❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

8es Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat

Les JMEP representen una iniciativa singular a tot el territori amb la intenció d'aportar música de qualitat i crear un ambient obert i màgic, amb un fort feedback entre l'essència de la música i la resposta d'un públic receptiu. Necessitem la teua col.laboració. Fes-te verkamista!

JMEP

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
131
Aportaciones
4.360€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

LES JORNADES

Les Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat (JMEP) representen una iniciativa singular a tot el territori amb la intenció d'aportar música de qualitat i crear un ambient obert i màgic, amb un fort feedback entre l'essència de la música i la resposta d'un públic receptiu.

Des de bandes totalment desconegudes, a noms amb pedigrí amb un denominador comú: la música en directe i les sensacions que es desprenen d'una experiència única.

L'obertura de mires musicals ha estat total durant aquests 8 anys: Folk ebrenc, música catalana, música valenciana, klezmer, swing, cançó mediterrania, flamenc, rock, rockabilly, afrobeat, bossanova, funk, boogaloo, folklore de Cuba, llatina, senegalesa, india, colombiana, japonesa, jueva, de les Illes Maurici, jazz, romanços tradicionals, músiques balcàniques, rumba catalana, reggae, soul, a capella, etc..........

Si tot va bé, les 8es JMEP es celebraran totes les tardes de diumenge del 10 de juny al 15 de juliol.

LA NECESSITAT DE CONTINUAR. NECESSITEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

NECESSITEM 3000 € per a no desaparèixer!!!

Mireu el vídeo dels músics que donen suport a les Jornades.

I és per això que apel·lem i ens encomanem a tota aquesta gent que comprèn i gaudeix de moments inoblidables a l'Ermita.

Entre tots ho podem aconseguir, ja que aquesta forma d'implicació col·lectiva reforça els llaços i dona empenta a les propostes més valorades i creatives.

Aquests 3000€ són la part mínima que ens falta per a realitzar les contractacions dels artistes de l'edició 2012, ja que ens hem quedat sense fonts de finançament alternatives.

Tot i això, tenim la voluntat i l'obligació moral de tirar endavant per a que no desaparegue una iniciativa única que deixaria orfes a la gent d'un territori ja de per sí orfe d'esdeveniments com el nostre.

No hi ha alternativa i no es tracta de fer negoci.

Si no arribem als 3000€, les donacions no es carregaran als mecenes. Si els superem, pot ser no tindrem pèrdues i/o podrem completar l'edició d'enguany que ja té confirmades les següents bandes: L'Etern Retorn, Flamingo Tours, The Toasters, The Slingshots i el nostre PD Lucky Goodfellah.

Tot i que l'entrada per als concerts serà de pagament a un preu simbòlic de 3€, menys amb The Toasters que costarà 5€, aquesta col·laboració no serà a canvi de res. Dintre de les nostres possibilitats, oferirem recompenses segons els diners invertits i poder així estretir els llaços entre organització i públic. Aquestes recompenses inclouen entrades per als concerts entre moltes altres coses. Mireu-les! N'hi ha per a tots els gustos!

No ho oblidem: entre tots fem possible les JMEP!

Endavant Verkamistes!!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • JMEP

    JMEP
    Autor/a

    casi 12 años

    Primer que res, gràcies la vostra col·laboració.

    Una opció és fer l'aportació tu mitjançant lo teu correu però fer l'ingrés en lo seu nº de tarja.

    Llavors enviam un correu a [email protected] dient-me el nom amb que aquella persona vol apareixer com a mecenes. Això no t'implica res per a tu, excepte que les recompenses que donem segons aportació les tindràs que recollir tu o dir-li a la persona a qui li has fet l'ingrés on tè que anar a recollir-ho quan natros ho comuniquem.

    L'altra opció és que aquesta persona es faci un correu electrònic al que tu li pots fer la donació amb la seua tarja.

    Si hi ha algun problema em pots trucar al 617940317.

    Salut!!!!

  • pia

    pia

    casi 12 años

    Hola, Necessito fer una aportació d'una persona que no te correu electronic. Com puc fer-ho per a que consti el seu nom i no utilitzar la meva compta de correu, quan ho intento no em demana nom. Gracies

  • JMEP

    JMEP
    Autor/a

    casi 12 años

    Primer que res. Gràcies per la teua aportació.

    Una vegada se completen los 40 dies ( ne queden 19) enviarem un mail a tots los mecenes per a que mos diguem en antel·lació, als concerts que volen anar respecte a les entrades que tenen i com i on recolliran la resta de recompenses.

    I si. Si tens dos entrades i les vols per al metix concert, mos ho dius amb antel·lació i ja està.

    GRACIES!!!!

  • Lluc

    Lluc

    casi 12 años

    Dos entrades podran ser vàlides per al mateix concert? Salut i endavant!

  • JMEP

    JMEP
    Autor/a

    casi 12 años

    No hi ha problema. Em dius amb quin nom t'has registrat i el dia que vas fer l'aportació i ja ho tinc en ment per a no sortir a les banderoles publicitaries ni al web.

    D'aquí a 19 dies enviarem un mail on mos tindreu que dir quines per a quins concerts voleu les entrades i per on teniu que passara a recollir les recompenses.

    GRÀCIES PER TOT!!!!

  • rfort

    rfort

    casi 12 años

    Hola. Em podrien informar de si seria possible que, en cas que fes una aportació al projecte, no constés el meu nom com a micromecenes en els agraïments al web ni enlloc? Moltes gràcies.

#03 / Visca!!!

Encara falten 9 dies però dixeu-me que vos done una abraçada virtual per donar suport a les JMEP.

La veritat és que en los temps que corren millor mimar lo que mos envolta i ser feliços en la mesura de lo possible. Per que si no ho fem així podriem arribar a perdre lo que inmediatament mos envolta: on vivim, on compartim, on xalem, on estimem lo nostre dia a dia....

Ah, ja tenim cartell!!!!

VISCA!!!!!!!!!!!!

#02 / Plaer

La veritat es que produeix molt de plaer poder observar com hi ha gent compromesa en la cultura que estima. Encara queden molts dies i 1300 € per recollir, però el que està quednt demostrat és la implicació, la conexió, les ganes, ....

Si teniu qualsevol dubte o aclariment, nomès ho teniu que demanar. Faltaria més!!!

Salut!!!

Nete

#01 / Bon començament!

Ei, nomès dir-vos que moltíssimes gràcies per les vostres aportacions al projecte. A vore si podem continuar a bon ritme i poder completar un cartell com cal.

La cabra també està d'allò més contenta i vos envia una llengüetada.

Salut, amor i música!!!

Nete

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies