❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les noies del Terrat - Curtmetratge

Volem explicar una història femenina i queer, desenfadada i divertida, Centrar-nos en temes actuals i rellevants per les joves d'avui en dia

lesnoiesdelterrat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
70
Aportaciones
1.001€
De 550€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Quatre companyes de pis es desperten un diumenge de ressaca, el pis i el terrat on van fer la festa està destrossat, què ha passat aquesta nit? Ajuda'ns a crear "Les Noies del Terrat", una història femenina,queer, desenfadada i sobretot divertida.

Descripció de la HISTÒRIA:

Quatre companyes de pis es desperten un diumenge de ressaca. El pis i el terrat on van fer la festa està fet una merda. Quan pugen al terrat a recollir se'ls tanca la porta i queden atrapades.

Mentre busquen desesperadament una solució una d'elles, que és la propietària del pis, explica que un senyor vindrà a visitar el pis perquè se'l vol vendre per anar a viure amb el seu xicot. Les noies no reben gens bé la notícia i comencen a discutir.

Enmig del caos, surt a la llum que una d'elles es va embolicar amb el xicot de la propietària. Entre crits, s'adonen que és ell qui ho va fer malament i va anar escampant que ho acabaven de deixar. A més, no només ho va intentar amb una, sinó amb totes.

De sobte, el xicot arriba, obre la porta i les noies actuen amb normalitat davant seu. Aconsegueixen enganyar-lo i deixar-lo tancat al terrat. Les noies escapen del terrat més unides que mai.

Característiques del projecte:

  • Història fresca, natural i divertida.

  • Missatge inspirador i feminista.

  • Personatges originals, actuals i no normatives.

Volem explicar una història femenina i queer, desenfadada i divertida. Centrar-nos en temes actuals i rellevants per les joves d'avui en dia. A més a més reflexionar sobre els temes que ens uneixen i ens separen i la importància d'estar envoltada de persones que t'estimin i et valorin. I sobretot que les noies i joves queer es puguin sentir representades i que s'estimin els personatges de la nostar història tant com ens les estimem nosaltres.

OBJECTIUS:

  • Aconseguir la màxima qualitat tècnica i cinematogràfica.

  • Proporcionar condicions óptimes al personal de l'equip.(cobrir dietes, transport...)

  • Distribuir el nostre missatge a festivals.

Qui som?

Som un grup d'estudiants de comunicació audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona i ens estem formant per a crear productes audiovisuals atractius i de qualitat.

Les DIRECTORES del projecte:

Alicia Chisbert: Actualment estudiant a la UAB. Ha estudiat teatre gran part de la seva vida a Escuela del actor a València i a Teatro en estudio 21 València. Ha actuat en varis projectes, a destacar TFG internacionals de graus en direcció de cine a Anglaterra.

Enric Bach: Actualment estudiant a la UAB i en la diplomatura d'interpretació per a càmera a Estudi Karloff. Ha dirigit curtmetratges com "Passió i cinema", "Millor jo passo" i la seva darrera obra "Mànager".

Enric Bach - Director
Enric Bach - Director

Alícia Chisbert - Directora
Alícia Chisbert - Directora

A què destinarem les vostres aportacions

Les donacions ens seran imprescindibles per a cobrir les despeses i el lloguer de material tècnic (càmera, òptiques, suports...), material artístic, dietes i transport. A més a més, amb una recaptació major ens permetrà la possibilitat d'accedir a més material tècnic que ens permeti una millor gravació del curtmetratge.

Calendari previst

El rodatge d'aquest curtmetratge es durà a terme els dies 8 - 9 - 10 i 11 de març, amb la previsió de poder tenir-lo enllestit a finals de maig, amb l'estrena corresponent al mes de juny del 2024.

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Albert Casals Garcia

    Albert Casals Garcia

    2 meses

    Albert Casals ;)

  • Fiona Salvador

    Fiona Salvador

    2 meses

    Mica en mica, s’omple la pica! Ànims!

  • Maria Cruz Parra

    Maria Cruz Parra

    2 meses

    Molts ànims!

  • Chisty

    Chisty

    2 meses

    Slay, periode.

  • Joan Manel Alier Coll

    Joan Manel Alier Coll

    2 meses

    Endavant noies.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies