❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Rosa

La Rosa és un documental que pretèn retre l'homenatge més íntim a l'actriu catalana Rosa Novell. Neix d'una necessitat de la seva neboda de despedir-se d'ella amb l'ajuda de la seva família i amics més pròxims. Voler donar a conèixer una Rosa desconeguda, la nostra Rosa.

Anna Novell

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
70
Aportaciones
3.015€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Nou Objectiu:

Gràcies a tots els que heu fet aportacions hem assolit el nostre objectiu molt ràpid!

Ara seguim necesitan la teva ajuda!

Ampliem el nostre objectiu a 3000 euros!

Perquè?

El nostre documental també tindrà una part més onírica que ens portarà als llocs on més freqüentava la Rosa. Aquesta part estarà rodada per un equip més reduït. Si arribem als 3000 euros podrem cobrir les despeses d'aquesta part del documental. Alhora també podrem disposar de més arxiu televisiu.

Millors recompenses!!

Si arribem als 3000 euros també podrem millorar les nostres recompenses!

Tots aquells mecenes que hagin aportat o aportin 100 euros també podràn gaudir de la memòria de direcció en format paper.

Perquè aquest projecte?

"La Rosa" és un documental que surt com a projecte final de carrera d'una estudiant de l’ESCAC (escola de cinema i mitjans audiovisuals de Catalunya).

La idea ve d’una necessitat de l'Anna Novell, neboda de l'actriu catalana Rosa Novell per tal de donar a conèixer la cara més desconeguda de la seva tieta. Una Rosa que no era actriu, sinó que era la tieta, l'amiga, la companya de feina o bé la germana.

Amics, familiars i companys de feina, es troben dalt d’un dels escenaris més importants per ella per entre tots recordar la Rosa i un per un construir el seu record. Tot anirà acompanyat d'imatges d'arxiu, algunes de familiars i d'altres la seva carrera professional.

La Rosa:

La Rosa Novell va ser una actriu i directora escènica catalana. Debutà el 1974 amb "Les Troianes d’Eurípides". De la seva trajectòria se'n pot destacar "El balcó" (1980) de Jean Genet, "Al vostre gust" (1984) de Shakespeare, "Oh, els bons dies" (1984) de Samuel Beckett.

Va dirigir muntatges teatrals com "Maria Rosa" (1997) d’Àngel. Guimerà, "Olga sola" de Joan Brossa o "Fi de partida" (2005) de S. Beckett.

Va ser guanyadora de dos premis butaca i l'any 2007 se li va atorgar la Creu Sant Jordi.

Equip tècnic:

Tot l'equip som graduats d'ESCAC (Escola de Cinema i Mitjans Audiovisuals de Catalunya). Per tots és un projecte que agafem amb molt d'amor i totes les ganes del món per tirar-lo endavant!

Direcció: Anna Novell

Direcció de fotografía: Raül Mulas

Disseny de so: Martí Albert

Muntatge: Guiu Vallvé

Producció: Arnau Soria

Art: Júlia Camarasa i Martí Melción

Ajudants de direcció: Alba Salmerón i Ekhiñe Etxeberria

El nostre teatre:

Tot això passarà dalt l'escenari del Teatre Lliure de Montjuïc, un dels teatres més important i freqüentats per la Rosa.

Qui col·laborarà?

Per recordar la Rosa hem escollit una petita part de la seva família i amics més íntims per tal de construir millor el seu record, aquests seran:

Queco Novell: Germà petit de l'actriu.

Cesca Piñón: Amiga i companya de professió.

Rosa Renom: Amiga i actriu.

Isona Passola: Amiga des de la joventut.

Jordi Obiols:Psiquiatra i amic de la Rosa.

Quim Martínez: Metge de la Rosa i amic.

Anna Novell: Neboda de la Rosa i directora del curt.

Per què necessitem la teva ajuda?

A la Rosa li agradaven les coses elegants i ben fetes. Per això nosaltres volem fer un documental elegant i ben fet. I per aconseguir-ho necessitem la teva ajuda.

Fer aquest documental requereix molt material tècnic per tal que quedi bé i només podem aconseguir-lo si tu ens ajudes.

Les teves aportacions aniran destinades a:

-Lloguer de material tècnic (càmeres i òptiques).

-Drets d'arxiu televisiu i teatral.

A canvi...

El que et donarem és una part d'aquest documental en funció de l'aportació que facis. Totes les aportacions formen part del procés de creació del documental o del resultat final! Així que esperem que t'agradin!

El documental en fotogrames: tractarà d'un llibre especial on hi haurà fotogrames inèdits que no es veuran al documental.

La Memòria de direcció: és la memòria que es va presentar des del departament de direcció perquè la universitat acceptés el projecte.

Guió del departament de direcció: Guió original on es veurà tots els punts que es van tractar a l'hora de rodar el documental.

Calendari previst:

Setembre/Octubre 2016: Rodatge del documental.

Octubre 2016-Febrer 2017: Muntatge del documental.

Febrer 2017-Maig 2017: Postproducció de so i color.

Maig 2017: Preestrena i entrega de recompenses.

Segueix-nos!

Facebook La Rosa Documental

+INFO: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Anna Novell

    Anna Novell
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Jaume!

    L'ha muntat un noi de Mallorca que es diu Jaume Miranda! Actualment també està fent un Verkami, aquí el trobaràs.

    www.vkm.is/coplillasporbombay

  • Jaume Miranda

    Jaume Miranda

    más de 7 años

    M'agrada molt es teaser! Qui l'ha fet? Enhorabona equip!

#01 / GRÀCIES!

Gràcies a tots i totes vosaltres hem aconseguit el nostre primer objectiu!!

Ara l'ampliem, amb la vostra ajuda hem aconseguit cobrir despeses d'una part molt important del documental, però no tot. Observant la rebuda que ha tingut el verkami, doncs, creiem que podem arribar als 3000 euros i aconseguir cobrir totes les despeses del documental.

Aquí és on entres tu!

Ajuda'ns!!: Fes córrer la nostra pàgina de Verkami per les xarxes, així podrem aconseguir arribar al nostre segon objectiu. Gràcies a tu i a tots als qui ens ajudin podrem fer possible "La Rosa" .

SEGUIM

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies