiva*limitada i vídeo exclusiu behind the scenes.
· **100
*: El teu nom apareix als crèdits, reps el link amb el visionat online, un vídeo d'agraïment personalitzat de l'equip, una polaroid dedicada pel terraplanista Ricki Redondo, cartell edició limitada, vídeo exclusiu behind the scenes i apareixes com a productor executiu als crèdits inicials

Totes les recompenses inclouen despeses d'enviament .

A QUÈ DESTINAREM LES APORTACIONS?

Les aportacions les destinarem a sufragar els costos del material artístic que necessitem pel nostre curtmetratge audiovisual. Aquests costos corresponen el 50% del nostre objectiu de finançament. El 50% restant s'utilitzaran per finançar les dietes i el transport de tot l'equip tècnic i dels actors i actrius que participen en el curs durant els quatre dies de rodatge. També hem de comprar més materiar d'art i vestiari per tal de poder-nos adaptar de manera creïble a l'època, en aquest cas als anys 80.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Manuela

    Manuela

    24 días

    Anims i molta força

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies