❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

2a Edició Festival Catalunya Çelta!

Ajuda'ns a fer realitat la segona edició del Festival 'Catalunya Çelta! Divendres 20 i dissabte 21 de juliol al Pg. Fabra i Puig 274 (BCN) a partir de les 19h La unió de grups catalans de diverses influències i dedicats a promoure la cultura celta ha donat lloc a la 'Plataforma Catalunya Çelta'.

Dídac Cuní

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
3
Aportaciones
52€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ajuda'ns a fer realitat la segona edició del Festival 'Catalunya Çelta!

Divendres 20 i dissabte 21 de juliol al Pg. Fabra i Puig 274 (BCN) a partir de les 19h

La unió de grups catalans de diverses influències i dedicats a promoure la cultura celta ha donat lloc a la 'Plataforma Catalunya Çelta'.

COMPONENTS DE LA PLATAFORMA QUE ACTUEN AL FESTIVAL ELS DIES 20 i 21 DE JULIOL A PARTIR DE LES 19:00h:

Aires Celtes, Cabo Norte, Celtic Caos, Claddagh Ring Dancers, Dealan, Delorgan, Drónán, Ebri Knight, Irish Corner, Invernalia, Kelpie Band, Keympa, Nuala Irish Dancers, Pub Sky Wave.

QUÈ OFERIM

Oferim tot un seguit d'atractives recompenses com els CD's dels grups que més us agradin, la samarreta o dessuadora d'alta qüalitat de la Plataforma, tallers personalitzats amb els músics que trieu dels que conformen Catalunya Çelta, concerts per portar-nos allà on vulgueu. Amb tot això estareu fent possible que la 2a Edició del festival es faci realitat.

samarretes
samarretes

PER A QUÈ ELS NECESITEM

Necessitem la vostra col·laboració per costejar algunes de les despeses que es deriven d'organitzar un festival com aquest. Totes les activitats són gratuïtes per tothom però és evident que per la Plataforma te un cost que no podem assumir sense la vostra ajuda. Organització dels tallers, transports, dietes i catxes dels grups participants, impressió de cartelleria i flyers per fer difusió, disseny i manteniment d'un lloc web, etc...

CATALUNYA ÇELTA

La Plataforma Catalunya Celta la configuren més d'una desena de grups catalans, en total més de 50 músics i dansaires.

La relació de grups artístics adherits a aquesta plataforma són els que a continuació us presentem. Sobra dir que totes les formacions vinculades a aquesta plataforma tenen una sobrada experiència en concerts i representacions professionals arreu de Catalunya, de l’estat i també a nivell internacional.

El nexe d’unió de Catalunya Celta el configuren formacions de les comarques catalanes que, en algun moment o altre de les seves trajectòries, han heretat en les seves produccions artístiques les essències d’aquesta mena de música, bé sigui per tradició familiar, bé per simple afinitat musical o cultural amb els territoris cèltics i atlàntics: Irlanda, Escòcia, Galícia, Bretanya, Gal·les, Cornualla, Astúries, Nord-Amèrica...

Més informació a:
Catalunya Çelta
Facebook Catalunya Çelta

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Marià Pou

    Marià Pou

    más de 10 años

    Com és que poseu "celta" amb ce trencada? és una qüestió de disseny?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies