❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Lluitem junts?

Documental solidari de caire social que parlarà sobre el Rabdomiosarcoma, un tipus de càncer infantil poc conegut que afecta als teixits musculars adherits als ossos. Què pretenem? Aportar, de la manera que millor sabem, el nostre granet de sorra en la lluita contra el càncer infantil. Ens ajudeu?

Lluitem junts

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
59
Aportaciones
2.407€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Lluitem Junts?

Heu sentit mai la paraula Rabdomiosarcoma? Doncs amb aquest projecte el que volem és donar a conèixer aquesta paraula, perquè és molt més que això.

És un tipus de càncer infantil que afecta als teixits musculars adherits als ossos del qual no se’n parla gaire. I nosaltres ho farem! Ho farem de forma propera, parlant amb persones molt implicades en la causa: Metges, investigadors, membres de l’Associació contra el Rabdomiosarcoma, famílies que ho han patit o que ho estan patint… Tots ells ens explicaran històries i experiències que no ens deixaran indiferents ni molt menys.

Volem que aquest documental tingui màxima difusió! Suma’t a aquesta campanya i tots aquells diners que superin el cost del documental aniran directament destinats a l’Associació contra el Rabdomiosarcoma.

Si us sembla un projecte interessant, ajudeu-nos a fer-lo possible!

Equip

Som un equip de 4 persones que treballem amb un mateix objectiu, donar a conèixer aquesta malaltia i ajudar a recaptar fons per l'Associació contra el Rabdomiosarcoma. Ens vols conèixer?

  • Sandra Piñero: Encarregada de la tasca de Direcció. Què fa? Doncs ella és qui gestiona l'equip perquè tot surti rodat i, a més, ens mostrarà històries a través de la càmera!

  • Eva Julià: Encarregada de la tasca de Producció. Ella és qui contacta amb els protagonistes de les nostres històries i s'encarrega que no ens falti de res! Que faríem sense ella?

  • Sara Calveras: Encarregada de la tasca de Post-producció. Ella és qui donarà el toc final al nostre documental!

  • Alex Romaní: La cara visible del nostre documental! Ell, mitjançant converses i entrevistes molt properes amb els protagonistes del documental, ens explicarà històries de superació increïbles!

Calendari

Actualment el projecte està en fase de pre-producció: Documentació, investigació, guionatge, contactar amb protagonistes, etc.

Està previst iniciar el rodatge a partir del mes de Febrer. El procés de producció durarà fins al mes de maig, per tant, l'estrena es preveu entre el mes de Juny i Juliol.

Pressupost

"Lluitem Junts?" és un projecte sense ànim de lucre, però necessitem la vostra ajuda per fer-lo realitat! El pressupost el destinarem a:

  • Lloguer de material audiovisual (Càmera, suports d'estabilització, focus i equips de so).

  • Dietes i transport.

  • Còpies en DVD del documental.

Tot el que superi l'import de 2.000€ que hem marcat, anirà directament destinat a l'Associació contra el Rabdomiosarcoma. Si ens ajudeu a nosaltres, els ajudeu a ells!

+ Info

facebook.com/lluitemjunts.documental

Vídeos de suport

Xavier Bonastre de TV3

Carles Pérez de Ràdio Flaixbac

La Grossa

9son

Manel Piñero - Homo APM

Els Catarres

Macedònia

Aspencat

Txarango

Vídeos sobre l'Associació contra el Rabdomiosarcoma

Laura Abella - Presidenta

Joan Manel Casanovas - Un repte, una oportunitat

Joan Manel Casanovas - President

Lluitem Junts?

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies