❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Teva Meva - Gravació i promoció del 1r disc.

On van les cançons improvisades de matinada amb amics? Sóm els Teva Meva, i recollim trossos de records i els pugem a l’escenari. I ara volem treure el nostre primer àlbum titulat “Anar fent i anar tirant”, i ens ho volem currar, per això ens cal la vostra ajuda.

Teva Meva

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
60
Aportaciones
2.315€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Teva Meva som uns quants, ara tres, ara cinc, no passem llista, la qüestió és anar fent i anar tirant, sense parar de tararejar. Som recollidors d’un llegat de cançons de molts, de trossos d’acords sortits de moments de cadires en cercle i riures de matinada. Som mig cançoner anònim de tapa tova i guitarra antiga, mig altaveu de tots vosaltres, de la vostra vida, de la nostra, de la vostra cançó, de la teva, i de la meva.

A què destinarem les vostres aportacions

Tot el que recollirem en aquesta campanya de Verkami anirà destinat a la gravació del disc i a les recompenses per a cada mecenes. Aquí es contemplen els dies de gravació i els de mescla i masterització.

Sobre les recompenses

Les recompenses seran entregades en mà o enviades per correu postal (Catalunya i Espanya).

El logo del grup i l'estampat de la samarreta que hi ha a les recompenses es presentaran durant la campanya al nostre link del facebook que podeu trobar aquí.

Les mencions VIP es diferenciaran de la resta en un espai privilegiat al disc físic.

En el PACK 8 de les recompenses el concert a domicili es reserva a Catalunya i, segons les condicions, en format acústic dels temes del disc.

Calendari previst

Si assolim el finançament esperat gravarem durant els mesos de març i abril per poder entregar els CD's i les altres recompenses abans de l'estiu.

+ Info

Teva Meva

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies