❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ajuda'ns a anar a Kerkrade!

La Banda Simfònica de Reus al Wolrd Music Contest Kerkrade 2022, als Països Baixos.

Categoría

Creado en

0
segundos
85
Aportaciones
2.130€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La Banda Simfònica de Reus participarà enguany en el Certamen Mundial de Bandes celebrat a Kerkrade, als Països Baixos i en el qual participen bandes de tot el món i del més alt nivell.

Per poder-hi participar i gaudir de l'experiència, portem molts mesos preparant als nostres músics que tenen una mitjana d'edat d'uns 19 anys. Entre ells es troben tant alumnes del conservatori, músics professionals així com músics autodidactes. Per a poder preparar un concurs tan important estem comptant amb directors i compositors de gran renom tant nacional com internacional.

Certament, no podem deixar de banda el gran cost que suposa mobilitzar a 70 músics des de Reus fins a Kerkrade. Per això, plantegem aquesta opció per a tots aquells ciutadans que decideixin donar suport al nostre projecte, ja que ara com ara sense ells, encara no és possible.

Qui som?

La Banda Simfònica neix l’any 2007 de la voluntat de dos alumnes del Col·legi Pare Manyanet i Conservatori de Reus. El dia 3 de Gener de 2008 fa el Concert de Presentació al Teatre Bartrina de Reus.

Ha fet nombrosos concerts als teatres de la ciutat: al Teatre Fortuny i Bartrina, i als auditoris de La Salle i IES Baix Camp. En aquests concerts ha comptat amb la col·laboració de diferents professionals, com a solistes. També ha comptat amb la col·laboració de les escoles de dansa de la ciutat. L’any 2012 es va crear el cicle de concerts “Reus a 4 Bandes” pel que han passat nombroses bandes.

Ha participat activament a les Festes Majors de Reus amb actuacions al carrer i s'ha implicat en actes com l'Aniversari del Col·legi Rubió i Ors, el Bicentenari del naixement del General Prim, de Maria Rosa Molas (2015), entre d'altres. Alhora ha participat en grans festivals com el Trapezi.

També ha fet concerts arreu del territori, ha estat banda de la "Tubada2013" i banda per a la final del concurs de solistes del Festival de Tubes i Bombardins 2015. L'estiu de 2011 va viatjar a Galícia per un intercanvi amb la Banda Unión Musical de Meaño. Així mateix, ha participat a concursos a la Sènia, Lleida, Kerkrade i Aranda de Duero i ha acompanyat a cantants com la Gisela, al Teatre Tívoli de Barcelona i ha compartit escenari amb cantants com Joan Masdeu o Joan Rovira, i grups com Brams, Xeic! i La Soul Machine, entre d'altres.

La BSR ha estat dirigida per diferents directors convidats: Carlos Diéguez (Ortigueira, Galícia), David Fiuza (Galícia), Marcel Ortega (Tarragona), Jesús Ignacio Pérez-Perazzo (director-fundador Banda Juvenil Simon Bolívar, Veneçuela), i pel compositor i director belga Bert Appermont, entre d'altres.

Des del seu inici està dirigida per Joan Ramon Reverté Reverté.

Sobre les recompenses

La Banda Simfònica proposa aquest crowdfunding per tal de fer possible l'anada i tornada a Kerkrade. Amb la voluntat de poder arribar a qualsevol mecenes que vulgui ajudar a la BSR, s'han creat diferents opcions de mecenatge que van des dels 5 fins als 60 €.

Actualment, encara no ens és possible anar-hi i és per aquest motiu que qualsevol aportació és de gran importància per dur a terme el nostre projecte.

Principalment, les nostres recompenses van lligades a la nostra estança i actuació a Kerkrade, així com al Concert de Santa Cecília 2022, on esperem poder agrair personalment la solidaritat dels mecenes que han ajudat a la Banda.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions que els mecenes hagin donat a la Banda, es destinaran íntegrament al transport d'anada i tornada dels 70 músics que formen la Banda Simfònica de Reus. Necessitem la vostra ajuda per tal de finançar el desplaçament amb bus fins a Kerkrade, Països Baixos.

Calendari previst

Una vegada finalitzada la campanya, i en cas d'haver assolit els 2000 € que la Banda necessita, es procedirà a l'enviament de les recompenses per als nostres mecenes.

En primer lloc, el dia 30 de juliol de 2022 a les 13h la Banda concursarà al WMC Kerkrade i facilitarà l'enllaç a l'streaming del concert.

Una vegada s'hagi acabat el nostre viatge, farem arribar a l'agost, el making-of de la nostra preparació i estada al concurs.

Finalment, a l'octubre, enviarem les recompenses vinculades al nostre Concert de Santa Cecília on esperem poder agrair personalment als nostres mecenes la confiança dipositada en nosaltres.

+ Info

A continuació compartim amb vosaltres altres mitjans a partir dels quals podeu continuar coneixent-nos:

  • Dossier amb informació detallada sobre la nostra banda, la repercussió que té a la ciutat i el projecte de Kerkrade.

  • Troba'ns a Instagram

  • Visita el nostre canal de Youtube

  • Consulta el nostre Facebook

  • Llegeix-nos a Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

13 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Andrea

    Andrea

    casi 2 años

    Molta Sort!!👏👏

  • Mayte Solé

    Mayte Solé

    casi 2 años

    Ànims! Cap a Holanda a fer un genial paper

  • Aurora

    Aurora

    casi 2 años

    Ànims, kerkrade és vostre!!!

  • Julio

    Julio

    casi 2 años

    Trabajo, pasarlo bien y un poco de suerte.

  • Esther Palau

    Esther Palau

    casi 2 años

    Molta sort!!!!

  • Joan Arqué

    Joan Arqué

    casi 2 años

    Endavant amb la cultura i mes si es de Reus!

  • Anna Giménez

    Anna Giménez

    casi 2 años

    Molta sort!!!!

  • Blanca

    Blanca

    casi 2 años

    Disfruteu!!!!!

  • Yvonne Márquez Sabanes

    Yvonne Márquez Sabanes

    casi 2 años

    Molta sorteo!

  • Joan Marc

    Joan Marc

    casi 2 años

    Vam gaudir moltíssim del concert que vau fer a La Ràpita. Si ho feu igual de bé, segur que tornareu a quedar dels primers ☺️

#01 / Moltíssimes gràcies per ajudar-nos!

Com veureu la nostra campanya de micromecenatge ha estat tot un èxit i els músics de la Banda Simfònica de Reus no podríem estar més agraïts.

Estan sent dies de treball i molts esforços per poder arribar al WMC Kerkrade tan preparats com podem. La vostra ajuda ha estat essencial per poder dur a terme el nostre projecte, així que amb aquest post, desitgem traslladar-vos tot el més sincer dels agraïments.

Ha estat una gran sorpresa per nosaltres rebre l'ajuda de tants mecenes que confien i fan que el nostre projecte tiri endavant.

Ben aviat ens posarem en contacte amb tots vosaltres per tal de fer-vos arribar les primeres recompenses.

2.130 gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies