❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"TA KRITIKÀ" Viatge per la música de Creta

El llibre és un recorregut per la música de Creta i els elements que la configuren des d'una mirada antropològica. Un viatge on m'acosto a una de les tradicions musicals més vives de la Mediterrània, i a una societat que s'expressa mitjançant uns sons i unes músiques lligades a un territori.

Jordi Alsina Iglesias

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
105
Aportaciones
2.535€
De 2.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUIN ÉS L'OBJECTIU?

El llibre que pretenc publicar amb la vostra ajuda i la complicitat de l'editorial SetzeVents, és el fruit d'una llarga estada a Creta i del treball d'investigació presentat dins el Màster d'Antropologia i Etnografia de la Universitat de Barcelona, l'any 2010. Encara que el redactat actual ha patit diverses modificacions i he mirat d'adequar-lo a un ventall de lectors més ampli que el jurat d'un tribunal universitari, crec que els interessats en la Música, Creta, Grècia, la Mediterrània i per suposat l'Antropologia i també la Història, trobaran en ell un llibre amè, amb el qual m'apropo a les interioritats de la música cretenca avui dia i la seva funció dins la societat illenca on es desenvolupa.

El llibre oferirà la possibilitat d'anar acompanyat, a més, d'un CD del músic Giorgos Xylouris "Psarogiorgis" grabat a en directe a Melbourne (Austràlia). El Giorgos és un virtuós del llaüt que conjutament amb el seu grup Xylouris Ensemble són un dels exponents més clars de la vivacitat de la tradició musical cretenca.

Podeu fer un recorregut per alguna de les cançons i imatges que m'han acompanyat durant la recerca, clicant aquí.

PER A QUÈ NECESSITO ELS 2.000 €?

Aconseguir aquesta fita és el requisit necessari per tal de poder tirar endavant aquesta empresa. Aquesta quantitat em servirà per a cobrir les despeses derivades de l'edició del llibre (impressió, maquetació, disseny...), al mateix temps que em permetrà una primera divulgació i difusió de l'obra. No poca cosa per aquells que intentem per primer cop publicar un llibre. Una oportunitat que sense la iniciativa del micromecenatge, és a dir, sense vosaltres, seria practicament impossible.

QUÈ PASSA SI ASSOLEIXO MÉS DE 2000 EUROS?

Fa dues setmanes que vaig iniciar aquest projecte i la resposta ha estat espectacular, quasi bé hem assolit l'objectiu marcat, 2000 euros!

Sembla un tòpic però no ho és: junts som molt forts!

Sobrepassar la xifra marcada servirà per poder fer una major tirada i difusió del llibre. O sigui que si tens ganes de ser micromecenes i rebre el llibre, encara ets molt benvingut.

Jordi Alsina Iglesias

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Dora

    Dora

    casi 12 años

    Jordi, que volia fer l'aportació de 30e per aconseguir el llibre més el CD però penso que ja està tancat això, pot ser? Com ho puc aconseguir? Aquella setmana sóc a Creta precissament, pot ser ens podem trobar allà i t'ho paguem in situ, jajaj!!

  • Gemma Graells

    Gemma Graells

    casi 12 años

    Hola Jordi, si, sóc la Gemma Graells Tena.

    Gràcies a tu per explicar al món un troçet d'història d'aquest país i cultura tant marevellosa! fins aviat!

    gma

  • Jordi Alsina Iglesias

    Jordi Alsina Iglesias
    Autor/a

    casi 12 años

    Hola Núria, pots fer l'aportació escollint algunes de les opcions del mecenatge que tens a la pàgina del projecte clicant a sobre de la quantitat que vols donar, després hauràs de facilitar un número de targeta des d'on et trauran la quantitat que hagis escollit. Qualsevol dubte: [email protected]

  • nuria

    nuria

    casi 12 años

    On he d'ingressar els euros? Vull fer unba aportació econòmica al teu projecte. No crec que amb el que jo hi aporti et solucioni l'edició però amb l'aportació d'uns quant més potser si.

    Dona'm un num de compte, sisplau!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies