❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"BOJOS PER TU"

"BOJOS PER TU" és un Concert Solidari organitzat pels Cracs d'ANDI, grup de música format per 7 joves amb discapacitat intel.lectual, que volem fer realitat el somni de pujar a l'escenari amb en Pep Sala i tocar amb ell alguna de les seves peces. Ens ajudes a fer-ho possible?

Els Cracs d'Andi

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
71
Aportaciones
2.175€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

"BOJOS PER TU" és un Concert Solidari: Pep Sala & Els Cracs d'Andi organitzat pels Cracs d'ANDI, grup de música format per 7 joves amb discapacitat intel.lectual, que volem fer realitat el somni de pujar a l'escenari amb en Pep Sala i tocar amb ell alguna de les seves peces. Ens ajudes a fer-ho possible?

QUI SOM

Els Cracs d’Andi som un grup de música pop, integrat per 6 joves amb la Síndrome de Down i una jove amb pluridiscapacitat. El grup compta amb el suport de l'Associació ANDI-DOWN Sabadell, formada per famílies de persones amb discapacitat intel.lectual.

COM VA COMENÇAR TOT PLEGAT

El nostre grup va nèixer l'any 2004 a rel d'un concert en el que vam tocar amb en Pep Sala la Taverna d'Old John i el Boig Per Tu. A rel d'aquell concert, vam decidir de fer el nostre grup. Des de llavors, els membres del grup assagem totes les setmanes, i a més a més fem classes de música individuals.

Fins ara, hem fet més de 100 concerts, arreu de Catalunya, i fins i tot hem anat a tocar a l'Aragó i a Castellà-Lleó. Al 2009 vam editar el nostre primer CD-DVD "Singular i Plural", que recull part del nostre repertori de peces versionades de diferents autors. Entre les cançons que hi apareixen està la coneguda "Boig per tu" d'en Pep Sala, de qui la majoria de nosaltres som uns grans fans. Aquest CD-DVD és una de les recompenses que podeu obtindre per la vostra col.laboració.

QUÈ VOLEM FER

Una de les nostres il•lusions és pujar de nou a un escenari amb en Pep Sala, compartint cartell i concert, i tornar a tocar amb ell alguna de les seves peces. Ja hem parlat amb ell, i ens ha donat el seu vist i plau. Per aquest motiu, estem organitzant aquest Concert Solidari que tindrà lloc a l'Auditori d'UNNIM c/ d’en Font 25 de Sabadell, el dia 17 de novembre a les 21 hores.

Aquest concert, ens permetrà viure una tarda al costat del nostre ídol músical, participant dels assajos, sopant amb ell i sobretot compartint l'escenari en el seu concert. A més a més, els guanys de les entrades ens serviran per comprar instruments i millorar els equips del nostre grup. També ens permetran col.laborar amb altres projectes musicals de l'entitat, com la creació d'un grup de batuka, per acompanyar a la colla de geganters, i en el qual participaríem alguns dels components de Els Cracs i altres joves de l'entitat. . Per altra banda, trencarem esquemes, al posar en valor les capacitats de les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats similars.

QUÈ NECESSITEM

Per fer realitat el concert, comptem amb el suport de l'entitat, així com del personal voluntari que ens ajudarà en la seva organització i difusió, però, necessitem recursos financers, per pagar el lloguer de la sala i de l'equip de so, i altres despeses de gestió. En total, necessitem 3000 Euros. Vols col.laborar a fer-ho possible?.

COM SERÀ EL CONCERT

El dia del Concert, els assajos començaran a les 5 de la tarda. En Pep Sala i el nostre grup de Els Cracs d’Andi, farem les proves de so. A continuació tots els músics, en Pep i la seva banda, i els membres de Els Cracs anirem a sopar junts. Si vols, tu també pots compartir els assajos i el sopar amb nosaltres com a agraïment escollint l'aportació corresponent.

El Concert Solidari començarà a les 9 de la nit. Els Cracs tocarem primer com a teloners. A continuació tocarà en Pep Sala amb la seva banda, i cap al final, els Cracs tornarem a pujar a l'escenari i tocarem conjuntament amb en Pep i el seu grup, un parell de cançons.

Serà una passada!!!

Si vols, pots venir al concert. Aconsegueix la teva entrada escollint la recompensa corresponent.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

17 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mercè

    Mercè

    más de 11 años

    Hola, avui he fet l'ingrés de 10€ que vaig dir. M'he trobat que he agafat el 2n compte perquè semblava que el primer no era correcte: sorpresa, el 2n compte m'ha dit que no era correcte: 2100 0027 29 0901052237 sembla que el correcte era el primer.

  • Els Cracs d'Andi

    Els Cracs d'Andi
    Autor/a

    más de 11 años

    Pots telefonar a Andi 937250799 i te les reservem fins dissabte, també pots passar directament a comprar-les per la seu de l'entitat, Alfons XIII 39 de Sabadell.

    De tota manera des d'unnim s'haurien de poder comprar:

    www.unnimentrades.cat

  • nuria vilanova

    nuria vilanova

    más de 11 años

    vull comprar 3 entrades i no em funciona ni l.enllaç d.unim ni un altre.com puc fer.ho?

  • Els Cracs d'Andi

    Els Cracs d'Andi
    Autor/a

    más de 11 años

    Us confirmem que aquest és el número de compte, per a fer aportacions un cop s'acabi el projecte des de Verkami

  • Els Cracs d'Andi

    Els Cracs d'Andi
    Autor/a

    más de 11 años

    Per a qui ho necessiti, el número de compte per a fer un ingrés és:

    2100-0027-29-0201052237, el compte va a nom d'Andi

  • Els Cracs d'Andi

    Els Cracs d'Andi
    Autor/a

    más de 11 años

    Si, si no arribem ho perdem tot

  • Pere

    Pere

    más de 11 años

    Si no s'arriba als 2.000 euros, perdeu els 1.685 que ja teniu promesos?.

  • Els Cracs d'Andi

    Els Cracs d'Andi
    Autor/a

    más de 11 años

    El revise'm i us el confirme'm dintre de poc

  • Susanna Matesanz i Adrobau

    Susanna Matesanz i Adrobau

    más de 11 años

    He intentat fer un ingres al num. de compte que doneu i em diu que el compte beneficiari no valid. Algu més ha tingut problemes?

  • Els Cracs d'Andi

    Els Cracs d'Andi
    Autor/a

    más de 11 años

    El revisem i us en diem alguna cosa

#22 / Un somni fet realitat

Dissabte a la nit varem fer realita el nostre somni, vàrem compartir escenari amb en Pep Sala. Sense paraules! Us expliquem com va anar tot

A les sis de la tarda hem arribat a l'auditori d'Unnim de Sabadell on es feia el concert. En Pep ja hi era i estava assajant. Quan va acabar les proves de so, varem pujar a l'escenari nosaltres a assajar amb ell, les tres peces que tocariem conjuntament. la Perestroika, que varen fer a quatre mans la Laia i el Pep, Percentatges, que la hem preparada especialment per aquest concert i boig per a tu, que ja fa molts anys que la tenim incorporada al nostre repertori.

Cap a 3/4 de 8 hem acabat les proves de so i ens hem anat a fer un berenar típic català al Rubions, que per cert ens han tractat molt bé, com podeu imaginar vàrem menjar pa amb tomàquet i embotits variats, una beguda i cafè per qui en volgués. I "santornemi", cap a l'auditori.

leer más

#21 / Avui és el gran dia

Ja ha arribat el gran dia, el dia del concert. Estem una mica nerviosos i molt, molt il.lusionats.

Estem segurs que nosaltres gaudirem molt, i esperem que tots els qui hi vingueu també us ho passeu molt bé.

ENS VEIEM AQUEST VESPRE A SABADELL

AUDITORI D'UNNIM

c/ d'En Font 25, a les 21 h.

#20 / Falten dos dies

Estem molt emocionats, contents però també molt nerviosos. Falten dos dies i hores perquè passem tota una tarda amb el nostre ídol i amic, en Pep Sala, compartint amb ell les proves de so, beranar i concert. Guau!

Us varem prometre donar-vos més pistes sobre el repertori del concert, us comentem alguna cosa més, però també ha d'haver-hi un xic de sorpresa, no?. Tocarem 7 peces sols, set peces molt variades: medieval, populars catalanes, brasilenya, per acabar amb una del grup Makaco, si en voleu saber més haureu de venir al concert. Ah, i amb en Pep Sala tocarem tres peces, però per saber quines haureu de ser-hi.

#19 / Falten cinc dies

A cinc dies del Concert, estem super emocionats. Divendres vàrem estar assajant el repertori que us tocarem sols i el que tocarem amb En Pep Sala.

Us parlarem del nostre repertori que serà força divers. Tocarem una bonica peça medieval "Amor que tens ma vida, perquè", es la primera que varem tocar com a grup, és molt maca i sonarà molt bé, segur que us agradarà. Però no us espanteu, que serà un concert animat, sols tocarem dues peces més melòdiques, les altres seran força marxoses, de tota manera demà ja seguirem donant-vos més pistes.

#18 / Ho hem aconseguit

Gràcies a quatre mecenes generosos que han acabat d'aportar el que faltava, hem aconseguit arribar als 2.000 €, que ens havíem marcat com a fita.

Moltes gràcies a tothom. Properament ens posarem en contacte amb totes les persones que han col.laborat per fer-los arribar el seu obsequi.

Ah, ens veiem el dia del concert!!!

#16 / Assajant

Us pengem un parell de fotografies assajant amb el Pep, esperem que us agradin

Laia i Pep, assajant la Perestroika
Laia i Pep, assajant la Perestroika

Tots plegats
Tots plegats

#15 / A dos dies d'acabar

Falta poc, volem agrair a tothom les seves aportacions.

Els mecenes nous, si voleu podeu entretenir-vos a llegir totes les entrades anteriors al bloc

Ens falta un suspir, dos dies i ... Hi arribarem?

Estem segurs que si.

#14 / A - 3

Sols falten tres dies, necessitem algun mecenes que facin un ingrès important o molts mecenes que els facin petits. Bé a veure si hi arribem.

Mentre com queda poc pel dia del concert, us donarem pistes de com anirà.

A les 9 tocarem nosaltres Els Cracs d'Andi, nosaltres ens definim com un grup Singular amb música Plural, perquè versionem peces de diferents autors (Sau, Pep Sala, Rolling Stoones, populars catalanes, Jonh Lennon...), el dia disset us tocarem un repertori variat, que estem segurs que us agradarà.

Cap a les 10 pujarà a l'escenari en Pep Sala que ens deleitarà amb un ampli repertori de peces de Sau, per acabar el concert nosaltres tocarem tres peces amb ell.

Estem segurs que tots gaudirem molt.

Fins aviat.

#13 / Ja falta poc

Després d'aquests 4 dies de pont, per qui els hagi pogut fer, ens tornem a posar en contacte amb tots vosaltres.

Primer de tot agrair als nous mecenes les seves aportacions i confiança, perquè seguim confiant en que arribarem als 2.000 € fet que ens permetrà afrontar el concert amb garanties de que no sigui deficitari.

Us volem explicar que ens fa molta il•lusió compartir cartell i pujar a l'escenari amb en Pep Sala.

Us hem explicat com anirà tot? Cap a les 6 començarem les proves de so, per cert que hi ha alguns mecenes que hi podran assistir; duraran un parell d'hores, després anirem a sopar una mica amb tot l'equip de músics, tècnics... i a les nou, començarà el concert. primer tocarem nosaltres, desprès en Pep Sala i finalment tots junts. estem segurs que ens ho passarem molt bé.

Seguim en contacte.

#12 / Seguim sumant

Primer de tot gràcies als nous mecenes que s’han incorporat recentment.

Dir-vos que si ho desitgeu podeu llegir totes les entrades del bloc en els quals hem explicat qui som Els Cracs i alguna cosa del concert.

Tot i que feia dies que no us dèiem res; no patiu, el concert està en marxa! i, com encara falten 10 dies, podeu seguir fent aportacions.Passats aquest deu dies ens posarem en contacte amb tots vosaltres per concretar com fer-vos arribar el que cadascú ha aconseguit

A partir de la setmana vinent us informarem de com anirà el concert. Com podreu aconseguir més entrades, si en voleu, quan es tanqui el projecte a verkami, quines peces tocarem…

Estem en contacte.

#11 / Avui concert

Avui fem un petit concert, actuem en la trobada d'autogestors de Catalunya, en l'alberg Inout de Vallvidrera.

No us podem convidar perquè és un concert exclusiu per als autogestors. de tota manera amb la majoria de vosaltres ja ens veure'm el 17 de novembre a l'auditori de Sabadell,. N'estem segurs!

#10 / Estem aqui!

Feia dies que no us deiem res, però no patiu que el concert segeuix endavant.

Primer de tot agrair als nous mecenes la seva aportació, poc a poc anem sumant.

Durant aquest dies us hem anat explicant coses dels components de "Els Cracs". Els que us heu incorporat fa poc. les podeu trobar en les diferents entrades d'aquest bloc.

Avui us volem penjar una foto de la colla:

Els Cracs d
Els Cracs d'Andi

Si ens voleu conèixer som, d'esquerra a dreta:

Marta, la cantant, guitarra, acordió i tot el que calgui

Xavier, flautes, cors i ritmes.

M. Carmen, treu el nas per darrera, percussió.

Mónica Montes, flautes i ritmes.

Arnau, també a segona fila, flautes, cors i animació.

Laia, teclat, flautes, cors i animació.

Sònia, flautes, cors i ritmes.

#09 / Seguim sumant

Encara falten 19 dies i seguim sumant noves aportacions. Moltes gràcies als nou mecenes, a partir d'ara ens podreu seguir.

Dir-vos també que si voleu podeu llegir les entrades anteriors del Blog.

Avui seguirem parlant dels componets del grup, ens queda parlar de la Laia. La Laia des de fa 15 anys viu a Sabadell, abans havia viscut a Sant Llorenç Savall. És una de les components del grup que va tocar amb en Pep Sala fa 8 anys, va tocar amb ell, la Perestroika a 4 mans amb el teclat, i la taverna d'Old Jonh i el Boig per tu amb flauta, acompanyada de l'Arnau i la Sònia.

La Laia en els Cracs, toca les flautes contralt, soprà i sopranino i el teclat, també fa cors i animació.

Si assistiu al concert el dia 17, podreu tornar a gaudir de la Pedestroika a quatre mans

#08 / Cap de setmana i contents

Primer de tot moltes gràcies als que heu aportat darrerament, bé i a tots els altres també.Hem començat el dissabte amb una alegria, perquè aquest darrers dies el projecte estava molt aturat i ens tenia un xic preocupats.

I seguirem explicant-vos coses del grup. Avui us parlarem d'una orquestra en la qual varem participar quatre dels components del grup, l'orquestra "MusicDown", que va fer una gira de quatre concerts: a Barcelona, Girona, Lleida i Sabadell. L'orquestra estava formada per 21 músics amb i sense discapacitat, dirigits pel pianista Antoni Tolmos, i interpretàvem una obra seva, "Musicòmic", que posava música a tres comptes, mentre es projectaven les vinyetes del conte (les vinyetes eren del dibuixant Picanyol), va ser una moguda molt maca perquè durant un any vàrem estar assajant un cop al mes, per acabar fent els quatre concerts que us hem comentat.
MusicDown

leer más

#07 / Falten 22 dies

Tenim un petit problema, no sabem a qui més fer difussió del projecte; ens podrieu ajudar no!. El podrieu reenviar als vostres contactes, parlar-ne als amics... bé si us ve de gust...

I seguirem parlant dels components del grup. Avui us parlarem de l'Arnau.

L'Arnau és de Sabadell, ha estudiat música des de molt petit. L'Arnau toca els cinc tipus de flautes de bec que hi ha: el baix, la tenor, la contralt, la soprà i la sopranino. En el grup de "Els Cracs" n'és l'animador.

#06 / Encara ens queden 24 dies

Primer de tot moltes gràcies als que ens esteu recolzant en el nostre projecte. Seguim confiant en que ho aconseguirem, perquè seguirem insistint.

Avui us explicarem en què consistirà el concert.

Primer tocarem nosaltres entre mitja hora i tres quarts, desprès pujarà a l'escenari en Pep Sala, que actualment fa la gira 25 anys de Sau i

interpreta un bon nombre de cançons de Sau, les més conegudes i emblemàtiques; i, en algun moment, pendent de decidir, pujarem a l'escenari nosaltres a tocar amb ell dues o tres peces. A que promet!

Ah, per cert, continuo parlant dels componetsdel grup, avui us parlaré de la M, Carmen,

La M, Carmen va entrar al grup fa cinc anys, ella no ha estudiat musica com tots els altres, però té un bon sentit del ritme i per tant fa ritmes, amb diferents instruments, i cors

#05 / Ja hem superat els 300€!

Moltes gràcies a tots els que han recolzat el nostre projecte. Seguim endavant, intentant aconseguir prou mecenes per a fer-lo possible.

Mentrestant, com en dies anteriors us seguirem explicant qui som els components del grup. Avui us parlarem de la Mónica.

La Mónica, viu a Barcelona i és la més gran del grup, va demanar entrar a "Els Cracs" fa 5 anys, quan el grup ja tenia tres anys de rodatge.

La Monica havia fet música des de petita, però va arribar un moment que estava desmotivada, en el grup ha trobat una nova empenta i il.lusió per a seguir en el món de la Música

#04 / Ajudeu-nos a fer difusió

Està clar que hem de fer més difusió. Ens ajudeu? De tota manera buscarem altres maneres de fer difusió a més dels facebook, mail... ,que ja els hem fet servir.

Primer de tot agraqir-vos als que us heu afegit a la colla de mecenes i als que ens feu el seguiemnt pels vostres comentaris que ens animen molt.

Bé, i seguirem explicant coses dels components del grup. Avui us parlarem de la Sònia: la Sònia ha estudiat música des de molt petita, toca tres flautes, la tenor, que com el seu nom indica té un so força greu, la contralt i la sopra. En els Cracs, a més, fa ritmes en alguna peça.

Per cert sabeu quantes flautes dolces hi ha? Doncs h'hi ha cinc, el baix, la tenor, la contralt, la soprà i la sopranino, que és la més aguda.

I parlant de la Sònia, treballa i viu a Sabadell, amb tres companys més del grup, l'Arnau, la Laia i la M. Carmen.

#03 / Necessitem més empenta

Primer de tot, moltes gràcies a tos els que heu aportat el vostre gra de sorra.

En segon lloc us voliem demanar que ens ajudeu a fer difussió del nostre projecte, compartint-lo en el vostre facebook, convidant a amics... com cadascú de vosaltres vulgui.

Avui us seguirem parlant dels components del nostre grup. En el video de promoció surtim la Laia i l'Arnau, de la Marta ja en varem parlar ahir; potser que us expliquem quelcom del Xavi.

El Xavi és de Sant Vicenç de Castellet, treballa a Manresa i estàq en els Cracs des del començáment. El Xavi no havia fet tanta música com algun de nosaltres però des de que es va proposar entrar en els Cracs, s'hi va posar de valen, ara toca molt bé les flautes contralt i soprano

#02 / Moltes gracies

Ja tenim el nostre projecte penjat. Uf! quins nervis... Segur que podrem fer realitat la nostra il.lusió.

Ah, moltes gràcies a tots els que esteu confiant amb nosaltres, ens veurem el 17 de novembre.

Per cert mentre anem seguint l'evolució del projecte us explicarem qui som els components del grup:

En primer lloc us parlaré de la Marta, la Marta no hi veu i també té dificultats relacionals, però les seves capacitats musicals són moltes i molt bones: Té molt bona veu, toca molts instruments (guitarra i acordió en els Cracs), és el puntal musical del grup.

La voleu sentir?

#01 / Ens acompanyeu en la nostra aventura?

Sóc la Laia, una de les components del grup "Els Cracs d'Andi".

El proper mes de novembre farà 8 anys que alguns dels components del meu grup vàrem pujar per primera vegada a un escenari com a músics, a La Faràndula de Sabadell acompanyant a En Pep Sala, va ser super emocionant, les llums de colors, la música... I tot i que estàvem força nerviosos varem tocar amb ell i la seva banda tres peces, la Perestroika, que en Pep i jo varem tocar a quatre mans, la taverna d'Old John i el Boig per a tu. Va ser una experiencia genial!

El meu primer concert
El meu primer concert

Aquell primer concert va donar peu al neixement del nostre grup "Els Cracs d'Andi", perquè vàrem decidir que nosaltres també volíem tenir la nostra banda.

Ara ja portem 8 anys assajant etmanalment i fent concerts, en portem més de cent, per Sabadell i comarca, Catalunya i fins i tot per les Espanyes (Aragó i Burgos).

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies