❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

“Com un segon origen”– nou disc de Santi Eizaguirre

Dona suport a les noves cançons compartint aquesta campanya plena de recompenses.

xantieiza

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
124
Aportaciones
4.500€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

COM UN SEGON ORIGEN

Després de més de sis anys de silenci discogràfic i molt poques aparicions en directe, Santi Eizaguirre torna amb nous temes en una proposta de pop d'autor que transita l'exploració emocional i la reflexió sociològica.

El que va ser guitarrista de Cheb Balowski i ha publicat ja dos discos en solitari (Notícies de Gurb, 2013; El secret de les festes, 2018) presenta ara les cançons del que serà el seu tercer disc d'estudi. El nou disc es titula Com un segon origen i té el fet de tornar a començar com a tema de fons.

portada del disc
portada del disc

Acompanyat en la producció per Stef Carteaux (Color Humano, Trimelón de Naranjus) i amb les guitarres de Fletcher Ventura i David Bourguignon, Com un segon origen, inclou onze talls dels quals ja hem pogut escoltar perles com “Soc un drac" i “Podrem parlar”.

El nou disc transita els contorns sentimentals del col·lapse contemporani, combinant música electrònica, ritmes ballables i líriques afilades. De nou Santi Eizaguirre reivindica la cançó d'autor com a eina per a l'abordatge de l'actualitat des d’una perspectiva personal i apassionada.

Un petit avançament

El so del disc, ja es pot escoltar en petites mostres com en la cançó “Soc un drac” presentada l'octubre de 2022 per celebrar el 15è aniversari de la Casa Orlandai, amb un vídeo molt especial.

O també ja podem escoltar el single “Podrem parlar”. La cançó es tracta d’una adaptació al català de la cançó “On va s’aimer encore” del cantautor quebequès Vincent Vallières.

Per altra banda tmbé tenim l’art gràfic que acompanya el disc enllestit i en podeu veure unes mostres aquí. Aquesta feina ha estat feta amb els amics del Taller Estampa, un col·lectiu d’artistes que exploren els entorns digitals i gràfics.

RECOMPENSES I COL·LABORACIONS

Per promocionar i finançar el llançament d’aquest nou disc creiem que és molt important construir una petita comunitat de persones que hi doni suport. Amb aquest objectiu hem embolcallat les noves cançons amb una campanya en la qual podreu trobar diferents recompenses.

Les entitats que ens ajuden complementant les cançons de Com un segon origen són les següents:

TRES CADIRES

Cooperativa de treball a favor del desenvolupament local que elabora licors i vermuts artesans de qualitat, impulsant l’agroecologia a Ponent. La seva ratafia del futur és un bon contrapunt per escoltar les cançons de “Com un segon origen”. També fan ginebra, licor d’aranyons i vi de nous. Una excusa perfecta per fer-la petar amb amics escoltant bona música.

Web de Tres Cadires

AROMIK

Situada al Maresme, AROMIK produeix i elabora infusions i condiments amb plantes aromàtiques de cultiu propi. Realitza tot el cicle, des del cultiu, assecatge, envasa't i venda fins a la distribució. En aquesta campanya tenim dues recompenses que els inclouen: per una banda, els condiments culinaris (orenga, sal d’herbes, i herbes provençals) i per l’altra el pack de dues infusions aromàtiques (CALMA i RESPIRA) que preparen acompanyades d’una tassa.

Web d'Aromik

POL·LEN

Editorial independent, cooperativa, especialitzada en l’ecoedició de llibres de pensament crític i per a l’acció transformadora. Amb els seus llibres contribueixen a la pol·linització social, és a dir, a la difusió d’idees crítiques que generin debat. Amb la compra anticipada de “Com un segon origen” podeu comprar també un llibre nou de trinca de Pol·len Edicions que està a punt d’aparèixer: “Veus per una transició ecològica justa”. El llibre és un recull d'articles de diversos autors sobre la reivindicació i l’exercici d’una vida digna.

Web de Pol·len Edicions

PERQUÈ TOT ÉS DE TOTHOM

El llibre “Perquè tot és de tothom. Gestió comunitària de la cultura i economia solidària.” fet per iniciativa de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya i en el que Santi Eizaguirre participa com a coordinador, compta amb més d’una vintena d’intervencions d’activistes de la gestió cultural amb mirada crítica. Descriu un moviment que inclou moltes iniciatives d’auto-organització col·lectiva que donen suport a una gran varietat de formes culturals de proximitat, arrelades i radicals.

Web d'Icaria

TALLER ESTAMPA

Taller Estampa són un col·lectiu de programadors, realitzadors i investigadors que treballen en els àmbits de l'audiovisual i els entorns digitals. La seva pràctica es basa en una aproximació crítica i arqueològica a les tecnologies audiovisuals. Han participat en el disseny de l’art dels dos discos anteriors i també en aquest han realitzat el disseny de les caràtules, portades i el llibret amb les cançons.

Web de Taller Estampa

NEU AL CARRER

Neu al carrer és una cooperativa —de base valenciana i catalana—, dedicada a la creació, desenvolupament, producció, acompanyament, comunicació i agitació de projectes culturals —particularment en el món de la música, però no només. La cultura és política, i per això Neu al carrer busca fomentar la creació de relats col·lectius valents, que s'atrevisquen a expressar malestar, a proposar alteratives —que alteren— i a crear comunitat. La cultura és l'opció més revolucionària a curt i llarg termini.

Web de Neu al carrer

KASBA MUSIC

Kasba Music és un segell discogràfic independent fundat el 2004 a Barcelona, inspirat per algunes discogràfiques contraculturals com Tralla Records i Esan Ozenki. Un dels primers discs que va publicar va ser “Plou plom: musiqueta que enamora” de Cheb Balowski. Aquest any celebren el seu 20è aniversari amb una col·lecció de vinils que repassa les publicacions més rellevants de la seva història com a discogràfica. Feu-hi una ullada que val molt la pena.

Web de Kasba Music

QUI SOC?

Pels que no em coneixeu, em dic Santi Eizaguirre, soc investigador i professor de sociologia a la Universitat de Barcelona, i entre altres coses des de ben petit em dedico a fer cançons. Com a músic, guitarrista i cantautor, he publicat diversos discos amb el grup Cheb Balowski, i també en solitari.

Foto Alex Fayed
Foto Alex Fayed

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners recaptats seran destinats a finançar la promoció i el llançament del disc. Acompanyaran la despesa associada a la fase final del projecte que sobretot implica costos tant en la fabricació dels CDs com en la promoció en línia, visual i gràfica.

Dates clau:

Abril - 19/4 - Nou single a les xarxes.

Juny - 14/6 - Enviament de les recompenses i sortida del disc.

25/10/2024 - Presentació en directe a Casa Orlandai.

Compto amb vosaltres per donar-nos suport amb la difusió. Un dels grans objectius d’aquesta campanya de micromecenatge és construir una caixa de ressonància que ens ajudi a amplificar la música que hem preparat amb molta estima.

També em podeu donar suport fent-vos seguidors del meu perfil a Spotify, o a la que sigui la vostra plataforma musical preferida, i si en teniu, podeu agregar les meves cançons a les vostres llistes de reproducció.

Moltíssimes gràcies!

Segueix-me i ajuda'm a fer que soni!

Linktree
Twitter
Facebook
Instagram
Spotify
Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • xantieiza

    xantieiza
    Autor/a

    aproximadamente 2 meses

    Moltes gràcies per l'aportació i les teves paraules, Sergi, quina ilu que t'hagin agradat les cançons. Una abraçada ben forta!

  • Tazzic

    Tazzic

    aproximadamente 2 meses

    Em va agradar molt la de Soc un drac i i ara amb aquest tant ple de bicicletes i gent rodant amunt i avall ja m'has guanyat amb l'estètica, el motiu i l'amor que ho acompanya tot. A veure què tal surt tot. Enhorabona. Sergi Munné.

  • Alfred Vernis

    Alfred Vernis

    aproximadamente 2 meses

    Bona Sort Santi!

  • Dani Marin Ruz

    Dani Marin Ruz

    aproximadamente 2 meses

    Espero que aconsegueixis l'objectiu Santi, fan molt bon pinta les cançons. Molta Sort! Salutacions desde Caldes!

  • xavidet

    xavidet

    3 meses

    Molta sort i ventura en aquest nou projecte. Mos agrada el que fas!!

  • Carlito's Bullanga

    Carlito's Bullanga

    3 meses

    Fot-li!! (Carles Bullanga dixit)

#03 / Carta als mecenes - nova cançó a les xarxes - "Te'n recordes"

Hola,

us escric perquè avui publico una cançó nova a les xarxes, es diu “Te’n recordes”. Estic molt content que ja la pugueu escoltar.

Al videoclip em podeu trobar movent-me en bicicleta pel barri del Raval. L’animació l’han fet els companys de batalla de Taller Estampa.

{youtube:}

Amb la publicació d’aquest single continuem amb la campanya de promoció per la publicació del disc “Com un segon origen”.

L’àlbum té prevista la seva sortida el dia 14 de juny d’enguany i ben aviat em posaré en contacte amb vosaltres per preparar els enviaments. També amb el vostre suport ben aviat podré continuar compartint-vos noves cançons.

Moltes gràcies per formar part de tot plegat. Espero que us agradi!!!!

enllaç youtube

📲 Ens ajudes a fer-ne difusió?🙏

1-Pots compartir el vídeo directament a les xarxes o enviar-lo per privat a tothom qui et sembli que li pot agradar... ✅

2-Si tens llistes de reproduccció a youtube / spotify / altres, pots afegir-hi el link a la cançó... 🎶🎵

leer más

#02 / Projecte aconseguit gràcies a vosaltres!

Hola, us escric perquè ja s’ha acabat la campanya de compra anticipada. Estic molt content perquè també hem assolit el segon objectiu que ens vam proposar. Hem arribat als 4500 euros! 🥳

Aprofito aquest missatge per explicar-vos com rebreu les recompenses. Us aniré informant de tot el procés a través d’aquest blog.

Amb el llançament del disc el divendres 14 de juny totes les persones que heu participat en la campanya rebreu un enllaç online per a la descàrrega digital de totes les cançons del disc. 🚲🎶

A partir d’aquella data començaré també a enviar-vos els CDs per correu postal amb els obsequis que heu triat. Per fer aquest enviament a través d’un formulari us preguntaré per l’adreça on voleu rebre les recompenses o si preferiu que us les faci arribar en persona.

També aprofito per dir-vos que el concert de presentació serà el dia 25 d’octubre a Sarriàleer más

#01 / Gràcies per fer-ho possible! Seguim rodant!

Hola,

Fa dies que us ho volia dir de nou, moltes gràcies per fer possible que “Com un segon origen” comenci a rodar.

Queden pocs dies perquè la campanya acabi per això us volia comentar que si se us acut algú de les vostres amistats que podria participar és el moment de fer-li saber i que la música soni per com més racons millor!

És molt fàcil, podeu copiar i re-enviar per email el següent enllaç a qui creieu que pot participar

Enllaç al verkami de “Com un segon origen”: vkm.is/segonorigen

Gràcies a les vostres col·laboracions, hem aconseguit l’objectiu fixat en pocs dies i continuem sumant. Ja falta menys perquè us pugui compartir totes i cadascuna de les cançons d’aquest nou disc. En tinc moltes ganes.

A partir de mitjan abril farem l’avançament d’una nova cançó i al juny sortiran publicades tota la resta. Mentrestant el primer tast amb “Podrem parlar”, una adaptació al català de la cançó “On va s’aimer encore” del cantautor quebequès Vincent Vallières.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies