❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

T'estimaré fins que em mori

Edició del llibre "T'estimaré fins que em mori". En Ventura Vila s'està morint. Mentre resta al quirófan lluitant per la seva vida, el seu amant, en Roger Montpuig, rememora els aspectes de la seva relació, fins arribar al tràgic punt que els ha dut a aquesta terrible situació.

Gemma Minguillón Martín

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
56
Aportaciones
1.435€
De 1.400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Es tracta d'editar un llibre, el primer de la trilogía T'estimaré fins que em mori, que es alhora el títol d'aquest primer llibre. Molts de vosaltres ja l'heu llegit, donat que sou seguidors del nostre blog Un café a la plaça.

Tant per vosaltres com pels nous lectors, la idea de publicar aquest llibre en paper m'entusiasma i m'agradaria moltissim que m'ajudessiu a dur-la a terme. No es només el fet de publicar-lo; es també la idea de compartir-lo amb vosaltres.

Aquest llibre va neixer aqui, a Sant Feliu, i el fet de que surti d'aqui mateix per arribar a més llocs em sembla tant romàntic com escaient. Els fantàstics dissenys de portada i llàmines d'en Marc Serra m'han acabat de convencer.

Fa uns deu anys que vaig tenir la idea d'escriure una història d'amor en la que el més important no fossin els personatges, sino la història en ella mateixa. Llavors vaig pensar en fer un romanç entre dos nois on el fet de la seva homosexualitat fos tant sols anecdótic i no el leitmotiv de la història. Sempre que he llegit o vist una pel·lícula on es tractaven temes d'aquesta mena, la trama girava al voltant de tots els inconvenients socials que la seva orientació sexual portava als protagonistes.

Jo volia fer una cosa diferent, una història d'amor on això quedés obviat, fins a gairebé fer al lector oblidar el fet de que fossin dos nois i l'atenció quedés centrada en els fets, en el desenvolupament de la història i la seva conclusió. Els sentiments que es relaten en aquesta novel.la no son aliens a ningú: Enamorament, passió, gelosia, desesperació...

Aquest llibre, T'estimaré fins que em mori, obre una trilogía, però no patiu: Cadascuna de les tres històries no son sino tres punts de vista diferents d'un mateix fet, explicats pels seus tres protagonistes. És per això que cadascún dels llibres s'obre i es tanca en ell mateix, de manera que no us quedareu en suspens quan el llegiu.

Sinopsis

T'estimaré fins que em mori està narrat per en Roger Montpuig, que va recorrent Barcelona en una nit de tardor, rememorant la seva història d'amor amb en Ventura Vila, amb els seus alts i baixos, mentre aquest resta al quiròfan sotmés a una delicada operació sota les mans d'en Tirso Santgenís, cardiòleg i amic d'en Roger. Qué ha dut a en Ventura a aquesta situació? Qué fa que en Roger no pugui restar a l'hospital, esperant el resultat de l'operació, i s'estimi més està vagant per la ciutat, desesperat i angoixat?

Fragment

"Al sortir del bany, vaig quedar-me mirant l’escala que pujava cap a les golfes. Alguna cosa em va fer pujar, obrir la porta, entrar a la cambra a mitja llum. Hi havia una mica de desordre; els llapis de carbó i alguns de pastel eren a la taula, fora de la seva capsa, de qualsevol manera. Vaig veure alguns papers per terra, al costat de la paperera. Em vaig ajupir per agafar-los i vaig posar els trossos damunt la taula. Poc a poc, vaig reconstruir el trencaclosques i els ulls de l’Octavi em van mirar des d’aquell paper. Uns ulls gairebé transparents, malèfics, fixes, morts i alhora amenaçadors".

A què destinarem les vostres aportacions

Destinarem les vostres aportacions a l'edició del llibre i la seva distribució, aixi com a la confecció dels regals adicionals que us farém, tots dissenyats per en Marc Serra, l'il.lustrador d'aquesta crònica.

Sobre les recompenses

Us les entregarem a l'acte de presentació del llibre que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines. Tanmateix, si no puguéssiu venir, us farem arrivar les vostres recompenses per correu postal (les despeses ja estàn incloses), però ens agradaría més que vinguéssiu per poder celebrar junts aquesta presentació.

Calendari previst

Tindreu les vostres recompenses en un plaç de vint dies des de la finalització del projecte.

+ Info

Pots trobar informació sobre aquest projecte al nostre blog literari de sempre o be pots connectar amb la informació més recent del projecte al meu Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#03 / Sobre el nom d'usuari

Hola, amics! Això va que vola, eh. Dir-vos una coseta: per la política de privacitat de Verkami, no tinc cap accés a les vostres dades i tot el que sé de vosaltres ès el vostre nom d'usuari, que de vegades ès XZ10, Capitán Trueno o Hada Campanilla... Amb aquesta informació, que em sembla fantàstica, no puc donar-vos, però, les gràcies si us trobo pel carrer; només vull que sapigueu que, a dia d'avui, jo no sé qui sou si no és que heu posat el vostre propi nom com a nom d'usuari. No passa res! Quan acabi la campanya tindré les vostres dades per contactar amb vosaltres, i llavors sí que us podré donar les gràcies de debó, a banda dels vostres regals per participar. Moltíssimes gràcies a tots i una forta abraçada!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies