❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Marcel balla balla"

La companyia Marcel el Marcià enceta un nou projecte. Després de "El Viatge de Marcel el Marcià" i de "Marcel a la Mediterrània", en aquesta ocasió volem que ningú es quede sense ballar i us proposem un altre viatge, en aquesta ocasió a la recerca de la dansa perfecta...ens ajudes?.

0
segundos
130
Aportaciones
5.098€
De 4.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Llibre disc "Marcel balla balla"

En aquesta ocasió Marcel vols fer-nos ballar, i com no, ha fet un llarg viatge per anar coneixent a uns quants personatges amb els qui ha compartit aquestes danses.

Aquest és el punt de partida que ens empenya a compondre ritmes, escriure i ajuntar-los en cançons. Marcel en aquesta ocasió recorre el territori trobant-se amb personatges del nostre imaginari col·lectiu, gegants, titelles... amb els quals compartirà aventures i cançons...voleu cantar i ballar amb Marcel? Doncs benvinguts!!!.

Antecedents

Marcel, per als que ja el conegueu i per als que no, és un personatge que arriba des de molt lluny, ni més ni menys de Iocla, i amb les seues aventures va descobrint coses del nostre món que cada vegada és més seu, fins al punt que vol quedar-se entre nosaltres.

Es tracta d'un projecte musical per a públic infantil. Ja hem editat dos treballs anteriors. "El viatge de Marcel el Marcià" amb el que donàvem a conéixer el personatge i el seu esperit inquiet, aventurer i juganer.

I després arriba "Marcel a la mediterrània" on el nostre personatge ens conta les diverses aventures que ha experimentat en el seu curiós viatge per la nostra benvolguda mar; cultures, paisatges, personatges es barregen d'una manera sorprenent al fil conductor de les cançons.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions van dirigides a la fabricació del que serà el llibre disc i el material de mechandising. La companyia assumeix les despeses d'estudi per la gravació del disc i de disseny del llibre.

En el cas de què el verkami superara les expectatives i hi hagueren més aportacions de les que demanem per cobrir les despeses que hem comentat abans, les destinaríem a material d'atrezzo per als espectacles; si si, heu llegit bé!!!. Tots els productes de Marcel el Marcià vénen acompanyats d'un espectacle de presentació amb el qual recorrem els teatres, les escoles, les places dels pobles o qualsevol indret on vulguen escoltar les fantàstiques aventures d'aquest divertit personatge. A la nostra web podràs trobar informació de les actuacions, vídeos de cançons i material divers.

Sobre les recompenses

Llibre-disc: Tindrà al voltant de les 48 pàgines amb un format similar a l'anterior treball "Marcel a la Mediterrània" i contindrà un cd amb les cançons.

Samarreta: Amb un divertit disseny.

Bossa: Serà una bossa amb una imatge de Marcel per portar tot allò que vulgues.

Xapes: També tindran una imatge relacionada amb el contingut del llibre disc i podràs decorar amb elles tot el que vulgues; per exemple la samarreta de Marcel o la bossa.

Entrades: També els nostres mecenes podran gaudir abans de l'espectacle de presentació que tindrà lloc a l'OCCC Octubre Centre de Cultura Contenporànea de València el 16 de Maig.

El teu nom pot aparèixer al llibre: però sols per les aportacions que ho incloguen i que estiguen fetes abans del 15 d'abril. Açò ho fem perquè és el temps que necessitem per poder tancar el disseny del llibre definitivament i que tot estiga preparat quan toca. Passada la data del 15 d'abril podeu continuar aportant en les recompenses però ja no podrà aparèixer el vostre nom al llibre.

Quan obtindré la meua recompensa?

Cap al maig de 2015 ja tindrem les recompenses a punt.

Podràs arreplegar-les en Alcoi o València, en dos actes de presentació i d'arreplegada i signatura de recompenses dels que anirem informant els mecenes o, si ho prefereixes, t'ho enviem a casa.

+ Info

Si vols més informació del projecte "Marcel el Marcià" et convidem a visitar la nostra web

El nostre Facebook

Contractació:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies