❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibre de les tires d'en Jordi i Oslo

Les millors aventures d'en Jordi i l'Oslo recopilades en un sol llibre! Tapa dura, 17cm x 24cm i un munt de històries per fer-te riure encara que tinguis la boca plena. (això si es recomana no estar menjant quan les llegeixis)

Joveguille

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
193
Aportaciones
7.391€
De 6.265€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Santa Cleopatra! Què està passant?

Hola! Sóc en Joveguille, sóc dibuixant de mones i sóc l’autor d’en Jordi i l’Oslo. Imagino que si ets aquí és perquè ja ens coneixem, però si no, pots fer-ho dins d’això anomenat internet: al web, al bloc, a twitter, a facebook, a tumblr, a instagram…Bufa, un fotimer!

Si entres i t’ho mires una mica ja veuràs que porto barba i m’agraden els kiwis. A més, et podràs imaginar què hi haurà en aquest llibre.

Doncs…. He dibuixat en Jordi, l’Oslo i la Sígrid i les seues tires des de 2011 i quasi sempre diàriament. Ara ha arribat un punt en el qual tinc tantes tires que no em caben a casa, i he decidit ficar-les en 1.000 llibres per fer espai per a més. Les tires les faig a tinta xina sobre paper d’aquarel·la i amb pinzell. A l’antiga.

Aportacions

Per això fem aquest Verkami, per ajuntar les millors tires en un llibre. El llibre farà 17 x 24 cm i serà en blanc i negre amb algunes pàgines en color. En fer una donació, ajudaràs a pagar per a la impremta de tots aquests llibres i les recompenses.

Això és un exemple de com quedarien les pàgines:






Calendari Previst

El calendari previst per a la impressió d'aquests 1.000 exemplars és tenir-los llests al març/abril de 2015. Així que tindràs el millor regal per Sant Jordi!  Espero que t'agradi! :) Els pantalons de pijama i algunes recompenses podran trigar una mica més.

He preparat unes quantes (un munt de fet) recompenses, per a tots els qui m’ajudeu en aquest primer llibre de les aventures d’en Jordi i l’Oslo. Us les descric a continuació. Les recompenses són molt variades (des de dibuixos originals fins a pijames o samarretes!). Espero que trobeu aquella que més s’escaigui a vosaltres!

Les recompenses

Tot el que et pots emportar per ajudar podria treure el singlot al mateix Hipo-condríac! A continuació t'enumero les recompenses segons el volum de la teua donació:

Per si ets una d'aquelles persones amb al·lèrgia al paper i t’agrada tot allò que sigui electrònic!

El llibre. És tan maco que per si sol ja val la pena. Encara no he fet la portada, així que no pateixis, que serà més bonica. (no inclou enviaments - momés per recollir a la presentació -a determinar- a l'abril o com ens posem d'acord- a no sé que en compris més d'un d'aquest tipus, llavors si que inclou enviament)

El llibre signat és molt útil, ja que sabràs que l’he fet jo i no és una còpia d’un imitador. A part, inclou l'enviament nacional, així que el rebràs a casa.

La dedicatòria del llibre signat és imprescindible! Ja saps, per si li deixes al típic amic que no torna mai les coses. Això està pensat especialment perquè no et passi mai més. A més, si vius a l'estranger com jo, * te l'envio allà on siguis.*

--- A partir d'aquí, l'enviament està inclòs ---

Aquest pack porta una reproducció d’un superdibuix (encara per determinar). El pòster aquest et serà molt útil, ja que si no vols haver de penjar el llibre a la paret, pots fer-ne ús. Quedarà molt “chido”, que diuen a Mèxic.

Sí! Has llegit bé. Una samarreta. Sé que estàs cansat de portar roba sense l’Oslo o la Sígrid al damunt. La poca gent que en té, assegura que es lliga més.

Aquí teniu una foto de com van quedar unes que vaig fer en darrers anys. Encara no tinc el dibuix per a la nova fet. Estic obert a propostes del que més vulgueu!


Per si aquest Nadal no et regalen un (pantaló) pijama. A la meua família se’n regala un cada any, tot i que no en fem servir.

Quan faig la dedicatòria als llibres sempre estic molt temptat de passar-m’hi més estona i fer un dibuix ben bonic. Amb aquesta recompensa m’ajudes a passar una bona estona fent el teu dibuix a la dedicatòria. Creu-me, no hi ha res més entretingut i gratificant.

Aquesta recompensa és per a tu. Ningú sospitarà que en realitat no t’agrada Jordi i Oslo. La samarreta i el pantaló combinen tan bé que no et voldràs vestir pel matí.

L’artista JERL m’ajuda a imprimir les millors reproduccions gravades en una edició limitada en paper tan bo que si fos menjar seria un plat de l’Arzak. Queden tan i tan bé que a mi m’agraden més que els originals.

No sé com, però tinc una amiga que sap cosir i diu que farà un Oslo per a tu. Tu mateix@, si no te l’emportes tu, me’l quedaré jo! És sens dubte la recompensa més mona. La idea és fer un Oslo. Però podràs triar. Mira, en Jordi és així:

Val, ja sé què estàs pensant: "com és que això no està fent-se a mode de subhasta", oi? No és just que hi hagi tan poques unitats, i és massa barat per com d'hiper-xaxi és.

Imagina per un segon que haguéssis pogut comprar-li els calçotets usats al John Lennon. Ara series multimilionari@. Això és molt semblant, però jo no porto mai calçotets, així que et dono una tira original, per si de cas. Mai se sap.

Les tires són una cosa així:

En oferir totes aquestes recompenses, els amics de Verkami em van dir que m’estava passant - "com portaran tantes coses al damunt?” em preguntaren. Solucionat. Amb aquesta bossa importada de San Francisco aniràs a  l’última moda. És de lluny la bossa més maca que han fet mai a R.E.Load Bags i si veus els preus que tenen, t'adonaràs que això és un escàndol.

Com que dibuixar-te dins de la pàgina per a la dedicatòria és massa petit per a la gran persona que tu ets, permet-me que et dibuixi en un paper d’aquarel·la a part. A més, si m’envies una foto teua o del teu gos o de qui vulguis, ho puc representar de manera divertida.

Per si t’agradaria conèixer els personatges de debò, et puc dibuixar a tu com un dels personatges i immortalitzar-te per sempre (això sí, pots estar tranquil, no faré com el George R.R. Martin).

La millor inversió que pots fer. Pensa que els diners el dia de demà no valdran res. En canvi, el paper amb dibuixos a tinta xina per damunt podrien esdevenir molt importants. Qui ho diria!

Gràcies al Víctor Ayuso, la Clara Vinyals, al Joan Baró i al Jordi Siscart per l’ajuda amb el vídeo, i a l'Alessia, en Josh Dressner i el Marc Arcas per tota la resta de coses amb la campanya!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • toms Sko for salg

    toms Sko for salg

    más de 8 años

    Nidaros distriktspsykiatriske senter på Lade i Trondheim tilbyr et mangfoldig tilbud innen pasientbehandling, forskning og opplring knyttet til folks psykiske helse.

#03 / Objectiu Aconseguit! // Goal Reached

Hola il·lustres mecenes!

Ahir vam aconseguir l'objectiu per poder imprimir el llibre! Ho hem fet realitat gràcies a vosaltres! Amb els diners de més que estem rebent podrem afegir més pàgines de color i millorar la qualitat del llibre o fer-ne més còpies.

Només queden 3 dies més, així que si sabeu d'alguna persona que penseu que li agradaria tenir el llibre per sant Jordi, ara és l'hora de recordar-los-hi.

Vaig afegir més samarretes un cop es van acabar, perquè eren molt populars, en cas de que en vulgueu una per separa't, no dubteu en dir-m'ho.

Aquí us deixo amb un vídeo del tall a Tv Lleida d'ahir.

Molt bon any, i gràcies! Us mantindré informats.


Dear friends,

We reached our goal yesterday, and I couldn't be happier. You made this possible. Thank you! This book would never become true if it wasn't for you believing in it.

leer más

#02 / La meitat! / Half way!

Hem passat el doble ecuador!

Al passar la meitat del temps (20 dies dels 40), també hem superat la meitat de la recaptació. Moltes gràcies a tots!

A més, durant la passada setmana va sortir el primer article al diari Segre, on es narra molt sobre les tires d’en Jordi i molt poc sobre el meu passat com a pilot d’helicòpter.

A l’article també s’esmenta el que ja us vaig comentar sobre les exposicions simultànies.

La nova exposició al Beat (Doctora Castellls, 36

Lleida) ja està penjada des del dissabte! Així que per als que ja us heu llegit les tires que estan penjades al cafè Antares uns 10.000 cops, podeu refrescar les vostres còrnies amb un munt de tires noves.

Res més! Espero que entreu al nou any amb un projecte bonic entre mans i molt amor.

Gràcies mecenes!

Joveguille

————

Hi again, 

In this past week, we've reached the middle… leer más

#01 / Hola Mecenes! Hi Friends!

Estimats mecenes,

Ja fa 12 dies que vam començar la campanya per imprimir els llibres d’en Jordi. Durant aquest període no he deixat d’adonar-me de la sort que tinc. De poder realitzar un projecte tan bonic, de gaudir del temps necessari per fer-ho, i de tenir uns amics i col·laboradors tan bonics i especials. Des de l’ajuda amb la nova pàgina web (Jordioslo.com), des de la música i la veu per al vídeo màgic, o fins a dies i hores de feina per muntar exposicions. De tot cor, des del meu i des dels cors dels meus petits personatges, gràcies per aquesta arrencada al projecte! Us aniré agraint un per un poc a poc, però de moment he de dibuixar més tires.

Però això no és tot!

Us escric per informar-vos que d’aquí fins el dia 17 de gener podreu veure a en Jordi i l’Oslo al bar/cafè Antares (Ballester 15, Lleida). I a partir del dia 27 de desembre, també al bar Beat (us ho recordaré quan hi sigui).

Espero que hi aneu, begueu, i vegeu els originals (adjunto una imatge a sota).

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies