❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Casal Popular Independentista del Pla de l'Estany

Adaptació del local que esdevindrà el Casal Popular Independentista del Pla de l'Estany, un espai socio-cultural destinat a la promoció de la cultura popular, la iniciativa social i l'independentisme.

0
segundos
92
Aportaciones
2.060€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM?

El grup promotor del Casal Popular Independentista del Pla de l'Estany es constitueix com a col·lectiu durant la tardor de l'any 2010. Des de llavors i fins ara, hem estat treballant activament en l'àmbit públic de la comarca, promovent activitats i campanyes a favor de la cultura popular, la independència dels Països Catalans i la defensa dels drets socials.

Després de casi 2 anys, hem aconseguit incorporar l'element que ens faltava, el que és, de fet, la peça central de la nostra proposta tal com la vam imaginar des de l'inici: un local, "El Casal".

El Casal Popular Independentista vol esdevenir un suport logístic per potenciar l'oci actiu i alternatiu, la participació directe dels veïns i veïnes de la comarca en la creació de la cultura, l'aprenentatge i el creixement personal i col·lectiu. El Casal vol ser una eina per vincular les persones, enfortir la comunitat i dotar-la d'una major consciència i capacitat de reacció davant les problemàtiques que ens afecten com a comarca, com a societat i com a país.

PER QUÈ NECESSITEM ELS DINERS?

El Casal Popular Independentista s'autofinancia a través de les aportacions dels membres de l'Assemblea Gestora, alguns modestos ingressos que deriven de la nostra activitat i algunes aportacions individuals en forma de bons d'ajut. La naturalesa dels nostres objectius ens obliga a disposar de la màxima independència i llibertat d'acció.

El local que acabem de llogar requereix una gran quantitat de reformes per adaptar-lo a les necessitats del projecte i també a la normativa (parets internes, obertures, instal·lació elèctrica, habilitació d'un WC adaptat, pintura, mobles...). Absolutament totes les tasques són assumides pels membres del col·lectiu i alguns col·laboradors desinteressats, prioritzant l'ús de materials reciclats. Tot i això, les despeses s'eleven per sobre les possibilitats del nostre sistema de finançament.

És per això que hem recorregut a Verkami. Us demanem la vostra aportació, per petita que sigui, que serà de gran valor per a tirar endavant un projecte de futur per a la nostra comarca, un projecte pel que estem dipositant grans dosis d'il·lusió i esforç.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#04 / El Casal està en marxa!

benvolguts/des mecenes i amistats!

el passat 22 de desembre vam inaugurar el Casal amb gran èxit d'afluència!

Us volem donar novament les gràcies per haver fet possible la realització d'aquest projecte!

Així doncs, el Casal ja està en marxa i ja tenim vàries activitats programades per aquest inici d'any. Esperem trobar-nos-hi!

Podeu seguir l'actualitat i les activitats a:

https://www.facebook.com/casalpopularpde

https://twitter.com/CasalPopularPDE

+informació:

Crònica de la inauguració al Setmanari La Directa

Notícia a Banyoles TV sobre les primeres activitats al Casal

#03 / INAUGUREM!

Us presentem el programa d'activitats de la inauguració del Casal, que tindrà lloc el proper dissabte 22 de desembre!

Tindrem sardanes, castells, bastoners, música infantil... I al vespre, actuació del cantautor Cesk Freixas!

Us esperem a tots i totes al carrer Muralla 26 de Banyoles a partir de les 11 del matí!

Endavant la cultura popular!

Visca la terra!

Cartell

Esdeveniment al Facebook

Twitter: #22dcasal

#02 / Una mica més? GRÀCIES!

Acabem d'arribar als 2000€!

Primer de tot, moltes gràcies a tots els que heu col·laborat i moltes gràcies també a tots els que heu suportat els nostres continus missatges fent referència al nostre verkami. Dit això hem de dir que acabem d'arribar a la fita que ens havíem marcat com a objectiu però que aquests 2000 € només paguen una part del cost total de les reformes que hem hagut de realitzar (i estem acabant) al Casal. És per això que us demanem un últim esforç i si algú encara no ha col·laborat i ens vol ajudar a acabar de cobrir el cost real de les obres l'hi estarem molt agraïts!

Moltes gràcies a tothom, endavant la cultura popular i visca la terra!

#01 / Esprint final!

En nom de tota l'Assemblea del Casal, infinites gràcies a tots i totes les que heu fet donacions!

Les obres continuen avançant al Casal. Després d'un cap de setmana molt productiu, els ànims estan alçats entre els membres de l'Assemblea, però necessitem superar aquesta barrera dels 2000 euros per garantir l'èxit del projecte.

Ara que queden només 4 dies per acabar el termini, aprofitem per demanar-vos novament la donació als que encara no l'hagueu feta. Qualsevol petita aportació té un enorme valor!

També us agrairem tota la difusió que pugueu fer de la campanya entre la gent del vostre entorn.

Moltes gràcies un altre cop a tots i totes!

Per una comarca viva i participativa, endavant la cultura popular!

Premsa:

Notícia a Banyoles TV

Entrevista a Banyoles TV

Notícia al periòdic popular l'Accent

Notícia al portal Llibertat.cat

!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies