❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La nit estesa - una història que acaba més o menys bé... per fi arriba

Publicació de "La nit estesa", una novel·la negra, ràpida i força dura sobre un al·lot qui s'ha enganxat a l'heroïna, sobre la drogaddicció, sobre l'amor i uns embolics degut a un cap de mafia qui és gens per bromes.

Chrys_Eivissa

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
70
Aportaciones
2.310€
De 2.200€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Deutsch y English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La nit estesa

La nit estesa és una novel·la àgil, dura (potser cruel), i bastant ràpida.

La història és la d'una caiguda. El tema és la drogoaddicció a l'heroïna i les interferències amb la parella i la policia. També en certa manera és una novel·la pulp, dels abismes, una mica surrealista i un punt psicodèlica. En Pau, un al·lot d'uns vint anys, i la seva xicota, na Sara, protagonitzen aquesta novel·la. Uns viatges a la fi del món de la foscor. Al rerefons hi ha la ciutat d'Eivissa, l'illa blanca. També hi ha un cap de la màfia, l'home del vestit. Hi ha uns criminals de poca volada. Hi ha un comissari que fa el que pot per a empresonar sicaris, però alguns peixos són massa grans per a ell.

El pitjor de tot (per a en Pau) és quan t’enfrontes amb un mafiós a qui li agrada la teva al·lota... tant li agrada que voldria la teva mort!. En Pau s’ho juga tot, potser massa, per sortir-se'n.

Sóc una autora neòfita pel paisatge de la literatura catalana. Sóc una autora amb ganes de presentar un tema del què fugen molts autors i editors, la drogoaddicció, l'embolic entre policia, criminals i màfia i les seves conseqüències. I és clar que és bastant difícil treure un llibre amb aquest tema que és una mica dur i cru. Visc a Eivissa i tothom qui viu aquí i no tanca els ulls, en sap d'aquest problema. Vaig decidir fer un llibre que barreja elements d'estil i es presenta d'una forma de vegades molt versemblant i de vegades molt surrealista.

La nit estesa és per tant una mica un llibre estil vanguardista. Serà el primer d'aquest tipus i potser l'únic també. Aleshores, no tan sols ajudaries una autora qui té una història molt interessant i molt arrelada dins la realitat, però també estàs ajudant a un projecte molt maco perquè combina fets reals, surrealisme, lirisme i un estil de literatura una mica embogida. Si t'agraden els llibres una mica bojos, però també els temes bastant seriosos, la nit estesa t'agradarà.

A què destinarem les vostres aportacions

És per a auto-publicar un llibre escrit i corregit, que ja tinc llest al calaix fa uns dos anys. Per fer accessible el text a una comunitat interessada. Voldria fer una tirada petita i digna de 250 còpies.

Principalment destinaré les aportacions a la producció del llibre, impremta, maquetació i dissenyador gràfic.

Què faré si super el meu objectiu bàsic?

Si això realment passa, doncs, en aquest cas, que estaria molt bé, dedicaré els diners que sobrin a un regal extra pels mecenes, que podria ser una postal amb el disseny, o un mini poster per als fans. O el que sigui. Crec que ho faria molt democràticament al meu bloc, diria el què seria possible, i els mecenes podrien triar.

També es podria fer una quantitat extra de llibres que es podrien donar a les biblioteques d'Eivissa, Barcelona i València i altres ciutats.

O es podria finançar un viatge per fer una lectura a Barcelona o a València (segons d'on venguessin la majoria de les aportacions). Però us ho explicaria tot detalladament per tal de fer-ho tot d'una manera molt transparent i entenible.

Sobre les recompenses

Si et falta una recompensa o voldries suggerir-me'n una em pots enviar un correu a [email protected] o fer-me un tuit a @chrys_ibiza

Calendari previst

Maquetació, disseny, producció del llibre, i producció de la samarreta - més o menys 1 mes, potser 1 mes i mig.

Enviament a tots els mecenes (dependrà de quants siguin) esper que no tardi més d'una setmana o dues com a màxim.

Dos mesos tot inclòs més o menys.

+ Info

El meu bloc en català
Twitter de Chrysula Kokossulis
Facebook
El Youtube de la noia estrambòtica
El meu instagram
El meu bloc en anglès

Mail: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Chrys_Eivissa

    Chrys_Eivissa
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Jane,

    muchas gracias por tus preguntas. Acabo de leer tu enlace y me gusta mucho. Tambien soy antidrogas. Además que soy muy fan de Aldous Huxley y sus opiniones. Igualmente no quiero engañarte. No es una apología de las drogas, al contrario. No quiero decir que el libro es un libro antidrogas, pero si hubiera una tendencia, seria seguramente más anti-drogas que pro-drogas, eso sí es cierto. Pero tambien ten en cuenta que es una obra literaria y tiene capítulos donde se ve muy claro lo malo que se producen por las drogas. Y tambien como es una novela negra, ten en cuenta que explica muy detalladamente lo que te pasa si te enganchas y lo que te puede suceder cuando te metes en un lio con las drogas y los que te venden la droga. Bueno, por fin, La nit estesa es una novela bien crítica. Lo siento por la mala gramàtica, me va mejor en catalán. ;)

    Un abrazo

    Chryssula

  • Jane - Grupo Las Solidari-A-s

    Jane - Grupo Las Solidari-A-s

    más de 8 años

    Quisiera colaborar, pero como colectivo Vegan Straight Edge, Anarquista y por tanto, Anti-Drogas, necesitamos saber si la obra es una critica o una apología de las drogas. Por favor lee este texto que escribimos ----> http://www.nodo50.org/cna/?p=839

  • Chrys_Eivissa

    Chrys_Eivissa
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Jane :)

    Pues, claro que sí. Por què no? :D La verdad es que no creo en la división estricta entre hombres y mujeres. Soy mujer, madre, pero no me defino solo porque tengo tetas y eso. Pienso que soy genderfluid. A mi me encanta todo el tema de androgino.

    Este tema no sale en la novela, pero como me lo has preguntado, te he contestado.

    Un abrazo ;)

  • Jane - Grupo Las Solidari-A-s

    Jane - Grupo Las Solidari-A-s

    más de 8 años

    Viendo tu Instagram me encontré esta imagen =D --> www.instagram.com/p/vGgyuDG1WU - Me encanta! Soy Mujer Trans, Andrógina, TomBoy, BUTCH, con sujetador y relleno, pero ropa de chico, a veces leggins ;) pintalabios y barba =D

#06 / Gràcies a tots!!! Ho hem aconseguit!!!

Hola tothom!

No he pogut escriure una entrada al bloc abans perquè sincerament estava tan contenta i tan perplexa, però no volia oblidar-ho i fer-ho aquí també. Ho hem aconseguit. Gràcies i moltes a tothom qui ho ha fet possible!

Ara toca a esperar perquè totes les aportacions poden ser facturades.

Encara tinc unes 14 aportacions que estan pendents de facturació. Si us escric avui un missatge pel verkami, això significa que el vostre pagament pertanyi a aquestes 14 aportacions. De vegades hi ha problemes amb targetes de crèdit o amb paypal.

I tot es pot resoldre senzillament reintroduint les dades de la targeta. No es cobra res doble. Si teniu qualsevol dubte, escriu-me si us plau a [email protected]

Us inform a poc a poc de tot què estic fent, pas per pas, així que sabeu el que faig en aquesta època.

Una abraçada virtual

Chryssula

#05 / Nova pàgina a facebook i "Night Extended", la versió traduïda de "La nit estesa"

www.facebook.com/lanitestesa

Perquè som als últims dies del projecte he fet una nova pàgina a facebook.

Si us plau compartiu-ho amb els vostres amics i difongueu-ho. Gràcies!!!


M'ho han demanat tantes vegades. Que sí, que sí. Hi haurà una versió anglesa de "La nit estesa". El títol serà "Night Extended". I sí, tradueix a mi mateixa. Actualment, estic mirant amb quina editorial voldria publicar aquesta versió però si tu (que estàs llegint això) tens una millor idea, no dubtis en contactar-me. wink emoticon

I no, en aquest moment no hi haurà una versió en alemany. Senzillament perquè és un repte de traduir una novel·la sencera. En cas que ho vols fer bé. Per tant, teniu una mica de paciència amb mi. I si us plau, ajudau-me amb el verkami malgrat que no és en el teu idioma. Estic intentant resoldre-ho tot per part meva. wink emoticon

leer más

#04 / Sa meva entrevista amb cadena SER Ibiza i molt de soroll, un recull mediàtic

ow.ly/Qbxx3

Aquest és l'enllaç a l'entrevista que m'han fet a cadena SER.

Aquesta setmana m'han fet moltes entrevistes. Cadena SER Ibiza ràdio, IB3 Ràdio i després avui també Diario de Ibiza. De l'IB3 encara no tinc el podcast però me l'han promet. L'article surt demà a la premsa.

Esper que no tan sols fem molt de soroll però que la gent a poc a poc s'animi a fer-hi una ullada i el trobi interessant, aquest projecte.

Salut i fresca

Chryssula :)

#02 / El que diu la Susanna Moll Kammerich sobre "La nit estesa"

"La nit estesa" era un dels darrers projectes que teníem entre mans a la recta final de l'Editorial Moll.

Es tracta d'una novel·la eclèctica, molt actual, amb un estil modern i un rerefons profund, perquè més enllà del problema de la drogoaddicció o la delinqüència se centra també en valors com les relacions humanes, el perdó, la redenció...

Un llibre que sens dubte hauríem publicat a l'Editorial Moll d'haver tengut continuïtat.

#01 / FAQ - Frequently Asked Questions

1) Quantes pàgines té el llibre?

Ara mateix només puc dir quantes pàgines té el manuscrit però per donar-vos una aproximació. El manuscrit en té 157. Perquè la maquetació és un proces que farà després d'aconseguir el repte de verkami, no puc dir-ho amb 100% seguretat. Però serà una quantitat pareguda.

2) Per què costa el llibre 22€ com a mínim?

Per què hi ha despeses del transport. Perquè visc a Eivissa, i no tothom que aposta per aquest projecte viu a l'illa. Doncs, ni sé si aquesta quantitat realment correspongui (crec que serà molt més que hauria de gastar per a les despeses perquè encara no tinc cap exemplar imprès) Però suposo que per comprar sobres, per pagar correus s'ha de cobrar com a mínim 3,50€

3) Com puc saber que el llibre m'agradarà?

Compra-ho i ja ho veuràs. Bromes a part. Sincerament és un bon llibre. Hi ha gent que ho pot verificar i contar-vos una mica si està bé o no. Esper que a poc a poc aquesta gent farà un pas endavant.

4) Com fas la distribució?

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies