❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Maternitats: el quart número de la revista Incòmoda

Incòmoda és una revista feminista que tracta temes d’actualitat amb perspectiva de gènere.

Incòmoda Associació

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
130
Aportaciones
3.452€
De 3.111€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La Incòmoda Associació és un col·lectiu feminista de disseny i creació artística. El formen quatre dones vinculades professionalment als mons del disseny gràfic, la il·lustració, l’art, el periodisme i la docència. Vam unir-nos a la primavera de 2019 amb l’objectiu de dur a terme projectes vinculats al feminisme des de l’experimentació gràfica i creativa.

La revista

Incòmoda és una revista feminista, crítica i petarda, que tracta sobre temes que ens afecten a totes. Fins ara hem parlat del món laboral i domèstic, sexualitats i la invisibilització de les dones en els diferents àmbits (ciència, medicina, esport…).

Aquest número el dediquem a les maternitats. Tant si ets mare com si no, la maternitat és un tema que ens travessa a totes, ja sigui per la vivència en primera persona o per la pressió social que hi ha al voltant. El desig de ser-ho confrontat amb la cerca d’una estabilitat. El voler i no poder. El no voler i haver-se de justificar de manera constant.

L’objectiu del projecte és doble.

Per una banda, volem crear contingut de qualitat, original i referent. De caràcter atemporal i interseccional. Volem posar en valor les tasques de disseny i creació artística, prioritzant-les i convertint-les en les verdaderes protagonistes de la revista.

I per l’altra, incomodar, provocar converses i incendiar debats. Ho fem a partir d’entrevistes i articles, però també amb jocs, humor i vinyetes.

Què hi trobaràs a l’interior?

Articles


La revista està composta per articles de col·laboradores expertes en la temàtica, ja sigui pel seu camp laboral i d’investigació, com per la vivència personal. Aquesta vegada comptem amb articles escrits per la Núria Ferran, la Margot Mur, l’Anabel Tena, la Janna González i la Paula Guarro.

La construcció de la maternitat, article de Núria Ferran
La construcció de la maternitat, article de Núria Ferran

Entrevistes


“Maternitats” inclou una entrevista a Diana Oliver, periodista freelance especialitzada en maternitat, infància, salut i educació, i una a la Manoly Rubio, dissenyadora, programadora, il·luminadora i mare trans.

Entrevista a Diana Oliver
Entrevista a Diana Oliver

Jocs


Entre les pàgines d’Incòmoda també hi podreu trobar jocs satírics que trenquen el caràcter rigorós de la resta dels continguts.

Joc "Es lloga ventre"
Joc "Es lloga ventre"

Horòscop


Com sempre, la revista compta amb el seu propi horòscop, en aquest cas al voltant de la relació que té cada signe amb les seves mares.

Horòscop
Horòscop

Contingut didàctic


Per acabar, “Maternitats” també encabeix contingut divulgatiu com un recull de dades sobre el dret a l’avortament, un glossari o una infografia il·lustrada.

Glossari
Glossari

Per què micromecenatge?

Per tal de fer d’aquest quart número una realitat hem decidit posar en marxa aquest procés de micromecenatge. La revista Incòmoda neix gràcies al projecte Impuls 2020 del Departament de Joventut La Kaserna (Igualada). Actualment, i des de l’edició anterior, es tracta d’una iniciativa autogestionada sense ànim de lucre. Com en les edicions anteriors, part dels beneficis anirà destinada a una entitat feminista relacionada amb la temàtica. Aquest cop donarem el 10% de cada revista venuda al Projecte Preinfant de l’ABD (associació de benestar i desenvolupament). La iniciativa destina els seus recursos a l’acompanyament de mares en situació de vulnerabilitat, en la presa de decisions, l’embaràs, la criança i la vinculació amb les criatures. Per a més informació podeu consultar la seva web.

Fer un micromecenatge no només ens permetrà finançar el projecte, sinó també eixamplar el nostre canal de venda.

Per aconseguir-ho tenim 40 dies.

SI ACONSEGUIM el 100% del finançament la revista es farà realitat i els participants “mecenes” tindran el pack que hagin triat.

SI NO ACONSEGUIM el 100% del finançament l’edició no es pot produir i les aportacions seran retornades.

Què puc aconseguir amb la meva aportació?

La revista


Tot el suport aconseguit amb el procés de micromecenatge va adreçat a fer realitat el quart número de la revista Incòmoda, “Maternitats”, el qual inclourà una dedicatòria.

Coberta núm. 4 revista Incòmoda, Maternitats
Coberta núm. 4 revista Incòmoda, Maternitats

La bossa de tela


Amb l’adquisició dels packs moderneta i xulíssima rebràs una bossa de tela personalitzada amb la portada de la revista.

Bossa de tela
Bossa de tela

La samarreta


Si decideixes obtenir el pack casual, o bé, el xulíssima, tindràs a les teves mans la samarreta Incòmoda dissenyada exclusivament per aquesta campanya, amb el lema "Si no és còmode, és feminista".

Samarreta exclusiva
Samarreta exclusiva

Samarreta disponible en diferents colors i talles
Samarreta disponible en diferents colors i talles

Com rebré el meu pack?

Per tal de minimitzar recursos i costos disposarem de dos punts de recollida: Cal Rabell (Igualada) i La Conxita (Sants, Barcelona).

Si cap d’aquests punts de recollida et queden a prop, també tens l’opció de rebre’l a casa, amb un cost addicional marcat per Correus.

Calendari previst

Un cop aconseguit l'objectiu, enviarem les revistes a impremta, així com la resta de recompenses a produir.

A principis de setembre prepararem els packs i els disposarem als punts de recollida, a més de gestionar els enviaments.

Anirem informant-vos de cada part del procés de producció per tal que en pugueu fer seguiment.

Preguntas frecuentes

  • Com funcionen els punts de recollida?

    Si has triat l'opció de pack amb punt de recollida t'escriurem un mail per demanar-te en quin dels dos punts de recollida vols anar a buscar el teu pack:

    • Cal Rabell (Igualada)

    • La Contxita (Sants, Barcelona)

    Fins que no haguem aconseguit els diners necessaris per dur a terme el projecte no us demanarem aquest tipus de detalls.

  • Puc triar la talla de la samarreta?

    Sí, i tant!

    Tot i que fins que no haguem aconseguit els diners necessaris per dur a terme el projecte no us demanarem aquest tipus de detalls.

  • Puc triar el color de la samarreta?

    Sí! Hem fet una selecció de cinc colors perquè triïs el que més t'agradi!

    Color "nature", blau cel, verd sàlvia, groc pastel i rosa mig.

    Fins que no haguem aconseguit els diners necessaris per dur a terme el projecte no us demanarem aquest tipus de detalls.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Montserrat Marsal

    Montserrat Marsal

    9 meses

    Anims i andavan

  • desedamas

    desedamas

    10 meses

    La última aportació de la Maria dels Angels Martínez alias la Iaia!!!!!

  • Eva Nadal

    Eva Nadal

    10 meses

    Felicitats i endavant amb el projecte

  • meritxell

    meritxell

    11 meses

    Quines ganes de llegir-vos i fer-me la moderneta amb la bossa!

  • Maria Romero

    Maria Romero

    11 meses

    Endavant!!!

  • Annarl91

    Annarl91

    11 meses

    Bona feina!! 💪🏼💪🏼

  • BertaSarret

    BertaSarret

    11 meses

    Quina feinada tan necessària i bonica !

  • Lara Solà

    Lara Solà

    11 meses

    Som-hi!!!!!

  • Carme Ruiz

    Carme Ruiz

    11 meses

    Endavant

  • Margarida

    Margarida

    11 meses

    Molt bona feina! Felicitats!!

#13 / Ja podeu recollir els vostres packs a La Conxita!

Bona tarda mecenes!!

Fa uns dies us avançàvem que les qui havíeu escollit Cal Rabell (Igualada) com a punt de recollida ja podíeu anar a buscar els vostres packs.

Avui us anunciem que ja estan disponibles a La Conxita (Sants, Barcelona)!! En el cas que l'escollíssiu com a punt de recollida, el vostre pack es troba a la botiga.

Pel que fa a les mecenes que vau escollir l'opció d'enviament al domicili, si encara no l'heu rebut, el rebreu aviat!

Moltes gràcies pel suport i per unir-vos a la incomoditat💥

#12 / Important: Quan podreu obtenir els vostres packs?

Bona tarda mecenes!

Us escrivim per informar-vos que ja hem empaquetat totes les vostres recompenses i estem treballant perquè les tingueu a les vostres mans al més aviat possible!

En el cas que hàgiu escollit un pack amb enviament inclòs, les vostres recompenses ja estan de camí i us arribaran el llarg dels pròxims dies:)

En el cas que escollíssiu Cal Rabell (Igualada) com a punt de recollida, podreu anar-les a recollir a partir d'aquest dimecres dia 20 al matí en horaris d'obertura de la llibreria.

Per acabar, si vau escollir La Conxita (Sants, Barcelona) com a punt de recollida, aviat us informarem de quan estaran disponibles per què les passeu a recollir!

Moltes gràcies pel suport, esperem que gaudiu el quart número tant com hem gaudit nosaltres fent-lo❤️‍🔥

#11 / Ja les tenim aquí!

Mecenes, ja tenim les revistes impreses!!

Estem súper contentes de com han quedat i no podem esperar que arribin a les vostres mans... però encara queda una mica!

Agost és un més difícil perquè les coses avancin i fins d'aquí a una setmana no podrem activar les comandes de bosses i samarretes.

Esperem que estigueu tenint un bon estiu :)

#10 / Important! Estigueu atentes al formulari

Bon dia mecenes!!

Com esteu? Nosaltres estem enfeinades enviant a producció els vostres packs. Les bosses ja estan en marxa, però pel que fa a les samarretes necessitem saber una mica més de vosaltres. Segurament en les últimes hores heu rebut un correu amb un formulari a omplir. És molt important que ho feu al més aviat possible tot indicant la talla i el color que més us agradi! D'aquesta manera podrem enviar l'encàrrec a produir.

Compte!! Des de l'empresa productora ens han informat que no hi ha estoc de la talla L en el color beix. Així doncs, totes aquelles de vosaltres que l'hàgiu escollit teniu dues opcions:
◼️ Modificar el formulari i triar un altre color. (Si no podeu modificar el formulari, podeu contestar aquest mateix correu)
◼️ O bé, esperar fins a finals d'octubre a rebre el pack sencer. En aquest cas no cal que modifiqueu el formulari ni ens ho informeu.

leer más

#09 / Fi de la campanya! Moltes gràcies pel suport!

Bones mecenes!!

La nostra campanya de Verkami ha finalitzat i us volíem agrair tot el suport que ens heu atorgat al llarg d'aquestes setmanes.

Aviat rebreu un formulari on podreu escollir punt de recollida (si s'escau), així com indicar quina talla i color de samarreta preferiu si el vostre pack l'inclou!

Nosaltres ja enviem les diferents recompenses a produir i comptem poder començar a fer enviaments la primera setmana de setembre. Us mantindrem informades a mesura que avanci el procés!

De nou, moltes gràcies per haver aportat al projecte, nosaltres estem molt orgulloses i contentes de la feina feta i tenim molta energia per continuar incomodant!❤️‍🔥

Gràcies!

#08 / Objectiu assolit🎉 Gràcies per fer-ho possible!!

Tenim molt bones notícies!!! Hem arribat al 100% de l'objectiu marcat. Això sí, per les despistades que encara no han obtingut el seu pack hem afegit 5 dies més a la campanya!

Us volem agrair de tot cor el suport que ens heu donat i per haver fet realitat el quart número de La Incòmoda. Estem molt agraïdes i molt emocionades!

Estigueu atentes a les nostres xarxes, ja que us mantindrem informades de com i quan podreu aconseguir la vostra recompensa.

Gràcies per creure en el projecte i visca la Incòmoda!❤️‍🔥

#07 / Queden 9 dies! Us parlem del nostre procés creatiu:)

Queden 9 dies perquè finalitzi el termini de 40 dies de la nostra campanya de Verkami!

Primer de tot, mecenes, et volem agrair tot el suport que ens has donat fins ara! Nosaltres, paral·lelament a la campanya, estem ultimant els últims detalls de la revista i hem pensat que potser us interessaria saber quins passos seguim fins a arribar al resultat final.

Com bé sabeu, La Incòmoda està formada per quatre dones, la Marina Camprubí, la Patricia Carreño, la Maria Moix i la Mireia Sala. De la mateixa manera que molts processos creatius, el nostre també neix d'una pluja d'idees inicial relacionada amb la temàtica escollida.

Ens reunim amb certa periodicitat que a mesura que s'avança en la producció es tradueix en un o dos cops per setmana.

L'experiència i la coneixença de les nostres habilitats ens permet fer un repartiment equitatiu i just dels continguts.

I, finalment, arriba la part més emocionant de totes. Veure com tot allò que va sorgir en aquella reunió inicial cobra vidaleer más

#06 / Queden 15 dies!!!

Hola de nou mecenes:)

Encarem la recta final de la nostra campanya de micromecenatge a través de Verkami! Només queden 15 dies i us volíem agrair tot el suport que ens heu donat fins ara!

Aquests últims dies us necessitem més que mai, compartiu el projecte amb la vostra família, amigues, veïnes i companyes de feina!

Fem que el quart número de la revista sigui una realitat! Us recordem que a més a més podeu adquirir la samarreta i la bossa de tela dissenyades exclusivament per la campanya!

Gràcies i visca la Incòmoda!

Bossa de tela Incòmoda.
Bossa de tela Incòmoda.

Samarreta Incòmoda disponible en diferents colors.
Samarreta Incòmoda disponible en diferents colors.

#05 / Gràcies a vosaltres ja hem aconseguit arribar al 60%!!!

Moltíssimes gràcies a totes les qui heu aportat i difós la nostra campanya de Verkami!

En, exactament, 20 dies finalitzarà el termini marcat per aconseguir el finançament així que si no ho heu fet encara, us animem a compartir el projecte amb les vostres amigues:)

Encarem amb ganes la segona meitat de la campanya!

Visca la Incòmoda!

#04 / Ja hem recaptat més del 40%!

Moltes gràcies!

Estem a punt d’arribar al 50% del finançament necessari per fer que el quart número de la Incòmoda sigui una realitat! Per tal de donar impuls al projecte necessitem que compartiu la campanya amb la vostra xarxa! Amigues, família, conegudes... Tota difusió serà benvinguda! Incòmoda és una revista feminista i petarda que no pots deixar que se la perdin! Animeu a aquelles qui conegueu a donar suport a projectes autogestionats com el nostre, animeu-les a fer-se mecenes!

Gràcies pel suport i visca la Incòmoda!

#03 / La lletra petita

Molts cops la lletra petita és important, però la passem per alt.
És per això que volem assegurar-nos que totes i tots esteu llegint la lletra petita dels packs que esteu adquirint.

No us espanteu, no és res greu!

Simplement, volem confirmar que hem explicat bé el sistema d'enviament o recollida.

Tots els packs estan disponibles a un preu amb l'opció de punt de recollida a Igualada o Barcelona i a un altre preu (més elevat) amb opció d'enviament postal.

Si ja ho heu fet bé, cap problema! Però si ho voleu modificar, ara és el moment :)

Només cal que cancel·leu l'aportació que heu fet a l'apartat "Les meves aportacions" i que compreu el pack amb opció d'enviament o recollida, el que més us convingui en el vostre cas.

#02 / Els vostres desitjos són ordres :)

Moltes de vosaltres ens vau dir que volíeu que les samarretes fossin d'altres colors, i voilà! Solucionat: hem afegit quatre colors més.

Si heu adquirit el pack xulíssima o casual podreu triar tant la talla com el color de la samarreta mitjançant un formulari que us farem arribar un cop es tanqui la campanya de mecenatge.

#01 / Gràcies a tu ja hem recaptat més del 20%!

Moltes gràcies!

És el que et volem dir a tu, que ja t'has convertit en mecenes del nostre projecte.

Per aconseguir el nostre objectiu necessitem que siguis el corcó d'amics i família i aconsegueixis que elles i ells també es converteixin en mecenes!

I què els pots dir?

Doncs que la nostra revista és didàctica, que expliquem qüestions de gènere que poden semblar complexes de manera fàcil.

Que tot i que el feminisme és un tema seriós, nosaltres sempre en sabem trobar la part més petarda.

O que és un projecte que fem per amor a l'art, que només venent la revista podem continuar pensant en la propera, i la propera i, ...

O simplement, digue'ls per què tu has decidit ajudar-nos! :)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies