❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Torna Masala, la revista d'informació, denúncia i crítica social de Ciutat Vella

Aquesta tardor, Masala torna als carrers de Ciutat Vella amb nou format i nova periodicitat. Més pàgines, millor tractament gràfic i els continguts de sempre.

MASALA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
154
Aportaciones
6.100€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Després d'un any i mig de descans, Masala torna als carrers de Ciutat Vella amb nou format i nova periodicitat. Encetem una nova etapa on Masala seguirà essent un mitjà independent de qualsevol institució, partit o entitat, un mitjà gratuït per poder arribar sense obstacles econòmics a tot el veïnat i un mitjà fet de manera militant i voluntària sense cap ànim de lucre.

Característiques del nou Masala:

  • 68 pàgines

  • 21 x 29,7 cm

  • Tapa i interior a color

  • Periodicitat semestral

  • 5.000 exemplars gratuïts repartits als barris del Raval, Gòtic, la Ribera i la Barceloneta

Un mitjà de comunicació lliure i independent

El projecte del periòdic Masala va començar a gestar-se a la tardor del 2000 quan diverses persones van veure la necessitat de crear un mitjà de comunicació lliure i independent als barris del centre de la ciutat de Barcelona.

Amb el pas dels anys, les pàgines del periòdic escrites en català, castellà, àrab i urdú han esdevingut un espai de referència per entendre el que passa a la complexa realitat del Raval, el Gòtic, la Ribera i la Barceloneta, i de com tot això es vertebra i es relaciona amb el conjunt de la ciutat.

Avui, quinze anys després, Masala segueix essent un projecte en construcció permanent, que des de l’horitzontalitat s’ha convertit en una plataforma comunicativa de barri, creant una xarxa de persones i col·lectius socials als que, amb la vostra col·laboració, esperem poder seguint donant veu.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners es destinaran a cobrir els costos d'impressió dels dos números que es publicaran aquest curs. El primer sortirà a finals de novembre de 2015 i el segon a finals de maig de 2016. La revista es repartirà de manera gratuïta entre el veïnat de Ciutat Vella.

Despeses d'impremta ................................................................................. 5.000,00 €

Despeses de gestió i comissions de micromecenatge .................................. 590,00 €

Despeses en recompenses ........................................................................... 410,00 €

Total ............................................................................................................ 6.000,00 €

Sobre les recompenses

Donat que la recompensa principal és la revista en si mateixa, hem volgut que el primer número de la nova etapa del Masala surti d'impremta a finals de novembre, tot just acabat el Verkami.

Calendari previst

Ara mateix, el noranta per cent dels articles del primer número del nou Masala ja estan escrits i corregits i ja tenim a punt més de la meitat de les il·lustracions i fotografies. El procés de maquetació es farà en paral·lel al procés de micromecenatge.

L'entrega de recompenses s'iniciarà la primera setmana de desembre coincidint amb l'acte de presentació del primer número.

+ Info

Masala.cat
@masalacv
Facebook Masala

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Esperanza

    Esperanza

    más de 8 años

    Los periodistas/escritores de la revista, ¿no está previsto que cobren por su trabajo?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies