❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les Garrigues: Descobreix els orígens.

Participa en la realització d’un conjunt de vídeos de la comarca de Les Garrigues. La nostra terra, identitat, la cultura de l’oli, productes, homenatge a la vellesa, records d’infància, amistat, lleure. Tenim molt a dir! Fes-ho possible i descobreix els orígens.

Audivio Multimèdia

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
16
Aportaciones
599€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Les Garrigues. Descobreix els orígens

És el moment de retrobar-nos amb els nostres orígens, de deixar clar qui som i de què estem fets. De donar a conèixer el que ens envolta i allò que ens ha fet el que som. La nostra terra. Ha arribat el moment de fer-ho junts, com tots sabem, posant-hi el nostre toc, el nostre granet de sorra, perquè qualsevol persona del món ens descobreixi i recordi d’on venim i què pretenem.

És hora de canviar de perspectiva, de pensar en positiu i no des del pessimisme i la passivitat. Som el cor, som també el motor del país i estem fets de vitalitat, espontaneïtat, ingeni i d’esperit de superació.

Foto d
Foto d'Albert Giralt, fotògraf col·laborador

Les fotografies han estat realitzades pel fotograf Albert Giralt Sisquella

En què consisteix “Descobreix els orígens 2015”?

Proposem la creació, producció i edició de dos vídeos de 4 minuts de durada (juntament amb versions reduïdes per cada un) i enregistrats en tres moments clau de l’any (primavera- estiu, tardor-hivern) íntegrament a la comarca de Les Garrigues, Lleida. Dues històries emotives que connecten les Garrigues amb la resta del món i transmeten les propietats del territori, la història, la cultura, el treball, les persones i la identitat d’una comarca desconeguda per molts i tant nostrada per altres.

En aquests dos vídeos (hem de sumar-li un making of) apareixeran elements, monuments, persones, empreses i organismes de tots els municipis que hi participin i conformen la comarca. Així com personatges rellevants coneguts, que van néixer o juguen un paper important en la política, l’entreteniment, la cultura, ajuda social etc. Volem transmetre qui som, de què estem fets i què ens fa únics.

Foto d
Foto d'Albert Giralt, fotògraf col·laborador

Les fotografies han estat realitzades pel fotograf Albert Giralt Sisquella

Què fa especial i diferent els vídeos?

Els vídeos s’enregistraran amb l’última tecnologia audiovisual. La càmera de cinema Red One Epic Dragon, amb slowmotions i paisatges amb una resolució de 6K , és a dir, sis vegades l’estàndard d’alta definició. Es podrà emetre i utilitzar en qualsevol suport o mitjà (televisió, cinema, internet). Aspectes que influiran en la qualitat de la imatge, captació de colors, moviments etc.

Les administracions, organitzacions, associacions i empreses col·laboradores tindran tot el dret de fer-ne el seu ús de manera lliure. Darrera de la creació i producció de la campanya hi ha joves de la comarca formats en tots els sectors i que han escollit quedar-se a Les Garrigues a treballar per la resta del món.

Foto d
Foto d'Albert Giralt, fotògraf col·laborador

Les històries

Dues històries dramàtiques protagonitzades per actors amb vinculació a la comarca i la participació d’habitants de les Garrigues. Històries dedicades als valors familiars, a les relacions humanes, a la tradició, al territori, a la cultura de l’oli, el vi i la fruita, el turisme, la pedra seca, el sentiment i la realitat que viu l’agricultura, el futur i la tecnologia. La connexió de les Garrigues amb el món i altres cultures. Tindran un component dramàtic i emocionant.

La publicació concreta de les històries s’anirà mostrant a través del blog de seguiment i les xarxes socials. Tot i els guions, volem que la gent de la comarca pugui involucrar-se en la creació final del guió i aporti idees, perquè, qui millor que nosaltres per explicar qui som!

El tercer vídeo es compondrà d’un making of del projecte, que recollirà entrevistes, processos de rodatge, edició, decisions preses al llarg de la producció etc.

Foto d
Foto d'Albert Giralt, fotògraf col·laborador

La campanya

Si aconseguim arribar o passar la quantitat necessària volem anar més enllà de la producció dels vídeos. Volem donar-li una dimensió i distribució. A través d’una campanya que s’organitzarà a través de les xarxes socials, presentacions als municipis, suport a activitats de la zona, turisme, difusió interactiva, plataformes etc. El projecte culminarà amb la publicació d’un dossier informatiu dissenyat i maquetat on es detallarà cada una de les despeses.

A més a més d'un conjunt de peces de marxandatge, samarretes, pendrives personalitzats de 16GB, bolígrafs, tasses amb elements - lemes inspiradors de la comarca, que ens pujaran l’autoestima, l’orgull i la "invasió" garriguenca al món. Aquest 2015, a les Garrigues, hi tenim molt a dir.

En una possible segona fase, el projecte “Descobreix els Orígens” pretén la creació d’un banc d’imatges públic de recursos fotogràfics, vídeos i sons de la comarca, així com dues rutes que connecten les Garrigues a través de la geo-localització i la realitat augmentada vinculada amb els espots en col·laboració amb altres empreses de la zona.

Foto d
Foto d'Albert Giralt, fotògraf col·laborador

Calendari de treball

Si aconseguim els objectius, almenys per la realització dels vídeos i la primera fase, començarem a treballar la setmana següent de la culminació del mecenatge. Durant el mes de març s’iniciarà la tasca de comunicació de la campanya i per altra banda la pre-producció amb la definició de la història, tancament de localitzacions, càstings, cerca de figuració, preparació tècnica. L’última setmana d’abril es realitzarà el rodatge del primer espot, que durarà 6 dies. Durant les dues primeres setmanes de maig, es tancarà l’edició i el format del primer espot. I començarà la difusió que durarà fins al setembre de 2015 en diferents actes i activitats.

Al setembre de 2015 començarà la preproducció del segon espot. Que es gravarà en 7 dies al mes de novembre coincidint amb la campanya de collirà d’olives. La difusió de l’espot final es farà al desembre de 2015 i durarà fins al març de 2016. Paral·lelament s’activarà la campanya de marxandatge, d’identitat etc. El gener de 2016 es farà públic el dossier de resum i valoració de la campanya, amb els aspectes econòmics, transparència, valoració de resultats i activitats.

En què s’invertiran els diners?

En cap cas volem guanyar diners. Per tant s’invertiran exclusivament en cobrir tots els costos de realització i distribució de la campanya.

  1. Finançament de totes les etapes de producció inclosa l’edició.

  2. Lloguer de material de rodatge i despeses de rodatge.

  3. Publicitat a Internet i mitjans.

  4. Creació i disseny gràfic, web i tot el marxandatge.

  5. Activitats de desenvolupament de la campanya (comunicació, desplaçaments per la comarca etc).

  6. Maquetació i llibre final de la campanya.

Foto d
Foto d'Albert Giralt, fotògraf col·laborador

Finançament

No és un projecte barat, tot i la màxima implicació de les persones, això té un cost que de ben segur quedarà retornat. El pressupost ideal per a la realització seria poder arribar als 6000€ tot i que també hem intentat marcar-nos una fita realista.

Qui hi ha al darrere i qui participa?

Al darrere d’aquesta iniciativa s’hi troba la productora de cinema rural Audivio Multimedia SL, fundada el 2012 amb seu a Les Borges Blanques, que ha estat responsable de la creació d'altres vídeos de la comarca. S'hi afegeixen tot tipus de personalitats: actors, fotògrafs, periodistes, creadors audiovisuals, tots vinculats a Les Garrigues. Tu també en pots formar part! Un equip jove i dinàmic.

Foto d
Foto d'Albert Giralt, fotògraf col·laborador

Gran Sopar

La idea consisteix en celebrar un sopar de germanor amb tota la gent que participi a la campanya i presentar en societat el primer vídeo.

+ Informació

Les fotografies han estat realitzades pel fotograf Albert Giralt Sisquella
Consulta el web oficial de la inciativa
Facebook oficial

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies