❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Un dia d’aquests

Si penséssim en la idea que la ciutat de Barcelona es desintegra, aleshores *Un dia d'aquests* parla, a través d'unes històries anònimes, potser mínimes, d’aquesta desintegració. O de tot el contrari.

circolmalda

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
50
Aportaciones
7.660€
De 7.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Un dia d’aquests és un mosaic de narracions de cinc autors diferents sobre les darreres dècades de la ciutat de Barcelona. Avui, seríem capaços de reconèixer la Barcelona de 1970? Els personatges d'aquest espectacle ens acosten vivències anònimes, personals, que arriben fins a nosaltres vívides i emocionants per reconèixer la nostra història més recent.

"Als 70 comença l'època que hem viscut, nosaltres i els espectadors. Jo al meu text intento dir que ara comença una altra transició"

Eduardo Mendoza.

Tots els textos comparteixen "històries realistes, identificables, amb una combinació de poesia i ironia, i desprenen una mirada cap a aquesta ciutat que l'espectador acostumat a veure teatre no només d'entreteniment reconeixerà"

Pep Tosar.

L'EQUIP ARTÍSTIC

Ens hem envoltat en aquesta ocasió d'un equip artístic excepcional, professionals amb els quals compartim la certesa que és el moment de fer una petita aturada per reflexionar sobre la societat que estem construint:

Autors (textos originals): Eduardo Mendoza, Miquel de Palol, Julio Walovits, Flavia Company, Monika Zgustova

Directors: Rosa Novell, Xavier Albertí, Eduard Fernández, Jaume Mallofré, Evelyn Arévalo, Adrià Aubert

Repartiment: Chisco Amado, Belen Bouso, Víctor Pi, Montse Pérez, Mireia Sanmartín, Manel Sans, Assun Planas, Arnau Vilardebo

Música original: Jordi Gaspar

Escenografia i vestuari: Isabel Velasco

Ajudant d'escenografia i vestuari: Giulia Grumi

Audiovisual: Joan Riera

Pintura: Isabel Velasco, jauma mc

Coordinació: Pep Tosar

L'ESTRENA

Un dia d'aquests s'estrenarà el mes d'octubre al remodelat Círcol Maldà, on podreu gaudir del nou pati de butaques de la sala!

EL FINANÇAMENT

Des del Círcol Maldà ja hem tingut una molt bona experiència de micromecenatge amb l'obra 'Tots aquests dois'. En aquesta ocasió, dedicarem el finançament aconseguit a l'equip artístic que està construint aquest espectacle.

LES PRIMERES NOTÍCIES SOBRE L'ESPECTACLE
El gran projecte sobre Barcelona del Círcol Maldà
(versió completa)
El Círcol Maldà acoge cinco historias sobre el pasado reciente de Barcelona

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies