2015 — VERKAMI: 5 years of crowdfunding
×
Project in CatalàCastellano

Project description

[CASTELLANO]

QUÈ ÉS?
Say It Loud! és un Cicle de Música Negra contemporània que, des del 2008, té lloc a les instal•lacions del Centre Cultural la Farinera del Clot (Barcelona), coproduït pel mateix Centre Cultural i la promotora de música negra Black Salad.

Del 19 al 27 d’octubre celebrarem la cinquena edició del Say It Loud! amb artistes com The Fire Eaters, Freshmakers, Eléctric Gozarela, Badalonians i molt més. Un projecte únic a la ciutat de Barcelona que pretén seguir oferint un cartell complet i variat entorn la cultura de la música negra, el seu desenvolupament i alguns dels diferents gèneres musicals que se'n deriven: Funk, Jazz, Ska, Soul, Reggae, Rap, Dancehall, etc. Tot plegat amb una oferta que passa per la música en directe amb bandes, les sessions especialitzades de deejays i sound systems, xerrades, taules rodones, exposicions i passis de documentals.

En les anteriors edicions hem pogut gaudir de l'actuació de bandes i artistes com ara The Excitements, Soweto, Red Soul Community, LI Flac, Cardova, Swing Easy Selectors (de la banda anglesa Intensified), The Oldians, Marc Ayza & GrandMixer i un llarg etcètera.

Volem i procurem que el Cicle "Say It Loud!" sigui un projecte en què cada edició vagi creixent una mica en termes de qualitat i oferta.

No som aliens al context econòmic actual i també ens afecten les retallades pressupostàries que pateix el sector cultural actualment. A això se li suma la nostra voluntat de, com en anteriors edicions, confeccionar una programació en la seva majoria gratuïta i de lliure accés. Una manera fàcil i directa de promoure una cultura i uns sons que poques vegades troben lloc als canals de difusió musical comercials.

La cinquena edició del Say It Loud! es desenvoluparà en quatre dies de programació. Tres seran gratuïts i un tindrà un preu d'entrada de 6'5 euros a taquilla.

PER QUÈ VERKAMI?
L'aportació econòmica del Centre Cultural "La Farinera del Clot" és de 4000 €. La campanya de 1500 € extra a Verkami la llancem per poder desenvolupar la cinquena edició del Say It Loud! amb garanties i cobrir les expectatives després de cinc anys de feina.

El Say it Loud! Vol.5 serà del 19 al 27 d’octubre del 2012, amb una possible festa de presentació del cicle el proper dijous 11 d'octubre.

Al llarg de la campanya de Verkami anirem desvetllant algunes de les confirmacions al cartell d'aquest any de la mateixa manera que els continguts de les xerrades i projeccions.

QUI SOM?
Black Salad és una promotora independent i la totalitat de la seva activitat és de caràcter autogestionat. Hem treballat principalment en sales i centres culturals de la ciutat de Barcelona.
Exemples d'activitats realitzades són: nits de música jamaicana "Movin'On" a la sala "La Resistència" de l'Hospitalet, cicle de documentals "Black is Beauty" juntament amb la cooperativa "La Ciutat Invisible" de Sants, col•laboracions en la producció de les Festes Alternatives de Sants i Gràcia, cicle de concerts "Black Salad presenta ..." a la sala "Salamandra de l'Hospitalet.

El Centre Cultural la Farinera del Clot és un equipament gestionat per la Federació d'Entitats Clot-Camp de l'Arpa a través d'un model de Gestió Cívica. Ofereix una programació sociocultural de caire generalista, tot i que les principals línies de programació són la música i les arts escèniques. Com a part activa en la tasca cultural de la ciutat, la Farinera vol donar suport a aquelles iniciatives que treballin de forma independent però sense abandonar uns compromisos amb la qualitat i la innovació, així com potenciar l'accés lliure a la cultura i a les actuacions en viu.

ON SOM?
Esdeveniment:
www.sayitloud.cat

Organitzadors:
http://www.farinera.org/
https://www.facebook.com/blacksaladprod
https://www.facebook.com/farinera
http://twitter.com/farinera
http://twitter.com/blacksaladprod

Mitjà Oficial Say it Loud Vol.5:
http://www.enlacefunk.com/

DESTAQUEM...
Una de les activitats d’enguany que volem destacar al marge de les actuacions, serà una taula rodona oberta del sector sota el títol ‘Black Music: vici o ofici?’. Amb aquesta trobada pretenem crear enllaços i sinergies al sector, al marge de donar a conèixer iniciatives existents.

 

Share the project with your friends

Publish the project widget
Select the best widget for your website. Simply copy and paste!


Q&A(0)

 • No questions
If you want to know more, Ask a question.

Say It Loud Vol.5! - Cicle de Música Negra

Say It Loud Vol.5! - Cicle de Música Negra

Say It Loud Vol.5! - Ciclo de Música Negra

Raised €1,534
of €1,500
100% funded Conseguido!
Say It Loud! és un Cicle de Música Negra contemporània que, des del 2008, té lloc a les instal•lacions del Centre Cultural la Farinera del Clot (Barcelona), coproduït pel mateix Centre Cultural i la promotora de música negra Black Salad. Del 19 al 27 d’octubre 2012 celebrarem la cinquena edició.
Say It Loud! és un Cicle de Música Negra contemporània que, des del 2008, té lloc a les instal•lacions del Centre Cultural la Farinera del Clot (Barcelona), coproduït pel mateix Centre Cultural i la promotora de música negra Black Salad. Del 19 al 27 d’octubre 2012 celebrarem la cinquena edició.
Say It Loud! es un ciclo de Música Negra Contemporánea que, desde el año 2008, tiene lugar en las instalaciones del Centro Cultural "La Farinera del Clot" (Barcelona) y esta co-producido por el mismo Centro Cultural y la promotora de música negra "Black Salad". Este 2012 llega a su quinta edición.
Created in: Barcelona

Thanks! This crowdfunding campaign ended on October 19, 2012.

 
 • Pledging €6
  8 PATRONS

  Agraïment + 1 entrada. El teu nom a la web de l'esdeveniment i una entrada (individual) pel concert del dia 20 (l'únic que és de pagament).

 • Pledging €12
  8 PATRONS

  Agraïment + 2 entrades. El teu nom a la web de l'esdeveniment i 2 entrades pel concert del dia 20 (l'únic que és de pagament).

 • Pledging €20
  12 PATRONS

  Agraïment + 1 entrada + 2 CD-mixtapes (edició limitada) dels dos deejays residents del Say It Loud!: The Neighbours i Pablo LaMotta.

 • Pledging €25
  4 PATRONS

  Agraïment + 1 entrada + 2 mixtapes + 2 cerveses artesanes embotellades i etiquetades especialment per aquesta cinquena edició del Say It Loud!.

 • Pledging €30
  5 PATRONS

  Agraïment + 1 entrada + 2 mixtapes + 2 cerveses artesanes Say It Loud! + Cartell mida A3 en cartró ploma a triar entre els tres últims dissenys que l'il · lustrador Joan Negrescolor ha realitzat per les últimes edicions del Say It Loud! (2010, 2011 i 2012). Pots veure els cartells a www.sayitloud.cat

 • Pledging €35
  0 PATRONS

  Agraïment + 1 entrada + 2 mixtapes + 2 cerveses artesanes Say It Loud! + cartell a triar + Exemplar de l'últim número de la revista Enlace Funk que es presentarà al Say It Loud!. info: www.enlacefunk.com

 • Pledging €50
  14 PATRONS

  Agraïment + 1 entrada + 2 mixtapes + 2 cerveses artesanes Say It Loud! + Cartell a triar + Darrer número d'Enlace Funk + Samarreta exclusiva del Say it Loud! Vol.5. Disseny del il · lustrador Joan Negrescolor.

 • Pledging €100
  2 PATRONS

  Agraïment + 1 entrada + 2 mixtapes + 2 cerveses artesanes Say It Loud! + Cartell a triar + Samarreta exclusiva de l'Say It Loud! Vol.5 + Subscripció per un any a la revista Enllace Funk (inclou 3 números de la revista + 3 singles-vinil edició limitada + CD sessió exclusiva + Regal + Despeses d'enviament).

Thanks! This crowdfunding campaign ended on October 19, 2012.

 

Project blog (3)

3 more updates, See all

Project creator

Foto de Black Salad
Black Salad
Black Salad es una promotora de música negra contemporánea activa desde el año 2008. Nuestros eventos suelen ir cargados de Funk, Soul, HipHop, Jazz o Jamaican Music y nuestra intención no es otra que promover, con se... Read more
Black Salad has 0 other projects in Verkami. You can find more information at http://www.facebook.com/ blacksaladprod // www.sayitloud.cat