❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ven de gira con RIU!

RIU presentará su segundo disco, "Amb canya", tal como entiende su música: innovando en el estilo, la forma y vinculando al que lo desee. RIU no viajará solo, sino que hace una llamada popular a 40 persones que quieran vivir la experiencia de una gira colectiva del 31 d'oct. al 4 nov. Vente de gira!

RIU

Un proyecto de

RIU

Categoría

Creado en

0
segundos
154
Aportaciones
6.655€
De 6.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

¿QUÉ QUEREMOS HACER?

A RIU nos gusta hacer las cosas tal como entendemos nuestra música: innovando en el estilo y en la forma y sobretodo, vinculando a todo aquel que lo desee.

Todos somos RIU, por eso no queremos estar solos en la gira de presentación del nuevo CD y desde aquí hacemos una llamada a todo aquel aventurero o aventurera que quiera formar parte de este viaje único.

Buscamos a 40 apasionados por la música, que quieran vivir desde dentro qué significa "irse de gira", a fans del directo y sobretodo, a curiosos por participar en la primer gira colectiva que se ha hecho nunca.

Conciertos confirmados!

31 de octubre. 22:00h. Cal Ninyo. Sant Boi de Llobregat (BCN).

1 de noviembre. Kafe Antzokia. Durango (Euskadi)

2 de noviembre. Kafe Antztokia. Bermeo (Euskadi)

3 de noviembre. Jimmy Jazz. Vitoria-Gasteiz (Euskadi)

4 de noviembre. 20:30h. Cafè del Teatre. Lleida

Ven de Gira con RIU!

Te invitamos a formar parte de la gira de presentación del segundo disco de RIU por Catalunya y Euskal Herria de los días 31 de octubre al 4 de noviembre de 2012

¿QUIÉNES SOMOS?

Para Heráclito todo se encuentra en estado de flujo, nada está quieto. Citándolo, "un hombre no se puede bañar dos veces en el río ya que aunque está sometido a un cambio continuo, ni el río ni el hombre serán los mismos la segunda vez que pasen". A los RIU nos gusta sentir la música popular y la tradición como un río en constante flujo.

RIU es un nuevo proyecto de seis jóvenes músicos con el objetivo de trabajar y renovar la música popular de los Països Catalans. Para definir nuestro sonido, nos hemos fijado en las grandes bandas del nuevo folk europeo, para adaptarlo a nuestras melodías populares.

RIU somos un sexteto acústico: Pau Vinyoles al acordeón diatónico, Ciscu Cardona a la guitarra acústica, el bouzuki y las voces, Rubén Fajardo a la guitarra acústica, Marta Barbero al violín, Ricard Ros a los whistles y la uilleann pipe e Iu Boixader al contrabajo.

Después de más de 100 actuaciones en los Països Catalans, España, Euskal Herria, Occitania, Francia, Andorra e Italia con nuestro primer trabajo y de haber ganado el Premi SONS de la Fira Mediterrània (organizado por Enderrock, C.A.T. y la Fira Mediterrània). estamos grabando y editando nuestro segundo disco, Amb Canya.

¿A DÓNDE IRÁN DESTINADAS LAS APORTACIONES?

A los gastos de transporte, alojamiento de RIU y de los participantes en el proyecto, a las entradas de todos los conciertos de la gira y a enviaros los discos de las recompensas.

Aunque no puedas venir a la gira, también nos puedes ayudar con el nuevo disco o viniendo a algún concierto a Sant Boi, Lleida o Vitoria-Gasteiz!

¿QUÉ NOS LLEVA A HACER ESTE PROYECTO?

Para RIU, uno de los momentos más mágicos, es cuando podemos sentarnos con gente diversa y tocar, charlar, comer, beber... eso nos ha hecho conocer mucha de la música que hacemos hoy en día. Estas experiencias nos han llevado a querer compartir uno de los momentos más especiales del grupo con las 40 personas que quieran acompañarnos.

¿QUÉ VIVIRÁ LA GENTE QUE NOS ACOMPAÑE?

Los participantes a Ven de gira con RIU! vivirán todo aquello que comporta la experiencia de hacer una gira, y por supuesto, también el pasear por los bonitos parajes de Euskal Herria y las poblaciones donde tocaremos.

*NUESTRO SEGUNDO DISCO *AMB CANYA. **

"Los RIU siguen "Amb Canya" el camino que ya iniciaron en su primer disco homónimo. Sets de melodias populares de los Països Catalans, composiciones propias y canciones populares como Cigalons de Canalda y la Cançó de les Balances, muy vigentes hoy en día."

"Y por qué "Amb Canya"? Pues porque así es como entienden la música tradicional y popular, con el auge y la energía de un grupo joven que la revitalizan. Y lo hacen con la colaboración de figuras ilustres del folk catalán como Artur Blasco, Jordi Fàbregas, Carles Belda, Josep-Maria Ribelles i los Borinots Tqt. Todo bajo la producción del prestigioso músico gallego Fernando Barroso y con colaboraciones internacionales como el mismo Barroso, Luís Peixoto y Pablo Vergara."

*También nos puedes encontrar en Twitter, Facebook, Youtube, Spotify y en www.riumusica.cat !

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • RIU

    RIU
    Autor/a

    más de 11 años

    Entre les 9 i les 11h del matí del dia 1. Per arribar a temps al bolo del Kafe Antzokia de Durango!

  • RIU

    RIU
    Autor/a

    más de 11 años

    A quina hora surt el bus el dia 1?

  • RIU

    RIU
    Autor/a

    más de 11 años

    Hola Mercè!

    Aqui el pla:

    31 oct. Concert a Cal Ninyo. Sant Boi de Llobregat

    1 i 2 de novembre. + concerts per acabar de confirmar i de viatge i festa cap a Euskadi!

    3 de novembre - Concert a la Sala Jimmy Jazz de Vitoria- Gasteiz

    4 de novembre -Concert al Cafè Teatre de Lleida.

    3 nits d'allotjament + 5 concerts + transport en autocar+ els RIU = Un super pont per només 120€

  • Mercè

    Mercè

    más de 11 años

    Hola companys! ens podeu explicar amb més detall quin és el plan de viatge?

  • RIU

    RIU
    Autor/a

    más de 11 años

    No, el càrrec de l'aportació a la teva targeta es farà el dia 22 d'octubre (així que tens temps d'estalviar :). I sinò aconseguim arribar al nostre objectiu, el càrrec no es farà! Anima't i vine de gira amb els RIU!

  • capibara

    capibara

    más de 11 años

    Els diners de les aportacions els cobreu a l'instant?

  • RIU

    RIU
    Autor/a

    más de 11 años

    La ratafia i el moscatell junts poden ser perillosos. Ara bé, si cal portem nosaltres un parell d'ampolles de ratafia i ho deixem per 300€...hehehehehehe No cal fer-ne una altra!! La gent es liarà!! Ricard

  • coda

    coda

    más de 11 años

    Si faig un concert al menjador de casa meva qui portarà la ratafia i el moscatell? Podrieu fer una nova aportació de 400€ amb beguda inclosa jejejeje

#06 / Ho hem aconseguit! Gràcies a tots vosaltres!

Ahir dijous 18 d'octubre, a les 19:12 vam assolir el nostre objectiu de finançament per poder fer realitat Vine de Gira amb RIU! La 1a gira on públic i grups viatgen junts!

Només podem fer que sentir-nos eternament agraïts i cadascun dels 129 mecenes que ho han fet possible! I a tots aquells que ens heu fet difusió, entrevistes, que ens heu escoltat... a tots vosaltres: MOLTES GRÀCIES!

Sant Boi, Durango, Bermeo, Vitoria-Gasteiz i Lleida ens esperen!

I encara ens queden 4 dies! També, dir-vos que encara tenim places a l'autocar de la gira dels RIU!!

120€ amb transport, allotjament i entrades inclosos i el millor pont de la castanyada!

Tots som RIU!

=)

Us esperem el proper dia 31 d'octubre a Cal Ninyo a les 22h per presentar-vos "Amb Canya"! ! Encara podeu comprar la vostra entrada a travès de verkami!

RIU
RIU

#05 / Sortim a l'Enderrock d'Octubre!!

*"Ens agrada innovar en l'estil i la forma i vincular el públic" *

Amb aquest titular s'obre une de les notícies que el núm. 204 de la revista Enderrock ens dedica el més d'octubre!

RIU
RIU

També, el programa l'Altra Cara de la Lluna de La Xarxa Ràdio ens va entrevistar el passat divendres, aquí podeu trobar l'àudio a partir del minut 11:30!

I demà a les 22:00h al programa IcatFolk d'iCat.cat la Núria Balaguer entrevistarà als RIU i a algun aventurer de la gira! No us ho perdeu!

I la campanya de micromecenatge segueix endavant, hem superat els 3400€, ja sou 76 mecenes! Necessitem però, més passatgers a la Gira! Animeu-vos i feu còrrer la veu! Expliqueu qui som, què fem, que poden marxar de viatge per només 120€ tot el Pont de la Castanyada i visitar Bermeo, Vitoria-Gasteiz, Getxo, etc...

Ajudeu-nos a fer possible aquest somni! Gràcies a tots!

Vine de gira
Vine de gira

Salut i RIU =) !

#04 / 20 dies Making Off del disc "Amb canya!"

Com anem Mecenes!!???

Anem avançant i ja estem camí dels 3000€ just quan demà farà 20 dies que va començar la campanya! Us volem agraïr molt la confiança que ens heu donat en aquests primers 20 dies i demanar-vos que com a mecenes ens ajudeu a difondre el projecte Vine de Gira amb RIU! Hem fet un video amb una recopilació que ens agradaria que compartiu amb les vostres amistats al FB i altres xarxes socials i qui creieu que li pugi interesar. Moltes gràcies!! Tots somRIU!!

Amb Canya! és el nou disc de RIU produït per Fernando Barroso fruit de ser els guanyadors del IV Premi Sons de la Mediterrània. En el video repasem amb fotos i videos la pre-producció i la gravació del disc entre el mes de març i l'abril de 2012, Els col.laboradors en ordre d'aparició son:

  • Jordi Fàbregas, cantant la Cançó de les Balances.

  • Carles Belda, cantant a la Cançó de les Balances i a l'acordió a Patim Patam i Què volen aquesta gent.

  • Josep-Maria Ribelles a l'arpa a Què volen aquesta gent.

  • leer más

#03 / Confirmem més dates! 3 nov. a Vitoria-Gasteiz i 4 nov. a Lleida!

gira
gira

Mecenes, aventurers i aventureres!

El carro de la gira amb els RIU comença a caminar! Ja us podem donar més detalls, i la primera de les dates a Euskadi!

3 de novembre - Sala Jimmy Jazz - Vitoria-Gasteiz

4 de novembre - Cafè del Teatre - 20:30h Lleida

Us recordem que si us heu fet mecenes i heu pujat al carro de la gira de RIU o si encara ho esteu dubtant perquè és final de mes i no teniu calerons, heu de saber que el càrrec no es farà a la vostra targeta fins que no haguem assolit el nostre objectiu de 6.000€!!. I només es farà,si ho aconseguim!

Per això us recomanem fer-vos passatgers del Vine de Gira amb RIU! quan abans pugueu. Així també, ens ajudareu a fer crèixer la campanya. :)

Així mateix, us recordem que podeu fer aportacions més petites si voleu entrades per algun en particular concert de la gira!

Ens hi veiem a Sant Boi, Lleida, Vitoria.. i a més llocs que us anirem descobrint!

També us deixem l'entrevistaleer más

#02 / 1er concert de la Gira! 31 oct. Cal Ninyo. Comencem a casa!

El tret de sortida de Vine de Gira amb RIU! el donarem amb un concert el proper dimecres 31 d'octubre. Aquest serà el primer concert de la gira de presentació del nostre segon disc, "Amb Canya". I ho volem fer a un espai que és com casa nostra, Cal Ninyo (Sant Boi de Llobregat).

Què? PRESENTACIÓ D'AMB CANYA, NOU DISC DE RIU.

Quan?: 22:00h

On?: Cal Ninyo , C/ Major 43. Sant Boi de Llobregat

Estem preparant aquest bolo amb una especial il·lusió, perquè és el dia que començarem la gira de presentació, perquè ho farem a casa nostra i sobretot perquè ens coneixerem amb tots els mecenes que hagueu pujat al carro de la gira dels RIU!

RIU
RIU

I per què es diu “Amb canya”? Doncs perquè és així com entenen la música tradicional i popular: amb la trempera i l’energia d’un grup jove que

la revitalitza. Al nou disc podreu trobar sets de… leer más

#01 / La tardor calenta de RIU

La revista Enderrock ens ha fet un article sobre la campanya Vine de Gira amb RIU!

Article
Article

Ja hem superat els 500€ en els primers quatre dies! Moltes gràcies a tots i totes! Encara necessitem però, molts aventurers i aventureres que vulguin venir amb nosaltres de gira els dies 31 d'octubre al 4 de novembre.

Així que ja sabeu, difoneu, expliqueu, crideu, que els RIU treiem segon disc i que no ho volem fer sols!

Els propers dies us anirem explicant més detalls sobre la gira i sobre la presentació del nou disc.

Salut i RIU!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies