❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

5é Rock Penat Concurs/Festival de Música en Valencià.

Fa cinc anys, vam encetar un projecte cultural adreçat als joves, i més concretament als grups musicals, amb l’objectiu de perdre la por a utilitzar la nostra llengua. Amb verkami finançarem el premi del guanyador. Ajuda la música en valencià, ajuda la teua llengua. Participa! WWW.ROCKPENAT.CAT

Edu del Salto

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
61
Aportaciones
815€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

ROCK PENAT?

Ara fa cinc anys, vam encetar un projecte cultural adreçat als joves, i més concretament als grups musicals, amb l’objectiu de fer que les formacions locals perderen la por a utilitzar la nostra llengua.

La iniciativa va ser tot un èxit i, ens vam adonar que la forma lògica de continuar creixent era, no només invertir més temps, mitjans, i recursos, sinó també augmentar l’abast del concurs des de Vila-real fins aplegar al conjunt de les Comarques del Nord i tota la província de Castelló en general.

Les anteriors edicions del Concurs-Festival Rock Penat es van realitzar en Vila-real, Onda, Benicàssim, Betxí, Alcora, Almassora, Nules i Moncofa. Vila-real sempre ha sigut el lloc de la final i els de més pobles repartits en diferents semifinals.

ON I QUAN?

La 5ª edició del Rock Penat tindrà 3 semifinals:

  • 22 de desembre 2012 a Alcalà de Xivert (Baix Maestrat).
  • 18 de gener 2013 a Borriana (Plana Baixa).
  • 15 de febrer 2013 a Alcora (l'Alcalatén).

i la final:

  • 1 de març a Vila-real (Plana Baixa).

QUI PARTICIPA?

Els grups de música o solistes sense contracte professional vigent amb una discogràfica, que tinguen una mitja d'edat del grup siga menor de 30 anys i que interpreten cançons en valencià.

QUI HA PARTICIPAT AL CONCURS/ FESTIVAL ROCK PENAT?

Els grups guanyadors de les anteriors edicions són:

1a edició: Almorranes garrapinyades ( [www.almorranesgarrapinyaes.com] )

2a edició: Malnom ( [www.malnom.cat] )

3a edició: Tirant lo rock ( [www.tirantlorock.com] )

4a edició: Skandinat ( [www.myspace.com/skandinatskapunk] )

Altres grups que han participat són:

El Blüe, Olives Trenkaes, Purkinje, Mitjanit, Josep Lluís Notari, Malagana, Nit de Grills, Envergadura, Ulls Rojos, Gotcha, The Garraphones, Arrap, Linea XYZ, Die Borts, Lark About, Richies Band, La Kinky Band....

PERQUÈ UN PROJECTE VERKAMI?

Volem arribar més lluny i créixer. Per a nosaltres seria un somni que allò que va començar en un poble arribara a aglutinar tot el País Valencià o inclús Catalunya.

PERQUÈ 800€?

Fins ara el premi és de 750€ per al guanyador o gravació d'un Cd i un premi local de 250€ (per al millor grup de Vila-real) a banda, el guanyador de l'edició realitzarà una mini gira:

  • BLOC ROCK (Concert de Magdalena, Castelló) .
  • Concert 9 d'octubre del BLOC JOVE.
  • Aplec de la Plana.
  • Aplec dels Ports ( Morella) (actuació per confirmar).
  • Concert de la manifestació del 25 d'abril (València).
  • Jovestiu.

Ara si adjuntem:

750€ (Guanyador) + 250€ (Premi Local) + 800€ (Verkami) - 300 (Recompenses) = 1500€ en premis.

El premi de la primera edició va ser de 250€, la segona edició de 1000€ i ara ha passat de ser de 1000€ a 1500€, encara que el canvi no ha sigut gran poc a poc en 4 edicions hem repartit 2300€ i volem continuar apostant per aquest projecte que creix dia a dia

QUI SOM I PERQUÈ FEM AÇÒ?

Som un grup de joves que defensa la música i la nostra llengua. Per açò vam crear el Rock Penat per promoure els grups locals que han decidit cantar utilitzant una llengua que els dóna personalitat pròpia en aquest món globalitzat i uniformador i animar a altres formacions a utilitzar-la, ja que de manera general l’ús del valencià sempre s’ha emprat als circuits musicals per promoure la normalització lingüística, però nosaltres volem pegar-li la volta a aquest concepte i promoure el valencià entre els mateixos grups de música.

Ajuda'ns a fer realitat aquest somni!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies