❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

QUE VAYA BONITO (una de terraos)

"QUE VAYA BONITO (una de terraos)" és una obra diferent, creada per la companyia teatrodeCERCA. Els personatges s'acomiadaran del vell i petit paper interpretat a les seves vides, celebrant-ho amb els seus, en un terrat de debò.

teatrodeCERCA

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
42
Aportacions
1.560€
De 1.400€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Que vaya bonito (una de terraos) és una obra de teatre recolzada pel laboratori de creació de FiraTàrrega. L´espai on es presentarà és un terrat i s'estrenarà a la programació oficial de FiraTàrrega, al setembre de 2012.

Pots ajudar a crear aquest projecte amb nosaltres. Amb la teva participació obtindràs regals i experiències úniques. Ens encantarà estar en contacte amb tu, crear junts i que a més surtis guanyant!!

L'obra

Que vaya bonito (una de terraos)

Ho deixaries tot i marxaries a la recerca del teu somni, deixant enrere a la teva família, a aquells que sempre vas tenir a prop, sabent que això suposa fer-los mal? Es tracta potser de deixar el lloc que ocupes dins la família per ocupar un lloc al món, de llançar-se al buit i volar. Es tracta potser d'abandonar el paper que has estat interpretant en la paròdia de la família.

Comença la festa i et dic... et dic adéu.

L'obra de teatre està emmarcada dins d'una festa de comiat que se celebra en un terrat per a amics íntims i familiars. En comptes de representar-la en un teatre, en un ambient fictici, l'obra transcorre en un terrat de debò, a l'aire lliure. El públic serà part de la festa i compartirà l'escenari amb els seus protagonistes. Hi haurà beguda, música...

Per a què necessitem els diners

Els diners aniran destinats a poder pagar l'escenografia, així com els elements d´ atrezzo i fungibles de l'obra. Un cop aconseguim la quantitat sol·licitada seguirem per poder cobrir les despeses de transport i viatges.

La teva aportació és important i no te´n penediràs...

La companyia

TeatrodeCERCA és un col•lectiu que treballa des del 2003 en la creació d'espectacles en espais insòlits que permeten un contacte molt proper amb el públic. Han actuat en menjadors de cases particulars i en aparadors de comerços, amb experiències de cort realista que traslladen una emoció intensa. També ho han fet sobre els escenaris adaptant amb gran èxit el text de Fando i Lis de Fernando Raval, espectacle nominat als Max 2012.

Amb Que vaya bonito, proposen novament un espai insòlit per al teatre: El terrat d'una casa. Una trobada amb el públic que té la ciutat com a escenari de fons. La situació fictícia transcorre en el marc d'una festa a l'aire lliure on els actors i el públic comparteixen un mateix pla. Una experiència única a mig camí entre la intimitat del cinema i la proximitat del teatre de carrer. Una ocasió per a la trobada informal entre la realitat i la ficció.

Dates

-Dates de FiraTàrrega : del 6 al 9 de setembre 2012

-Dates "festa-funció especial per a mecenes": En un terrat secret de Barcelona, primera setmana de JULIOL 2012 (Hora: les 22h, dia exacte: a determinar)

*NOVETAT si no pots venir a la festa de Juliol, farem una altra funció especial entre l'1 i el 4 de setembre.

 Fitxa artística

Direcció y creació: Jorge-Yamam Serrano

Aj. direcció: Nico Aguerre

Segon ajundant direcció: Cristina Gámiz

Col.laboració dramatúrgia: Quique Culebras

Intèrprets: Jorge Cabrera, Carmen Flores, Jorge-Yamam Serrano

Mùsica: Jorge Cabrera

Covers: Laura Alejandro, Pedro Herreros, Adrià Olay i Eduardo Telletxea.

Producció: TeatrodeCERCA

Col-laboradors laboratori: Raul Llopart, Sonia Sobrino, Pep Duran, Adeline Flaun, Carlos Martinez, Sonia Espinosa, Cristina Carrasco, Eva Parets, Simona Quartucci...

Pots fer qualsevol consulta directament al correo: [email protected]

Links
TeatrodeCerca
Jorge Yamam Serrano
Fira Tàrrega

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#03 / gracias a ti! Lunes 26 a las 21h en Tve2 verás si QUE VAYA BONITO gana el premio Max

Hola mecenas de QUE VAYA BONITO!

¡Lunes 26 de mayo a las 21h en La 2 de TVE!

Estamos encantados de compartir con vosotros nuestra alegría por la nominación como finalistas a los premios Max 2014 en la categoría de Mejor Espectáculo de Revelación. Podéis acompañarnos y seguir la gala a través de La2 de TVE el próximo lunes 26 de mayo a las 21h.

La 2 de TVE: 21.00hrs (en directo) - www.rtve.es

Canal Internacional de TVE:Europa (01.00), Asia/Oceanía (23.00), América1 (05.15), América2 (07.15) (hora de España)

Ha llovido mucho desde el inicio del proyecto en Verkami.

Estamos muy muy muy muy muy agradecidos de vuestra aportación y generosidad. Vosotros fuisteis los primeros en creer en nosotros y eso... en el corazón queda para siempre.

http://www.elcultural.es/noticias/ESCENARIOS/6302/Los_Premios_Max_se_rebelan

Un abrazo a todos y graciasssssssss

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies