❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Enllà la llum, nou disc de Meteor

Projecte de finançament del nou disc de Meteor 'Enllà la llum'. Ajuda a fer-lo possible!!

Meteor

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
1.549€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Un nou projecte

Després de presentar Allò que som (2014) arreu del País Valencià i amb parades a Catalunya i les Illes Balears ens endinsem en noves harmonies i sonoritats, noves cançons que donaran forma a un nou treball.

Amb influències musicals de grups com Incubus o Foo Fighters, Enllà la llum és un disc que explora noves sonoritats i que ens apropa a les petites dualitats del dia a dia, on sensacions i sentiments ens condueixen a través de 12 talls que busquen la llum.

El disc serà produït i enregistrat per Joel Gilabert al Soundkeys Studio (El Verger, Marina Alta).

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions ens ajudaran a fer front les despeses d'enregistrament, producció, masterització i promoció del disc. Gran part del cost ja es assumit, i aquesta és només l'última espenta necessària per fer d' Enllà la llum una realitat, és la punta de l'iceberg.

Sobre les recompenses

A la vostra dreta trobareu una série de recompenses entre les que trobareu l'edició física del disc, samarretes o l'entrada al concert de presentació.

Calendari previst

L'enregistrament i producció del disc durarà aproximadament tres mesos, des de l'entrada a l'estudi fins que el treball estiga llest per ser llençat, al Febrer del 2016.

Les recompenses seran enviades una vegada el treball siga llançat i es faran arribar als mecenes més propers en el concert de presentació del disc.

Ens posarem en contacte amb els mecenes més llunyans per acordar la millor forma de fer-vos arribar la vostra recompensa.

Concert de presentació

El concert de presentació tindrà lloc al Rockòdrom de Pedreguer i en breu vos informarem més concrétament sobre la data i el cartell.

Què hem fet fins ara?

Meteor creguem en la constància, i per això hem estat incapaços de parar ni un sol segon. Hem tocat allà on s'ha donat l'oportunitat, començant a Barcelona allà per l'Abril fins descobrir la màgia de ses Illes Balears. Fent la nostra música companya de cada moment, des de la contundència de concerts com el Feslloch fins a l'intimitat dels concerts acústics.

Enguany ha sigut el moment de deixar les primeres passes enrere per començar a correr, fent marxa, sabent que ens espera una gran carrera de fons.

Al Maig ens sentirem amb ganes de fer el nostre cant a València verssionant una de les cançons més importants d'un grup molt proper a nosaltres, La Gossa Sorda. Apreniem que Camals Mullats és una essència viva, que va més enllà de qualsevol tipus d'etiqueta.

+ Info

Podeu trobar-nos a les xarxes socials!!

Facebook
Twitter
Bandcamp
Instagram
YouTube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • llorito (Guillem Fiol)

    llorito (Guillem Fiol)

    más de 8 años

    Hola, vaig participar al Verkami del vostre disc anterior i encara no he rebut la recompensa. Què puc fer per rebre-la? Us he enviat un missatge per correu i un altre al facebook, però no he rebut resposta. Gràcies.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies