❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vet aquí dues vegades

Volem tornar a editar “Vet aquí dues vegades” en català! Arribarà per Sant Jordi.

Cuatro Tuercas

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
14
Aportaciones
605€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

“Vet aquí dues vegades” és una segona oportunitat per a tres contes de sempre: la Caputxeta, la Blancaneu i la Ventafocs

Vet aquí dues vegades la Caputxeta
Vet aquí dues vegades la Caputxeta

Vet aquí dues vegades la Blancaneu
Vet aquí dues vegades la Blancaneu

Vet aquí dues vegades la Ventafocs
Vet aquí dues vegades la Ventafocs

Hem mantingut la màgia, la fantasia, però hem prescindit de la violència, el sexisme, la desigualtat i el culte a la bellesa.

I ens han quedat molt xulos, preciosos i coeducatius.

Llancem aquest verkami per tornar a editar aquests tres títols en català, perquè, tot i que no som catalans, volem continuar celebrant la diversitat com un regal que ens enriqueix a tots.

LA HISTÒRIA

Hem respectat la màgia de les històries, la fantasia i la seva atemporalitat. No hem "modernitzat" els contes clàssics, simplement els hem desposseït del sexisme, la violència i la desigualtat. I ens han quedat divertits, màgics i molt més coeducatius

Dues pàgines de La Caputxeta
Dues pàgines de La Caputxeta

Dues pàgines de La Blancaneu
Dues pàgines de La Blancaneu

Dues pàgines de La Ventafocs
Dues pàgines de La Ventafocs

LES IL·LUSTRACIONS

Són precioses, senzilles, suggeridores i perfectes per acompanyar el text.

Nacho de Marcos és el nostre il·lustrador. És pare i un exemple de coresponsabilitat. Dibuixant de somnis i lluitador incansable. Ningú millor que ell per donar forma i color als nostres contes.

Nostra caperucita presa les seves pròpies decisions
Nostra caperucita presa les seves pròpies decisions

Spoiler de La Ventafocs
Spoiler de La Ventafocs

I tu què triaries?
I tu què triaries?

LES RECOMPENSES

Els llibres. Una cuidada edició, de mida 21x21 cm. i amb tapa dura i a un preu exclusiu, que per alguna cosa ets mecenes. Ah! I impresos en paper reciclat ;)

Per a celebrar Sant Jordi com es mereix, no pot faltar la rosa.

Volíem donar una rosa que perduri, eterna... així que l'hem convertit en una postal perquè puguis felicitar Sant Jordi, o fer-la servir de punt de llibre o simplement col·locar-la en un lloc especial de casa teva.

Aquesta rosa és un homenatge a Rosa Maria Arquimbau i Cardi, escriptora , periodista i destacada defensora dels drets de les dones.

Utilitzà el pseudònim Rosa de Sant Jordi per escriure contes. Per a nosaltres ha estat tot un descobriment, pots conèixer-la millor en aquest enllaç

La veritable rosa de San jordi
La veritable rosa de San jordi

A més, inclourem tres punts de llibre dels tres contes... i alguna sorpresa més.

Ens comprometem al fet que els llibres arribin a les vostres cases perquè els pugueu regalar per Sant Jordi.

I LLAVORS TOT CANVIÀ

Quan vam ser pares, ens va canviar la vida. Vam començar a prendre consciència de coses que abans no ens preocupaven: la barbaritat de cotxes que es passen els passos de zebra, la quantitat de sorolls que hi ha al carrer, les exigències que es tenen amb els nens, les mentides que se'ls expliquen... i el que se'ls llegeix abans d'anar a dormir.

Un dia vam rescatar aquells contes que en la memòria col·lectiva, la que poques vegades qüestionem, crèiem meravellosos. I els comencem a llegir a la nostra filla.

Gairebé sense adonar-nos-en, li explicàvem que la bellesa és imprescindible a la vida, li dèiem que sempre havia d'esperar que un home la rescatés, que havia de ser submisa i acceptar el seu destí. Li transmetíem que no podia ser valenta, que l'amor romàntic la salvaria de qualsevol desgràcia i que havia de portar altes sabates de taló per agradar als homes. Li ensenyàvem que als nens se'ls abandona al bosc, que ha d'obeir sempre sense dir ni piu, que els llops són dolents i que ha de témer les bruixes.

Al final ens saltàvem tantes parts, tapàvem tantes il·lustracions... que vam decidir no llegir-n'hi més. Ella només veia que les princeses esperen i els prínceps decideixen. Ella només veia llops devorant àvies, boscos terrorífics i bruixes que no eren sàvies.

Creus que aquesta és la millor manera d'anar-se'n a dormir?

Creus que aquesta és la millor manera de caminar per la vida?

Nosaltres no.

Per això, per tot això, "Vet aquí dues vegades".

Aquesta vegada.... no es menjaran perdius ;)

CANVIEM EL CONTE PER A CANVIAR LA HISTÒRIA

Aquí us deixem la nostra intervenció en el TEDx Barcelona on es pot entendre perfectament què ens va motivar a canviar el conte. Segur que us entren moltes ganes de trencar la sabata de vidre també a vosaltres.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pilar Rubio

    Pilar Rubio

    29 días

    ESPERE QUE EL PROJECTE TIRE ENDAVANT!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies