❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Videoclip "Oh, Bon rei"

Vine a gravar un videoclip al castell de Montclar amb el grup de folk-rock Legendari amb la col·laboració d'Acers Trempats.

Legendari

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
18
Aportaciones
1.020€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Qui som?

Som Legendari, un grup de folk-rock que cantem en català. Entre el Vallès Oriental i l'Occidental, les nostres cançons parlen sobre llegendes i històries del nostre país, algunes amb un rerafons de superació personal, d'altres amb un component esotèric i d'altres de caràcter divertit.

Col·laboracions

Acers trempats és un grup teatral d'espectacle medieval de Sant Pere de Vilamajor, amb un atrezzo que fa molta patxoca van de fira en fira medieval fent passant una bona estona als visitants. Com ells diuen: "Grup amateur d'espectacle teatral medieval. Lluitem, ballem, animen i ens divertim".

Castells de Lleida és una empresa que gestiona el turisme cultural i rural de la zona de Lleida. Entre les increïbles cases rurals que tenen gestiona la ruta dels Comtes d'Urgell, castell de Montsonís, Montclar, Florejacs, etc. d'entre altres activitats destaca el Escape Room del Castell de Montclar. Un Escape treatrealitzat on descobreixes el castell de 2000m2.

Objectiu

Volem gravar un nou videoclip de la cançó "Oh Bon rei" de l’últim EP "Legendari Medieval". Amb la col·laboració d'Acers Trempats, volem que el videoclip estigui gravat en un escenari espectacular. Castells de Lleida ens cedeixen el Castell de Montclar. Un castell de 2000m2 de la ruta dels Comptes d'Urgell en la comarca de l'Urgell.

Missió

La nostra missió és que passeu una bona estona escoltant les nostres cançons, gaudiu de l'espectacle d'Acers Trempats i que conegueu el patrimoni medieval tan important que tenim a Catalunya.

A què destinarem les vostres aportacions?

Totes les aportacions aniran destinades a la producció del cineasta Manel Mira, una gran professional què ja ha treballat amb nosaltres en el videoclip "Peregrí".

Calendari previst

Volem que el videoclip el puguem gravar cap al maig -juny, que arribi el bon temps perquè "cap a l'estiu tota viu". Totes les recompenses estan previstes donar-les un cop acabat el termini d'aquest Verkami i totes les despeses d'enviament les assumim nosaltres.

Pàgina web Legendari
Linktr.ee
Instagram
Spotify
Youtube
TikTok
Bandcamp
Facebook
Blog

VINGA!!! US ANIMEU? ENS VOLEU AJUDAR?

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies