❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Furgoneta solidària

Si ens toquen a una ens toquen a totes, l'Ermen i la Laia no han de carregar individualment les conseqüències del seu compromís col·lectiu. Davant de l'atac contra el cotxe de l'Ermen i la Laia, responem solidàriament per reposar el vehicle.

Furgoneta solidària

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
274
Aportaciones
8.030€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ara solidaritat amb Som 27 i més!

La furgoneta solidària


Algú deia que les imprescindibles són les que lluiten cada dia. I malgrat probablement hauríem de ser més, hi ha persones que sí, que fa anys que lluiten, que ho han fet tota la vida. A la Universitat, a la seva ciutat, a la feina... Un d’ells, és Ermen Gassiot.

Actualment Secretari General de CGT Catalunya, és també una de les encausades en el cas de repressió de lluita universitària més greu de les darreres dècades; 27 i més. I malgrat la vergonyosa petició de més d’onze anys de presó per haver participat en una roda de premsa de suport a les estudiants tancades al Rectorat de la UAB, sense por, sense vergonya, amb el cap ben alt i amb tota la determinació, segueix treballant per una Universitat Pública, crítica i de qualitat.

Suposem que per tot això, la passada nit del 18 de setembre, el seu cotxe va aparèixer calcinat als carrers de Terrassa. I suposem que per tot això, hi ha qui té ganes de fer recular l’Ermen i a totes les persones que, com ell, no tenen por, ni vergonya i caminen amb el cap ben alt i amb tota la determinació en defensa dels drets de les més febles.

I com que ens podria haver passat a qualsevol de nosaltres, i com que hem fet nostre el principi que “Si ens toquen a una ens toquen a totes”, hem volgut contribuir a recollir els 4.000 euros que poden permetre que l’Ermen pugui tornar a tenir un mitjà de transport. Ho farem per ell, perquè ell el que fa, ho fa també per nosaltres.

Per això, els diners que es recullin s'utilitzaran en part per ajudar el company Ermen, però també per reforçar la resta de campanyes contra la repressió per lluitar pels nostres drets laborals i socials.

Si ens toquen a una ens toquen a totes!

Qui som?


Un grup de persones de diversos espais i àmbits de militància no volem quedar-nos de braços creuats davant el que considerem un nou intent de coacció vers la militància social i sindical.

Creiem que cal fer col·lectiva la reposició de la furgoneta que van cremar a la Laia i l'Ermen. Que quan ens toquen a una ens toquen a totes i que aquestes companyes/ys no han de carregar individualment les conseqüències del seu compromís.

A què destinarem les vostres aportacions


Per tant hem obert aquest verkami perque qui vulgui aporti el que pugui. Els retornarem una furgo i l'excedent el destinarem a una campanya comuna pel cas @som27imes.

Sobre les recompenses


La recompensa serà el plaer de la solidaritat i de demostrar a aquells que no volen que lluitem que nosaltres no ens aturarem per moltes amenaces que patim.

Alhora montarem una Jornada poètico-musical per celebrar la nostra alegria revolucionaria. Aviat us donarem la data i el seguit d'actuacions.

Calendari previst


La furgoneta s'entregarà a l'Ermen i la Laia un cop finalitzat el projecte.

+ Info


https://twitter.com/Furgo_Solidaria

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Merche

    Merche

    más de 7 años

    Que tal ponerlo también en castellano para que sepamos lo que piden

  • Merche

    Merche

    más de 7 años

    Yo me pregunto porque no puedo leerlo en castellano,

  • Pep

    Pep

    más de 7 años

    Encara us dura la tonteria de referi´r-se a tothom utilitzant el gènere femení?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies