❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'Albada, educación viva

L'Albada es un proyecto de educación viva y respetuosa desde los 3 años hasta la adolescencia, que empezó en octubre del 2011. Necesita vuestro apoyo para poder acabar de rehabilitar la masia y ampliar el número de participantes para el próximo curso. L'Albada es parte de la Xarxa d'educació lliure.

L'Albada

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
109
Aportaciones
5.075€
De 5.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

DE QUÉ TRATA L'ALBADA

La asociación L'Albada (“Amanecer” en catalán) da apoyo y herramientas a las familias que se acercan a ella.

La actividad más regular y constante es de lunes a viernes: L'Albada se abre a las familias que deseen dar este tipo de acompañamiento a la educación de sus hij@s en el “espacio de educación viva L'Albada”, abierto desde los 3 años hasta la adolescencia.

L'Albada da asímismo cabida a un grupo de apoyo a la maternidad, a ciclos de Cinefórum, a conciertos para niños, adolescentes y/o adultos, a pequeñas ferias de intercambio, a charlas y talleres adaptados a las inquietudes de la asociación...

Nuestra filosofía se basa en que el motor del cambio social que está aconteciendo actualmente somos nosostros mismos, así que el acompañamiento del otro y de uno mismo, desde la escucha de necesidades y ritmos, es crucial para que podamos activar acciones individual o colectivamente.

QUÉ NOS MUEVE A REALIZARLO:

L'Albada responde y nace de la necesidad de cambiar el paradigma educacional actual, pero también de la voluntad de crear un punto de referencia socio-cultural que acoja la filosofía anteriormente descrita.

La fuerza del proyecto nos ha llevado a iniciar una ilusionante actividad, que queremos sostener e impulsar a través de este mecenaje.

¡Gracias!

CUÁNTO DINERO NECESITAMOS Y PARA QUÉ

L'Albada precisa de una fuerte base económica para marchar con paso firme. El espacio donde estamos es una antigua masía catalana alquilada, con muchos espacios a mejorar, y la base estructural humana es de 3 personas fijas, un comprometido voluntariado fijo (5 personas) y otro voluntariado intermitente.

Toda la infraestructura que se ha necesitado hasta ahora ha sido fruto de donaciones de material. Además, el equipo pedagógico ha estado muchos meses prácticamente sin recursos y solo este compromiso personal ha permitido la materialización del proyecto. Necesitamos iniciar el próximo curso con un impulso nuevo que nos permita afrontar nuevos retos sin tanta precariedad.

Queremos ampliar el número de participantes, rehabilitar más espacios y crecer también en calidad.

Nuestra idea es partir de un mínimo de 5000€ e intentar llegar al máximo que podamos durante los 40 dias que dure la campaña de recolección de fondos a través de Verkami.

PARA QUÉ

Uno de nuestros objetivos es apoyar con becas a las familias que lo necesiten.

Nuestro deseo y voluntad es que L'Albada sea accesible a todos los niveles económicos, con lo que las quotas de los alumnos ya son muy asequibles, en comparación con otros proyectos de educación libre (300€ el/la 1º hij@, 225€ el/la 2º, 150€ el/la 3º – Comida: 35€/niñ@), pero aún así, hay muchas familias que precisan de ayuda para poder acceder a L'Albada.

Detectada esta problemática, L'Albada quiere dar becas a ciertas familias que lo necesitan, pudiendo elegir entre las siguientes:

  • 4 plazas de Beca de Cocina: Encargarse toda una mañana de la actividad de la cocina.
  • 4 plazas de Beca de Mantenimiento: Encargarse del mantenimiento y acondicionamiento de los espacios interiores, exteriores y leña.
  • 1 plaza de Beca de Limpieza: 1 vez a la semana limpieza de los espacios interiores.
  • 1 plaza de Secretaría: Persona encargada de las cuentas y gestión interna de comunicación L'Albada/familias (al igual que blog y web) y gestión de agenda de L'Albada.

Si tenemos en cuenta que contamos con una previsión de 15 familias en el proyecto, para el curso 2012-2013 y la gran mayoría de ellas necesitaran becas, querríamos cubrir al menos las becas para el arranque del curso mientras vamos generando otras formas de financiación más estables.

Así, el equipo Pedagógico podrá aceptar las becas y el proyecto será más sólido y podrá ofrecer un acompañamiento de calidad a unos 25 niñ@s, que es el mínimo que ha previsto L'Albada para el próximo curso.

Otra de las prioridades es rehabilitar los espacios de la masia que estan pendientes de acondicionar y que van a permitir ampliar el número de participantes y que pueden haber todos los ambientes necesarios para las diversas edades y necesidades de niñas y niños. Entre ellos especialmente la sala de psicomotricidad, que será un recurso muy importante para el invierno.

Además con parte de los fondos vamos a acabar de grabar y a editar un documental sobre L'Albada que permita darlo a conocer y también nos servirán para iniciar con buen pie el curso convocando una gran fiesta con circo incluido para la inauguración del curso en septiembre.

Nuestro objetivo a medio plazo, es autogestionar las becas y otros gastos con las actividades para todas las edades que con cada vez más frecuencia y capacidad de convocatoria estamos realizando los fines de semana. Charlas, talleres, cinefórums, participación en ferias,...pero antes necesitamos un buen impulso para empezar el curso y por esto estamos en verkami!

PERSPECTIVAS DE FUTURO

L'Albada, como espacio de educación viva, es el único en Cataluña que abarca edades desde los 3 años y llega hasta la adolescencia.

Esta decisión y convicción de su impulsora, Lydia Cuérvas, es uno de los puntos más fuertes por los que las familias de L'Albada están en él.

Este primer año de andadura, hemos experimentado diferentes fases de aprendizaje con l@s chic@s, y el equipo pedagógico ha tomado 2 decisiones básicas:

  • Creación un grupo de apoyo a las madres y los padres de adolescentes de L'Albada (ya se ha puesto en funcionamiento), el qual se reúne mensualmente para poner en común el día a día y buscar sobretodo vías de comunicación con l@s chic@s. Este grupo de madres y padres está teniendo muy buena acogida entre las familias,
  • A medio largo plazo, creación de un espacio independiente para el grupo de adolescentes:

L@s adolescentes que llegan a L'Albada no siempre provienen de proyectos de educación libre o educación en casa, y éstos precisan de una mirada y atención concreta,

El/La Adolescente genéricamente hablando está en un proceso de descubrimiento muy diferente a la de los niños de hasta 10/12 años, por lo que es preciso ubicar al/la Adolescente en un espacio diferenciado, adaptado a sus necesidades.

Actualmente solo hay 1 grupo de 10 a 14 años, pero en unos pocos años creemos que habran 2: 1 de los 10/14, otro de los 15/18.

El coste necesario para levantar una estructura para este efecto es elevado, por lo que nos hemos planteado utilizar recursos de construcción ligera, con materiales del entorno: madera, sacos de tierra, adobe..., e incluso yurtas o similar. Asímismo contamos con la aportación voluntaria de mano de obra, por parte de numerosas familias de L'Albada e incluso de personas de fuera de ella.

  • Pronto podremos disfrutar de un documental que se está elaborando desde los inicios de L'Albada (colaboración de una familia de L'Albada), el cual nos permitirá también difundir el proyecto en los medios de comunicación.
  • Esperamos que en un futuro no muy lejano podamos ver creciendo, jugando y desarrollandose líbremente en L'Albada a l@s 50 niñ@s que el espacio está preparado para acompañar.

CUÁNDO TENEMOS PENSADO LLEVARLO A CABO

Inmediatamente, a partir del dia en que Verkami nos ingrese la cantidad de dinero conseguido. Aprovecharemos lo que quede de verano para las tareas de rehabilitación...¡ y en septiembre empezamos el nuevo curso!

Más información en el blog: (http://albadaviva.blogspot.com.es/)

y próximamente en nuestro blog de Verkami...

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

9 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • L'Albada

    L'Albada
    Autor/a

    más de 11 años

    El código es:

    IBAN ES0914910001242003123128   (el mismo más ES09)

    BIC  TRIOESMMXXX

    Muchisimas Gracias!!!!!

    Cuanto querría usted aportar, por si no nos llega hoy, que podamos adelantarlo.

    Un afectuoso abrazo de L'Albada.

  • sandra cantu

    sandra cantu

    más de 11 años

    me gustaria aportar, publiquen num de cuenta con clave interbancaria o transferencia bancaria para poder aportar desde Mexico u otros paises

  • L'Albada

    L'Albada
    Autor/a

    más de 11 años

    D'acord Xavi!

    Contacta'ns a traves del mail de L'Albada: [email protected]

    Moltíssimes Gràcies!

    L'Equip de L'Albada

  • xavi

    xavi

    más de 11 años

    A qui correspongui:

    Sóc mestre de Primària i expert en blocs. M'agradaria col·laborar en el vostre projecte a través de la dinamització del bloc. No demano suport econòmic. Parlem a travès del correu electrònic.

    Salutacions!

  • javi

    javi

    más de 11 años

    Si los últimos días os queda poco pero veis que no lo conseguís, podeis meter vosotros mismos la parte que quede para cobrar el total

  • L'Albada

    L'Albada
    Autor/a

    más de 11 años

    I tant que ens trobarem, Lídia!

    Sou socis de la Xarxa d'educació lliure (Xell)

    Us apunteu a la trobada d'acompanyants el 13-14 a L'Albada?

    Us hi podeu quedar a dormir acampant o habilitant-vos un espai a la casa.

    Gràcies pel vostre suport!

  • Lídia

    Lídia

    más de 11 años

    Hola, des del Priorat, la nostra família també participa en un projecte d'eduació no directiva " La Karantoina"que va comença el setembre del 2010, amb espais preparats per infants de 2 a 6 i de 6 a 12 anys. Fent camí ens trobarem, anims!!

  • L'Albada

    L'Albada
    Autor/a

    más de 11 años

    Hola Carles!

    Tenim el projecte també en català:

    http://www.verkami.com/projects/2505-l-albada-educacion-viva

    Si segueixes sense veure'l fes-nos-ho saber, d'accord?

    Ens agradarà veure't algun dia per L'Albada!

    Moltes gràcies,

    Sara Cendán Masip

    Secretaria de L'Albada

  • carles

    carles

    casi 12 años

    no és que no entengui l'espanyol, o que no m'agradi, però soc català i la meva llengua és minoritzada i en risc. No en tenim prou de titular en català els projectes, no m'hi sento a prop si desconeixen aquest fet i no actuem en consequència. SORT!

Volver a todas las actualizaciones

#03 / PRIMERES COLÒNIES –CONVIVÈNCIES DE L’ESPAI EDUCATIU L’ALBADA

Durant els passats 18,19 i 20 de juny de 2012, l’Albada va realitzar el seu primer viatge de colònies al Pallars Sobirà, en la petita i acollidora població de Montesclado.

Un llarg i profitós viatget ple d’anècdotes i aventures.

Disfruta del reportatge fotogràfic al nostre bloc!

Us apunteu l'any que ve?? ;))

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#29 / Agenda Març 2013

Hola a tothom!!

És un gran plaer poder-vos oferir una agenda plena d'oportunitats per obrir-se i transformar desde la consciència. A quina activitat us apunteu?

Us els llistem tots i a sota el link on trobar més informació.

Dimarts 5 de MARÇ:

Inici del Taller mensual per a adults/es JUGANDO (Noel Pintó)
http://albadaviva.blogspot.com.es/2013/03/talleres-jugando-para-adults.html

Dissabte 9 de MARÇ:

FORMACIÓ en acompanyament respectuós per a un CANVI DE MIRADA (Lydia Cuervas i Laia Roca)
http://albadaviva.blogspot.com.es/2013/01/formacio-en-acompanyament-respectuos.html

Diumenge 10 de MARÇ:

XERRADA sobre CONSTRUCCIÓ amb PALLA (Mirco Zecchetto, Maren Termes, David Pradas, Michele Pecoraro)
http://albadaviva.blogspot.com.es/2013/03/charla-sobre-construccion-con-paja_1.html

Divendres 15 i Dissabte 16 de MARÇ:

CICLE de xerrades gratuïtes "POSEM LUPA A LA CRISI" (Arcadi Oliveres, Miren Etxezarreta, José iglesias, Samuel Aranda)
leer más

#28 / FESTA de CAP D'ANY A BARCELONA!!!!

Hola Estimats i Estimades Mecenes!

Us exposem una bona nova: hi haurà FESTA DE CAP D'ANY organitzada per AUREASOCIAL, MAR DE PEIXOS i L'ALBADA, amb la intenció de recaudar fons!!!

Com que estem ultimant el programa i els detalls, us en fem 5 cèntims perque pugueu afegir-vos-hi com a assistents (o participants), i que comenci la difusió. ;)

En breu tindrem el cartell de difusió i us el passarem!

  • TENIM EL LOCAL DE AUREASOCIAL O TAMBÉ AL CONGRÉS INDIANS. (Es farà a un dels dos, a Barcelona )

  • ES COMENÇARÀ PER LA TARDE FENT ACTIVITATS PER A NENES/NENS
    (Necessitem conta-contes, pallass@s, gent que toqui instruments, pintar les cares,...)

  • AL VESPRE ES FARÀ UN PICA-PICA I ENS PREPARAREM PER AL RAÏM !!!!

  • AL COMENÇAR EL NOU ANY, COMENÇAREM AMB UN O DOS GRUPS DE MÚSICA.

  • NECESSITEM GENT PER A LA BARRA, PER FER TORNS...

  • GENT PER A NETEJAR A ÚLTIMA HORA, AL MATÍ.

  • leer más

#27 / Resultat de les reformes de Verkami

Si!!!

L'escola ja ha començat, i els nens, les nenes, els educadors, les educadores i les famílies de L'Albada ja gaudeixen dels nous espais.

Per a veure un reportatge fotogràfic que resumeix el que han esdevingut les Jornades de Treball més llargues i intenses de L'Albada clickeu al següent enllaç:
Fotos de les Jornades de Treball de Verkami

Agraïm des d'aquí a tothom que es va apropar i es va implicar en tot el procés, durant les Jornades.

Vam conèixer gent tant interessant!!!

Els i les que encara no hi heu vingut us avancem que el 17 de març està prevista la nostra II festa de la Primavera (portes obertes).

#26 / 2 de setembre: Festa d'Inauguració i Jornada de Portes Obertes

Hola a tots i totes!

Com ja sabeu, aquests dies estem a les jornades de treball, construïnt i creant una Albada més adaptada a les noves necessitats, pero conservant la nostra essència.

Ens escapem un moment del treball diari de L'Albada per avisar-vos que el proper 2 de setembre de 2012 celebrarem la FESTA D'INAUGURACIÓ DE CURS 2012/13 (JORNADA DE PORTES OBERTES)!

Amb gran il.lusió us convidem a assistir-hi: tindrem Circ, Xerrada pedagògica i un menjar bonissim a preus molt econòmics.

La jornada començarà vora les 11 i us rebrem amb un saludable esmorzar de benvinguda.

Estem el.laborant el cartell. Tan bon punt el tinguem llest el penjarem al blog de L'Albada. Estigueu atents/tes! :)

Clickeu aquí per accedir al blog de L'Albada

#22 / Paradeta informativa a la Festa Major d'Arbuúcies

El proper dissabte 28 de juliol L'Albada surt al carrer!

Posarem una tauleta informativa , i si us passeu amb la maïnada ...

Estarem fent trenes de fil i pintant cares a qui ho vulgui!!!

Estarem al final del carrer Camprodon, Arbúcies, de les 11:00 a les 13:00h.

      Us hi esperem!

#21 / Vols recolzar-nos i no tens compte bancari?

Tothom que vulgui fer una aportació al nostre projecte i no té un compte bancari, des d'ara mateix pots fer-ho a través d'un ingrés en el nostre compte bancari, i nosaltres el posarem a Verkami com a aportació al teu nom!!

  14910001 242003123128 de Triodos
  Concepte: Verkami L'Albada + el teu nom

L'ingrés el posarem a Verkami dos dies abans de que finalitzi, i si ho fas després

en el moment que ho veiem.

Gràcies pel vostre recolzament!! Continuem caminant.

L'Albada

Quien quiera hacer una aportación a nuestro proyecto y no tenga cuenta bancaria,

ya lo puede hacer a través de un ingreso en nuestra cuenta bancaria , y nos ocupamos de ponerlo en Verkami como aportación a tu nombre!!

                         14910001 242003123128 de Triodos
                          Concepto: Verkami L'Albada + tu nombre

Tu ingreso lo haremos a Verkami dos dias antes de que finalice, y si lo haces después, en el momento en el que lo veamos.

leer más

#19 / L'experiencia de la Julia a L'Albada.

Un document preciós que ens ajuda a entendre el que ens mou a fer L'Albada.

Entrevista Fí de Curs de la Julia

Promogueu-lo, compartir-lo i si voleu tornar a coŀlaborar amb alguna donació us passarem un numero de compte i els darrers dies ingressarem una aportació conjunta de tots els extres: concepte "extra mecenes".

Els ingressos extres s'acumularan per a aconseguir més recompensa! ;)

#18 / Jornades de treball per a fer possibles les millores del projecte Verkami!

Un coŀlaborador de L'Albada ens va escriure a principis de juliol proposant el següent:
" Al ver el vídeo que tenéis en la página de Verkami, veo que necesitáis mano de obra para reformar la masía. Yo valgo de fuerza bruta de trabajo, tengo conocimientos de construcción, de electricidad, de fontanería y he trabajado un año de carpintero. Estaba pensando en subirme unos quince días en agosto y trabajar arreglando la masía en plan voluntario, ¿lo ves viable?

Miraré a ver si puedo reclutar a algún que otro voluntario, que en agosto la cosa está muy parada y así nos vamos en plan brigada. Desde luego, yo voy seguro y si no es mucho el gasto de comer, para quince días fijo. Los que os vengan mejor, yo a disposición de L'Albada. "

Dit i fet! Les energies de L'Albada s'hi han posat a treballar i ja tenim… leer más

#17 / Obrim inscripcions curs 2012/13 i tenim nou grup de Maternatge!

Famílies, obrim les inscripcions pel nou curs 2012-13!

Si voleu fer aquest regal de vida, el d'una educació viva i respectuosa, als vostres fills-es (i també a vosaltres mateixos-es):

concerteu dia i hora d'entrevista amb la Lydia Cuervas. Tlf: 655 55 46 35.

Obrim inscripcions en el nou grup de Maternatge i en el infantil, així com en la comunitat d'aprenentatge dels mitjans-es i la dels adolescents.

Ampliem espais, ampliem equip i us hi esperem!

Si necesiteu trobar casa per aqui apropet per poder venir a l'Albada, podeu parlar amb l'Eli (672 000 160) i farem xarxa.

#15 / Convocatòria curs 2012-13: Voleu formar part de L'Albada?

Salutacions afectuoses des de L'Albada!

  • Estem contents-es de compartir amb vosaltres que aquest proper curs continuem obrint portes i braços amb ampliació d'equip, de nens-es-joves i famílies, i d'espais!

  • Us esperem a la festa d'inauguració-circ amb moltes sorpreses i novetats i sobre tot amb ganes de veureus i de compartir-les. Aviat tindrem data!
    http://albadaviva.blogspot.com.es/

  • Continuem entrevistant a masovers-es per començar el més aviat posible amb les seves tasques de jardineria, manteniment, focs i llenya i sobre tot cuidar del nou hortet ecològic i espai d'animals que ens agradaria tant inaugurar a L'Albada en aquest proper cus. Si esteu interesats-des truqueu inmediatament a la Lydia Cuervas (coordinadora i acompanyant de l'ànima de l'Albada i de tots els seus procesos): 655 55 46 35 i concretem dia i hora.

  • També… leer más

#14 / Primera entrevista de L'Albada a la Ràdio!

El Submarí és un magazine de la Radio Municipal de Terrassa i el dia 10 de juliol va entrevistar la Lydia Cuervas, telefònicament, perquè estem en plenes reunions d'organització del curs que ve!

Podeu escoltar a la Lydia clickant aquí i escoltant a partir de la hora: 1:05

Si sabeu d'altres medis de comunicacio o voleu que L'Albada faci alguna entrevista o aparició divulgativa o informativa (no polèmica, ni confrontadora) sobre l'educació viva, poseu-vos en contacte amb nosaltres: [email protected]

#12 / Gratitud per les Col.laboracions i FESTA FINAL DE CAMPANYA VERKAMI

GRACIES GRACIES GRACIES!

Desde L'Albada Espai d'Educació Viva voldriem agraïr personalment a tots i a totes els que ens esteu donant suport: tant econòmic, com moral, com de difusió i expansió.

Ens hem inclòs en 1 de les activitats de la Festa Major d'Arbúcies (finals de Juliol), i en breu publicarem dia i hora de la Celebració final de la Campanya de microfinançament a Verkami.

Una festa íntima en algun emplaçament del poble, on hi haurà...:
concert de cantautor,

petits tallers per a petits/tes,

i petit espai de venda per a acabar la campanya Verkami.

També farem el Mural dels Mecenes de Verkami (que hagin aportat a partir de 25€).

Esteu tots i totes convidats!!

En el següent enllaç trobareu tots els enllaços que hem trobat o ens han fet arribar mostres de suport per vía missatge.
http://albadaviva.blogspot.com.es/2012/07/gratitud-per-les-collaboracions-i-festa.html

#11 / Entrevista a Ràdio Terrassa el proper 10 de juliol a les 11h.

La periodista Mariona Tomàs Sallent, directora i presentadora d' "El submarí" - magazine de 2 hores de la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 fm) - ens ha convidat a fer-hi una entrevista el proper dia 10 de juliol a les 11:05, en directe.

Gràcies a aquesta invitació, podrem disfrutar d'una entrevista telefònica (que no pot ser presencial per motius d'agenda) a la Lydia Cuervas, impulsora de L'Albada.

Si sou per la zona en aquell moment, no dubteu en sintonitzar-nos!

Mirarem de penjar l'entrevista en aquest mateix blog, tan bon punt la tinguem disponible.

#10 / Vídeo d'una adolescent de L'Albada: la Júlia

Un petit video fet per la Júlia, una Fantàstica (el primer grup d'adolescents es fan dir i son els "Fantàstics") de l'Albada.

Des dels seus ulls ens presenta els racons del seu sentir en aquest espai plè d'oportunitats, vida i acompanyament incondicional...

No s'ha retocat ni corretgit rès.

Així son les coses en el món de L'Albada, per a la Júlia (12/13 anys): ...el saber s'aprèn des del propi impuls intern, les adultes i els adults...acompanyen la seva experiència.

Veure el vídeo de la Júlia

#09 / Properes activitats a L'Albada: Descompte del 50% pels mecenes que aportin a partir de 100€!

El mes de Juliol teniu dues activitats ben interessants a L'Albada. Una de corporal, i una altra d'emocional:

Curs de Trapezi o Intensiu de Ioga

Els mecenes que hagin aportat abans del 22 de juliol una xifra partir de 100€ gaudiran JA d'un 50% de descompte sobre el preu*!

Us hi apunteu? Us hi esperem!

*Idea: Sabem que hi ha gent que està aportant en grup o en parella per a arribar a 100€, i d'aquesta manera també es reparteixen el descompte!

#08 / Xerrada de l'Ortrud el passat divendres 22 de juny al nostre Cinefòrum (segona part)

El passat divendres 22 de juny, L'Albada va organitzar al poble d'Arbúcies un passi del documental "La Luna en Tí", i una xerrada de l'Ortrud Lindemann (metgessa de família i especialitzada en el cicle femení).

Van assistir-hi una vintena de persones, i ens he animat molt per a organitzar més Cinefòrums en breu. No us ho perdeu!

Aquí teniu el vídeo de la segona part de la xerrada (la primera busqueu-la en un post anterior, d'aquest mateix blog):
Xerrada de l'Ortrud (segona part)

Disfruteu-la!

Gràcies de nou, Ortrud!

#07 / 14-15 de Juliol: Trobada d'acompanyants de projectes de la Xarxa d'Educació LLiure (XELL)

DETALLS TROBADA D'ACOMPANYANTS

DE PROJECTES XELL

cap de setmana del 14 i 15 de juliol

Perquè vinguin amb la família els i les sòcies de la Xell acompanyants de projectes (adherits o no). Els i les acompanyants no sòcies poden associar-se com a pas previ a la inscripció al Cap de setmana d'acompanyants.

Trobada de Cap de setmana per a socis acompanyants de projectes. Es fa en cap de setmana per a tenir temps de qualitat per a parlar en profunditat de temes que preocupen o inquieten els acompanyants de projectes. I per compartir estones de lleure amb la família i crear vincles, compartir experiències i riure plegats teixint la xarxa i donant-nos suport els uns als altres.

Detalls:

Arribada: dissabte durant el matí

Preu 15€/adult (La resta i els nens ho subvenciona la la Xell).
Àpats: El preu inclou 2 dinars i 1 sopar. Els esmorzars se'ls porta cadascú

Programa:

Dissabte:

12h arribada

14h DINAR

16h trobada, posar en comú temes, expectatives, desitjos

leer más

#04 / Visita el nostre canal de Youtube!

Cada setmana, anem penjant informació visual al nostre canal de Youtube.

Podeu veure els videos existents fins ara al Canal de Youtube AlbadaVivaArbúcies.

Cada cop, anem millorant la qualitat dels documents, i d'aquí a molt poquet tindrem el mini-reportatge de la passada activitat que L'Albada ha impulsat al poble: Cinefòrum de La Luna en Tí a Arbúcies.

Ajudeu-nos a superar-nos encara més, donant suport al nostre projecte.

Gràcies!!

#02 / Lydia Cuervas, impulsora de L'Albada

La Lydia Cuervas ens acosta la seva narració sobre els orígens de L'Albada:

L'Albada Espai D'educació Viva és el fruit d'anys de búsqueda, d'amor i d'intensos aprenentatges. Sóc Lydia Cuervas, acompanyant de l'ànima de l'Albada, dels acompanyants, famílies i tots els seus procesos de Vida. Impulsora i directora. Mare de 2 fills a l'Albada.

Em sento compromesa i fortament implicada en un canvi social-educatiu urgent i vital. També cara als adolescents i als que vénen del sistema educatiu convencional plens de dolor i d'etiquetes (també les seves famílies), sense creure en ell-es, de vegades fins i tot amb fòbies o desconectats-des de si mateixos-es, sense haver rebut la Confiança, la Mirada, l'Acceptació-Amor incondicional,...que necesiten i mereixen. Així com amb poder trobar el camí perque aquest regal de Vida sigui accesible econòmicament per tothom al mateix temps que sostenible.

Si mireu els seus ulls, ho entendreu tot, com jo. Entenc que val la pena i que tot té sentit.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies