❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

'Anima't amb la lectura' al Raval

La iniciativa 'Anima’t amb la lectura' és part d’una estratègia de foment de la lectura dirigida a infants d’entre 8 i 12 anys on s’utilitzen les noves tecnologies i tècniques d’animació per la creació d’històries a partir de lectures i experiències dels més petits que es recolliran en un DVD.

Categoría

Creado en

0
segundos
19
Aportaciones
525€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La iniciativa Anima’t amb la lectura forma part d’una estratègia de foment de la lectura dirigida a infants d’entre 8 i 12 anys centrada en l’augment de la motivació i la creativitat.

S’utilitzen les noves tecnologies i les tècniques d’animació per la creació d’històries a partir de lectures o de les pròpies experiències dels més petits.

Els infants són els encarregats de prendre decisions a l’entorn de la lectura, tot sent subjectes actius del seu propi procés creatiu. Trien la història que volen animar a partir de lectures i visites prèvies a les biblioteques, i posteriorment, transformen les seves idees en imatges.

foto2
foto2

Amb aquest plantejament, el projecte significa una proposta creativa, engrescadora i dinàmica per incentivar i motivar l’hàbit lector en els infants del Raval, una acció educadora entre iguals en un entorn intercultural.

L'última fase del procés consisteix en la mostra pública de la història animada, en el marc de diferents festivitats al barri del Raval (Sant Jordi a la Rambla del Raval, festival de cultura de Raval’s, etc...) convidant als infants, famílies i ciutadania en general per a que puguin gaudir del fruit d’una acció educadora com aquesta.

D'ON SORGEIX AQUESTA IDEA?

Des de la Xarxa de Lectura del Raval s’han desenvolupat iniciatives prèvies d’apropament de la lectura a partir de tècniques d’animació. Han estat experiències on els infants i adolescents lectors han animat des de poesies d’en Joan Brossa, endevinalles d’en Joan Amades i altres peces de la literatura infantil.

S’ha valorat que aquests espais de treball col·lectiu fomenten la creativitat, l’autoestima, l’autonomia i la responsabilitat dels nens i nenes, competències bàsiques en el seu desenvolupament social i personal.

COM ENS POTS AJUDAR?

La realització d’un projecte d’aquestes característiques suposa una gran despesa econòmica, que es va assumint a partir de diferents fonts de finançament. Actualment, fruit de la situació econòmica, ens trobem amb dificultats per assumir la totalitat del pressupost.

Necessitem 3.000 € per tirar endavant aquest projecte, diners que destinarem per a pagar els tallers necessaris per a la realització d’una animació, així com els materials.

Tenim pensat iniciar el projecte durant el mes de gener i finalitzar al mes de maig, coincidint amb el darrer quatrimestre del calendari escolar.

La teva ajuda serà molt important per poder donar continuïtat a aquest projecte.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies