❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Catarsi número 16

Un número més de la revista Catarsi! Ja han sortit quinze números de la revista més antiga (de les que existeixen en l'actualitat) de ciència-ficció, fantasia i terror, anem a fer el número 16!

Catarsi

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
46
Aportaciones
335€
De 300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El número 16 de la revista Catarsi conté...

Llibre de viatges en terra d'orcs, per Alícia Gili

L'Alícia Gili és Medievalista especialitzada en Història d’Àfrica i ha publicat articles relacionats amb la temàtica africanista. També ha realitzat incursions en la literatura de ficció tot guanyant alguns premis literaris de narrativa curta, i ha estat seleccionada per a l’edició de diversos llibres de reculls de relats d’autoria compartida, amb títols com: L’últim esglaó, Una mort d’amor, Pagava la pena morir, Amor d’amo (Premi Ciutat de Banyoles).

Sa mare deia que si treballava en una secta perquè això d’africanista sonava molt estrany i si parlem de tema friki ja superava els límits. Però quan la seva primera novel·la, Iskander, un viatge a la màgia dels llibres (Premi Ciutat de Lleida 2006) i al 2010 va sortit la seva segona novel·la Premi Columna Jove: El camí del Bandama Vermell sobre els nens soldats a Costa d’Ivori, la bona dona va pensar que això de les sectes aquestes de sa filla tenia futur i tot. Pobre, s’equivocava!!!!
http://sionia.blogspot.com.es/

Llibre de viatges, en terra dels orcs

Il·lustració de la Txell

Il·lustració d'en Ion ander

Al final de la tarda, per Juan Manuel Valitutti

En Juan Manuel Valitutti és un escriptor argentí (16/06/1971). Ha publicat contes de ciència ficció i fantasia en els mitjans més importants digitals i de paper, com Axxon, Próxima, miNatura, NM, i, és clar, la Catarsi. Ha sigut finalista en diversos concursos, i té contes traduïts al català i al francès. Per saber més sobre ell, es pot anar al seu blog: [http://caminante-cronicasdelcaminante.blogspot.com.ar[(http://caminante-cronicasdelcaminante.blogspot.com.ar)

Al final de la tarda

La il·lustració que acompanya el relat és de la Sabina Vilagut, que estudia Belles Arts i té e cap ple de pardals -diu ella mateixa- , i de vegades il·lustra pels seus amics.

La vetlladora, per Pol Alonso

En Pol Alonso i Pernas (Barcelona 1986) va estudiar microbiologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment resideix a Jena (Alemanya) fent un doctorat. Va escriure els meus primers textos a l'edat de 12 o 13 anys, i des de llavors ha intentat mantenir una constància, presentant-se a premis literaris i enviant relats a revistes. Els seus autors preferits són molts, entre ells Edgar Allan Poe, H.G. Wells, Jack London, Charles Bukowski i R. L. Stevenson. Ha sigut segon premi del concurs literari Elsa Garcia de l'ajuntament del Papiol amb el relat "El ca", i finalista al concurs literari de l'Ajuntament de Puigcerdà amb el relat "La travessa pirenaica". A la revista "La lluna en un cove", hi ha publicat "La confessió de Richard Samuel Jenkins", que mes tard la mateixa editorial va publicar com a llibre integrant de la col·lecció "Miques".

La vetlladora

La il·lustració que acompanya el relat és d'en Bernat Gómez Lucas, il·lustrador del Maresme. Aa estudiar a l'escola d'art Pau Gargallo de Badalona, tot i que la il·lustració es el camp on es mou mes, també toca els camps de l'escultura, el disseny, l'animació i els FX per a cinema i teatre.

La guerra de Schrödinger, per D. Thomas Minton

En D. Thomas Minton fa poc va deixar una illa tropical per anar-se'n al nord-oest dels USA, al Pacífic, i ara viu a una passejada curta de vinyes i una granja d'alpaques. Gràcies al miracle -o a la maledicció- de la tecnologia moderna, encara es passa les nits en vigila fent de biòleg marí tropical. Se'l pot trobar en qualsevol moment tenint cura del jardí amb la dona i la filla... i massa gats.
És membre de la Science Fiction Writers of America, i té relats en diverses revistes i antologies, incloent Asimov's Science Fiction Magazine i Lightspeed Magazine.

La guerra de Schrödinger

La il·lustració que l'acompanya és de la Mònica (Mercuria), col·laboradora habitual de la revista. És de Sabadell i va estudiar còmic i color digital a l'escola JOSO, i il·lustració infantil i juvenil a l'escola EINA. Actualment treballa de retolista dels còmics de la Marvel.
És Aficionada des de sempre a tot allò que la porti a mons fantàstics i imaginaris.

La portada és d'en Xavi Godoy

Amb un mètode d´auto-aprenentage continuu, i les persones com a font de inspiració, en Xavi descarrega tota la seva tinta en dibuixos i il.lustracions, sense un estil definit,i en ocasion naïf.  Les històries i la crítica com a punt de partida, et poden fer gaudir del treball d´un nen gran, que troba el plaer amb un llapis entre els seus dits.

El pots trobar aquí: http://comic-xavigodoy-dibujo.weebly.com

Aportacions

Les aportacions que aconseguim aniran a finançar aquest número de la revista Catarsi. En cas que s'assolís un finançament més gran, es podria reeditar algun dels números que estan esgotats (molts de vosaltres encara ens demaneu el número 13!).

Calendari

Preveiem publicar la revista pels volts de Sant Jordi: ja tenim tots els relats que sortiran a la revista, i tots els il·lustradors ja ens han enviat les seves obres. Només falta aconseguir el finançament per poder portar aquest número cap a la impremta!

Si vols més informació sobre la Catarsi, visita'ns!

Números anteriors

Catarsi número 1 (esgotada)

Catarsi 1
Catarsi 1

Catarsi número 2 (esgotada)

Catarsi 2
Catarsi 2

Catarsi número 3

Catarsi 3
Catarsi 3

Catarsi número 4 (esgotada)

Catarsi 4
Catarsi 4

Catarsi número 5

Catarsi 5
Catarsi 5

Catarsi número 6

Catarsi 6
Catarsi 6

Catarsi número 7 (esgotada)

Catarsi 7
Catarsi 7

Catarsi número 8 (esgotada)

Catarsi 8
Catarsi 8

Catarsi número 9
Catarsi 9
Catarsi 9

Catarsi número 10
Catarsi 10
Catarsi 10

Catarsi número 11
Catarsi 11
Catarsi 11

Catarsi número 12

Catarsi 12
Catarsi 12

Catarsi número 13 (esgotada)

Catarsi 13
Catarsi 13

Catarsi número 14

Catarsi 14
Catarsi 14

Catarsi número 15

Catarsi 15
Catarsi 15

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Catarsi

    Catarsi
    Autor/a

    9 años

    A la portada. La recompensa de 20 € no inclou la revista.

    I molt important: aquesta recompensa no s'envia per correu, haurem de quedar un dia!

  • Lluïsa Pernas Muray

    Lluïsa Pernas Muray

    9 años

    A la recompensa de 20€, quan es fa referència a "impresa i signada", es tracta de la portada o de la revista?

  • Catarsi

    Catarsi
    Autor/a

    9 años

    Hola, Mambrona!

    En principi cal que agafis dues recompenses d'enviament per correu, una per cada una de les recompenses. Però si veiem que el cost d'enviar-ne dues de juntes no se'ns dispara, ja te'n reemborsarem una.

  • Mambrona

    Mambrona

    9 años

    he cogido dos recompensas de "entrega en ma". si quiero que se me envien por correo. ¿debo pedir dos "recompensas en correo"? o ¿simplemente una?

#03 / La guerra de Schrödinger, per D. Thomas Minton - Il·lustració de la Mònica (Mercuria)

Vine al Verkami a descobrir La guerra de Schrödinger, el darrer relat en el nou número de la Catarsi!

Un relat d'en D. Thomas Minto amb il·lustració de la Mònica (Mercuria) sobre la mort i el que hi ha després en una guerra per salvar la humanitat que fa segles que dura, no, més ben dit, que abasta segles.

Volem aprofitar per donar-vos les gràcies: el número 16 de la Catarsi serà possible, gràcies a les vostres aportacions. Esperem que us agradi!

#01 / Què més hi ha a la Catarsi 16? Al final de la tarda, per Juan Manuel Valittutti

Al final de la tarda, per Juan Manuel Valitutti

En Juan Manuel Valitutti és un escriptor argentí (16/06/1971). Ha publicat contes de ciència ficció i fantasia en els mitjans més importants digitals i de paper, com Axxon, Próxima, miNatura, NM, i, és clar, la Catarsi. Ha sigut finalista en diversos concursos, i té contes traduïts al català i al francès. Per saber més sobre ell, es pot anar al seu blog

Al final de la tarda

La il·lustració que acompanya el relat és de la Sabina Vilagut, que estudia Belles Arts i té e cap ple de pardals -diu ella mateixa- , i de vegades il·lustra pels seus amics.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies