❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Enregistrament per a Piano de la sonata "Pastoral" de Beethoven

Projecte musical on s'enregistrarà la sonata Pastoral de Beethoven per a piano en un estudi professional junt a un videoclip de qualitat.

Xavi de la Fuente Piano

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
78
Aportacions
2.080€
De 1.600€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Explicació del projecte

El projecte consisteix en enregistrar un seguit de peces musicals en un estudi de gravació professional per a treure-les en forma de disc. D'aquestes, la Sonata pastoral de Beethoven Op. 28 n. 15 en Re major serà la més important i és per això que una part dels fons recaptats anirà destinada a la gravació i muntatge del vídeo que acompanyarà la peça. Aquest vídeo serà gravat al camp, en un àmbit totalment relacionat amb la peça, a l'aire lliure i amb la posta de sol de fons.

Es tracta d'un projecte per apropar la música clàssica a la gent, volem fer accessible i entenedora aquesta música tan llunyana per molts dels joves posant aquestes peces a les xarxes socials més noves i fent aquest vídeo trencador i de qualitat.

Moltes gràcies per avançat!

Qui som?

Nosaltres som una associació cultural sense ànim de lucre amb l'objectiu de donar oportunitats musicals als joves interprets per a que tinguin un recorregut previ a l'inici de les seves carreres interpretatives. També lluitem per a democratitzar la música clàssica a través de les xarxes socials. Sense renunciar a la tradició però amb la mirada ampla cap a les noves generacions.

Integrants de l'enregistrament:

Xavier de la Fuente Touris

Xavier de la Fuente és un jove de 19 anys, estudiant de l'ESMUC i que ha realitzat el grau professional de música a l'institut artístic Oriol Martorell.

La peculiaritat artística i personal d'aquest jove pianista és el seu curt recorregut com a estudiant de piano. Quan tenia 16 anys va veure que el piano havia de formar part de la seva vida. Així doncs, amb l'ajuda del pianista i pedagog Xavier Pardo Sabartés va aconseguir entrar a l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Xavier Pardo Sabartés

Xavier Pardo Sabartés inicià els seus estudis musicals a l’Escolania de Montserrat, sota el mestratge del Pare Ireneu Segarra, cursant estudis de piano amb Vicenç Prunés, violí i orgue. Més tard, inicà els estudis de clavicèmbal amb en Jordi Reguant, i simultàniament, de piano amb en Jordi Camell. Finalitzà els seus estudis superiors de piano al Conservatori Superior de Música de Barcelona amb Miquel Farré, acabant amb les màximes qualificacions.

Ha sigut pianista de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, i en aquests moments, és professor de piano i cambra a l’IEA Oriol Martorell de Barcelona, combinant la seva activitat pedagògica i concertística.

Les recompenses!

La principal recompensa del projecte és aparèixer en tots els vídeos en l'apartat dels agraïments (si són empreses amb el logo, personals amb el nom). Junt amb l'enviament personalitzat del disc totalment gratuït amb dedicatòria.

A què destinarem les vostres aportacions

Calendari previst

El projecte final serà pujat a les xarxes socials durant el mes de setembre de 2022. L'entrega de les recompenses s'entregarà junt a l'estrena del disc.

Més Informació

Per saber més sobre el projecte podeu contactar amb: [email protected]

No us perdeu els avenços que anirem traient a Instagram o YouTube!

Instagram: @xxavi73_
Youtube: Xavi de la Fuente Piano

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

16 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Llagaria

    Llagaria

    9 mesos

    Hola. Quería saber en qué situación se encuentra el proyecto, porque desde que terminó la campaña no he vuelto a tener noticias.

  • Joan

    Joan

    casi 2 años

    Molta sort xavis

  • MaGda

    MaGda

    casi 2 años

    Desitjant que arribi l'octubre per tenir aquesta recompensa tan especial! Felicitats pel projecte i que la música no pari!

  • ANNA PUGES PI

    ANNA PUGES PI

    2 años

    Eduard Velasco Puges. Sort!!

  • Marina Touris Pamies

    Marina Touris Pamies

    2 años

    Sóc la iaia Tere. Molta Sort!!

  • Marina Touris Pamies

    Marina Touris Pamies

    2 años

    Sóc la iaia Pili. Molta Sort!!

  • Marina Touris Pamies

    Marina Touris Pamies

    2 años

    Sóc la iaia Pili. Molta Sort!!

  • Laura Aguilar

    Laura Aguilar

    2 años

    Molta sort al nou projecte aportació feta per la Tona.

  • Marina Touris Pamies

    Marina Touris Pamies

    2 años

    De la Maruchi. Mucha suerte!!

  • Marina Touris Pamies

    Marina Touris Pamies

    2 años

    De la Maruchi. Mucha suerte!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies