❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Guia Surtdecasa.cat 2011

Gregori vol sortir de casa i arribar a les teves mans! Com? Amb un llibret de les millors recomanacions gastronòmiques del 2011, que es convertirà en una publicació imprescindible per conèixer de primera mà el panorama culinari ebrenc actual.

surtdecasa

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
86
Aportaciones
2.890€
De 2.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Gregori vol sortir de casa i arribar a les teves mans! Com? Amb un llibret de les millors recomanacions gastronòmiques de l’any 2011, que es convertirà en una publicació imprescindible per conèixer de primera mà el panorama culinari ebrenc actual. T'agrada el bon menjar? Ets dels nostres!

QUÈ VOLEM FER?

Després d'un any i mig en funcionament, des de Surtdecasa.cat creiem que ha arribat el moment de poder llegir una selecció de les millors recomanacions gastronòmiques en suport paper. T’agradaria tenir la Guia Surtdecasa.cat 2011? Un recull dels millors restaurants on hem menjat, per saber on pots degustar un arròs deliciós, una pizza esponjosa, unes tapes exquisides o un peixet d'allò més fresc? Ajuda’ns a fer realitat aquesta Guia Surtdecasa.cat 2011! Et lleparàs els dits!

Aquest recull, amb un criteri independent i molt personal, vol deixar constància de la bona cuina de les Terres de l'Ebre i ser un bon conseller per descobrir nous restaurants o per gaudir d'un bon àpat prop de casa. Si tot va bé, serà el primer exemplar d'una guia que, anualment, sortirà al carrer amb noves recomanacions i, així, esdevenir una col·lecció gastronòmica d'allò més útil.

Des de Surtdecasa.cat, posem en marxa aquesta Guia després d'un any i mig menjant en restaurants d'arreu de les Terres de l'Ebre. Setmanalment, us hem presentat les nostres recomanacions al portal web, però ara volem que les pugueu fullejar tranquil·lament en paper.

QUÈ US DEMANEM?

Ja estem treballant en la confecció, disseny i maquetació d'aquest recull gastronòmic - d'allò més atractiu i apetitós -, però necessitem la vostra ajuda per cobrir els costos d'impressió. Des d'aportacions de 5€ fins a 500€, amb les recompenses corresponents, us demanem que doneu suport a aquesta Guia Surtdecasa.cat 2011.

Perquè la cuina de les Terres de l'Ebre es mereix promoció i rellevància. Perquè tenim ganes de seguir xalant menjant als nostres restaurants i donar-los a conèixer als qui encara no ho saben. Perquè, entre tots, enfortirem la cultura culinària de les nostres terres i podrem cridar ben fort que, com a les Terres de l'Ebre, no es menja enlloc!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • surtdecasa

    surtdecasa
    Autor/a

    casi 12 años

    Hola! Cap problema per la qüestió que ens fas arribar. Si així ho desitges, no constarà en cap lloc el teu nom com a micromecenes (ni al web ni a la Guia Surtdecasa).

    Moltes gràcies! I esperem que t'animis a fer una aportació al projecte! :)

  • rfort

    rfort

    casi 12 años

    Hola. Em podrien informar de si seria possible que, en cas que fes una aportació al projecte, no constés el meu nom com a micromecenes en els agraïments al web ni enlloc? Moltes gràcies.

#01 / Gregori, un amant del bon menjar

A Gregori, sempre li havia agradat menjar. Algunes coses més que altres, però mai deia que no a un bon plat a taula. Carn, peix, verdures, pasta, arròs, ous, .... el que sigue!

El tema de cuinar també li anava. No era un gran xef ni tampoc es complicava massa, però s'ha de dir que tot li sortia bo. Com es notava que, després, s'ho havia de menjar i ho cuinava amb ganes i motivació!

Sigue com sigue, per això, el que més li agradava - i li agrada - és menjar fora de casa. Anar de 'tapeo' com menjar en un restaurant d'allò més "delicatessen". La gran sort que té és que, on viu, ja sigue una cosa com l'altra, sap on ho cuinen d'allò més bé.

Què ens recomana Gregori? ;)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies