❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ajuda'ns a fer realitat el nostre primer disc!

És cosa de 3 estem preparant el nostre primer disc, un disc cuinat a foc lent i ple de cançons que arriben per sorprendre i emocionar.

És cosa de 3

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
108
Aportaciones
2.732€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Qui som

Som És cosa de 3. Per si encara no ens coneixes, som una proposta musical vinguda des de Flix, a la Ribera d'Ebre, que s'estrena l'any 2015 mogut per les ganes de fer música i l'amor a tot allò que es fa cuidant-ne els detalls.

Alba Revillas
Alba Revillas

L'any 2020 treiem la nostra primera cançó, 'Andròmeda', anunciant així un petit canvi de rumb en el que a més de les versions, comencem a apostar per la música pròpia. Això es consolida l'any 2021, amb 'Desig' i 'Com els coloms'. Després de presentar les cançons arreu del territori, s'incorporen nous instruments al projecte, fent creixer les cançons.

En són una prova 'Cremen' i 'Garabatos', dos cançons que hem tret al llarg de l'any 2023.

Cremen - És cosa de 3 (Videoclip)

El nostre 1r disc

Ara estem preparant un disc. Vam començar a imaginar-lo l'any 2021, i es farà realitat l'any 2024. S'està cuinant a foc lent, fent les cançons amb cura i actualment acabant el procés de gravació de les últimes cançons que ens falten.

Guillermo Mora
Guillermo Mora

L'enregistrament d'aquest disc ha anat a càrrec d'Albert Recasens al Refugi Recording Studio de Cambrils i Josep Maria Bossa al Bossa Studio de Lleida. Aquesta gravació s'ha dut a terme durant tot l'any 2023, enregistrant les cançons una per una per obtenir el millor resultat possible.

Es dirà 'En forma de cançó' i estarà format per 9-10 cançons, la majoria de les quals son inèdites.

Jordi Guillén
Jordi Guillén

Destí de les aportacions

No tothom és conscient de les despeses que comporten, no només un disc, si no les pròpies activitats del grup que permeten la seva promoció i presentació. Els beneficis d'aquest verkami s'utilitzaran per fer còpies del disc en físic, marxandatge, promoció i videoclips. L'enregistrament del disc en un estudi ha estat possible gràcies a que hem pogut comptar amb una beca de Cases de la Música.

Laura Revillas
Laura Revillas

Recompenses

Hem decidit organitzar algunes recompenses per tal de donar-nos un cop de mà. Bàsicament, aquest Verkami ens permetrà fer una venda anticipada dels diferents productes, com son el disc físic, samarretes, tote bags i dessuadores. Tot i això, oferirem altres recompenses i packs per tal de poder tenir diferents preus i propostes.

Martí Guiu
Martí Guiu

Calendari previst

Com que el nou disc sortirà durant la primavera de 2024, totes aquelles recompenses que inclouen el disc no es podran entregar fins llavors.

La resta de recompenses seran enviades a fàbrica un cop acabat el Verkami i s'entregaran el més aviat possible, probablement entre gener i febrer de 2024.

Si ho desitges, pots sol·licitar-nos (via mail o xarxes socials) un xec regal personalitzat per si vols regalar per festes la recompensa adquirida.

Si decideixes col·laborar amb el projecte, És cosa de 3 t'estarem molt i molt agraïts, ja que fent-ho ens estàs ajudant a seguir fent música i ensenyant-la per tot arreu. L'any 2024 volem presentar el nostre nou disc en directe arreu de Catalunya, amb una posada en escena renovada on interpretarem les cançons noves i també les que ens han acompanyat durant els últims anys.

Vicenç Vidiella
Vicenç Vidiella

Ens podeu seguir a Instagram

També estem a Twitter!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

13 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Joan

    Joan

    4 meses

    Ànims!! :)

  • Tere Faladoira

    Tere Faladoira

    4 meses

    Deseando escucharlo🍀🍀🍀🍀!!!

  • Encarna

    Encarna

    4 meses

    Ganes de tourcat

  • Marta

    Marta

    4 meses

    Sou màgia! ♥️

  • sou lo millor grup del món <3 arribareu tan lluny com us proposeu, i aquí hi serem per viure-ho amb vosaltres! molta sort 🩷

  • Maria Franquet Roca

    Maria Franquet Roca

    4 meses

    Sempre amunt!!! <3

  • Luis Segura

    Luis Segura

    4 meses

    De parte de Ana

  • Luz Maria Roca Puig

    Luz Maria Roca Puig

    4 meses

    Molta sort en aquest projecte!!! Jo aporto el meu granet de sorra!!!

  • Maite Borrull

    Maite Borrull

    4 meses

    Endavant i molta sort!

  • Oriol Pedros Gamez

    Oriol Pedros Gamez

    5 meses

    Molta sort amb el projecte!!!

#02 / Nou videoclip -En forma de cançó- en exclusiva pels participants al Verkami!

Bona tarda!

En primer lloc, dir-vos que estem encantadíssims amb la rebuda d’En forma de cançó. La cançó està agradant força i n’estem molt i molt contents. Si encara no l’heu sentit, continueu llegint!

Us fem arribar el videoclip de la nostra nova cançó en exclusiva! Avui el tindreu només vosaltres, i dijous a les 22:00 estarà disponible per tothom! Abans, però, durant el dia de demà Viasona farà l’exclusiva de l’estrena, així que es podrà començar a veure per aquesta via.

ENLLAÇ AL VIDEOCLIP EN PRIMÍCIA

Volíem aprofitar aquest petit espai per agrair la col·laboració de Marina Gasca i Joana Rieres.

Son dues persones molt especials i ens fa molta il·lusió que protagonitzin el videoclip. Ha sigut molt emocionant poder ficar música als seus records i explicar part de la seva història amb "En forma de cançó". Us estimem!

Aprofitem per dir-vos que ens feu un favor enorme si afegiu la cançó a les vostres playlists i també si compartiu la nostra música!

leer más

#01 / Us volem explicar algunes coses

Estimats mecenes,

Ara fa més o menys un mes que va acabar la nostra campanya de Verkami, i voliem aprofitar per explicar-vos algunes cosetes.

En primer lloc, aquesta via de comunicació amb vosaltres l’utilitzarem en moments puntuals, i només per coses importants. Si no voleu rebre aquestes comunicacions, ens ho podeu comunicar sense cap problema i ho arreglarem 😊

La setmana que ve, dijous dia 22 a les 10 de la nit (22/02 a les 22:00, us ho hem posat fàcil per recordar-ho 😉) sortirà ‘En forma de cançó’, la cançó que dóna nom al nostre primer disc. Estem molt nerviosos i nervioses ja que és una de les cançons que més hem gaudit fent i de les que n’estem més orgullosos. També creiem que és una de les cançons que més poden funcionar de cara a obrir-nos a nous públics, així que us estarem infinitament agraïts si ens ajudeu ensenyant la cançó a les vostres amistats.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies