❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Creixem en Tribu: el teu nou espai familiar al Penedès!

L'Associació Creixem en Tribu estem creant un espai familiar a al Penedès per poder aprendre, compartir, debatre, divertir-nos, relacionar-nos,... entre famílies. Un espai obert on hi podrem fer tot allò que col·lectivament puguem imaginar. Per acabar d'adequar l'espai necessitem mans i també diners

0
segundos
83
Aportaciones
2.187€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Creixem en Tribu: el teu nou espai familiar al Penedès!.

Les famílies i els infants volem créixer i ho volem fer en Tribu! La Tribu són aquelles persones amb qui pots compartir moments, complicitats, dubtes, sentiments, etc. I quan tens un infant la Tribu esdevé una necessitat, perquè t'ajuda, t'acompanya, t'anima, et consola, etc.

L'Associació Creixem en Tribu som un grup d'unes 10 famílies que vam anar coincidint (els nostres fills i filles van néixer al 2013) i descobrint que juntes tot era més fàcil. Trobar-nos va ser un abans i un després a les nostres vides i vam creure que això no podia perdre's i que no ens ho podíem quedar per nosaltres.

Vam creure imprescindible fer gran la idea de Tribu i arribar a més gent.

Somiant en com continuar ens vam trobar una família que de Vilafranca del Penedès que ens va cedir, en concepte de masoveria urbana, un espai per un termini de 2 anys. Aquest local està a Amàlia Soler número 57 de Vilafranca.

Aquest espai necessitava adequar-se perquè els infants i les famílies hi puguem jugar, compartir bones estones, debatre, emocionar-nos, etc. Perquè vosaltres hi pugueu venir. I en això estem i per això necessitem la vostra ajuda!.

Volem crear un espai bonic, acollidor, on totes ens hi sentim a gust. Un lloc on el projecte es pugui fer gran i créixer, però per això necessitem diners. La Tribu hi hem posat les mans i també hem fet una aportació inicial de totes les famílies per poder fer les obrse més grans.

Fins ara hem tret el fals sostre, pintat les vigues i les parets, hem posat parquet a l'espai més gran i hem mig arreglat el lavabo.

I fins aquí hem arribat! L'espai encara no està acabat ni inaugurat. Voldríem inaugurar-lo a la primavera però per això encara ens queden moltes coses per fer i econòmicament no podem assumir tot el cost per deixar l'espai com l'hem somiat.

Per aconseguir diners ja hem fet bosses, xapes, aportacions familiars, ... I també vam pensar en un Verkami com una manera d'arribar a més gent que li agradés el nostre projecte i que hi pogués col·laborar.

Hem pensat en en recompenses materials (samarretes, bosses, jaquetes,... amb el logo de la Tribu), en recompenses en forma de tallers (mitja, costura, música, trapezi, fotografia, macramé, sanar el part,etc) i altres com un cap de setmana en una casa a Sant Salvador. També hi ha recompenses per fer créixer la Tribu i fer-se família sòcia.

Cal tenir en compte que totes les recompenses són molt personals. Surten del que nosaltres mateixes podem oferir de forma gratuïta, de manera que el projecte pugui disposar de la màxima quantitat de diners possible.

I per a tothom qui col·labori, com a mostra d'agraïment, li posarem el reconeixement a la web, li farem arribar un pac de xapes i el convidarem (familiarment) a la festa d'inauguració perquè ens pugui conèixer i formar part de la tribu. I si se'ns acudeix com també li farem un reconeixement a l'espai.

Volem que la inauguració de l'espai vingui amb la primavera i així poder convidar a gaudir-lo i proposar activitats.

Ja hem fet algunes acollides i estem fent algunes activitats per sumar més famílies en aquesta "Tribu" però l'espai no està en massa bones condicions.

Tenim moltes ganes de que sigui una realitat! I per això necessitem la vostra ajuda". Les recompenses que depenen de nosaltres esperem entregar-les en el termini d'1 mes, i les que són de tallers o provenen d'elements externs doncs depenent del que triïn les persones que ho duran a terme.

Per a què necessitem els 1.500 euros? Doncs mireu, és ben fàcil:

  • Uns 600 euros els necessitem per deixar el sistema elèctric en condicions. És un espai vell i no compleix els requisits normatius. A la vegada, també ens cal comprar algunes làmpares perquè la il·luminació sigui adient pels infants.

  • Uns 200 euros els necessitem per poder deixar l'espai en condicions climàtiques favorables perquè els nostres fills i filles hi puguin passar estones. Fins ara anem amb estufes de gas i creiem que això no és molt saludable. Volem comprar 4 radiadors de baix consum.

  • Uns 500 euros els necessitem per deixar el lavabo a punt. Fins ara hi hem instal·lat un WC i hi tenim una pica però tenim pensat posar una pica a la mida dels infants i també un escalfador per tenir aigua calenta.

  • Uns 200 euros els necessitem per deixar l'espai de "cuina" a punt. Ens manca algun armari, estanteries i també gots, coberts i algunes coses més de cuina per quan hi fem activitats, berenar, ... També hi volem tenir una cafetera i alguna cosa per fer infusions.

  • Uns 100 euros els necessitem en cortines per tapar l'entrada, que és de vidre i es veu tot el que hi ha des del carrer, un armari on hi guardem coses, la finestra i el balcó i també per separar entre ells els 3 espais. Comprarem la roba i el material, la mà d'obra la posarem entre totes.

  • Uns 400 euros els necessitem en mobles i material pel joc dels infants. Necessitem comprar alguns mobles per guardar joguines, estanteries, penjadors suficients, una taula d'escriptori per poder fer gestions i també cadires per quan hi vulguem fer alguna activitat. A la vegada, també voldríem tenir alguns jocs i llibres interessants i diferents per fer que l'espai pugui ser per als infants un lloc diferent i enriquidor.

Això ja suma 2.000 euros!!

I si ens posem a somiar? I si arribem abans dels 40 dies als 2.000 euros que demanem? Doncs ens encantaria poder ampliar el projecte i demanar més diners. Amb 500 euros més podríem adequar l'entrada i la façana, posar un cartell, un metacrilat amb els horaris i posar un vinil bonic amb el logo de "creixem en tribu" als vidres que ja tenim dissenyat. I si encara us agrada més el projectes i les col·laboracions superen els 2.500? Ho tenim tot pensat! Amb 500 euros més podríem fer i comprar material perquè els nens i nenes juguessin i es divertissin d'allò més!! Ens encantaria tenir estructures per potenciar el moviment, blocs d'espuma perquè puguin jugar i imaginar, ens encantaria poder tenir a dins de l'espai alguns materials i joguines que són difícils de trobar.

+ Info

Introdueix un parell d'enllaços rellevants per la campanya (Facebook, Twitter, Blog, Web…) amb el següent format:

Paraules a enllaçar
Paraules a enllaçar

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Creixem en Tribu

    Creixem en Tribu
    Autor/a

    9 años

    Buenos días!! Que alegría que nuestro proyecto llegue tan lejos!!

    Si vives en EH no podrás hacer talleres pero si que hay algunas recompensas que tal vez te puedan interesar como las camisetas, sudaderas, bolsas o chapas de apoyo al proyecto que te podemos mandar.

    Sino te podemos hacer una recompensa a medida :).

    Muchas gracias por tu apoyo.

    Associació Creixem en Tribu

  • marijo

    marijo

    9 años

    Hola! escribo desde Shanghai,me ha llegado este proyecto x faceb. gracias a Juande. Me gustaria colaborar, pero no podre acceder a los que nos ofreceis (que pena)xq además vivimos en E.Herria.Nos podeis informar de otros servicios o alternativas.GRCs

#01 / Ja tenim els 2.000 euros a 10 dies del final!! Arribarem als 2.500??

Ahir dimarts 1 d'abril pel matí, amb 73 mecenes, arribàvem als 2.007 euros superant en 7 euros el finançament demanat.

De cop, el projecte passava a estar en color verd. No us podeu imaginar la il·lusió que ens ha fet a totes les famílies saber, que encara amb 10 dies per endavant, ja podem dir que tenim el finançament per acabar de posar a punt l'espai familiar del carrer Amàlia Soler de Vilafranca del Penedès.

Nosaltres ja estem començant a somiar i a imaginar-nos com serà!!

Ara creiem que tot és possible i ja anem cap als 2.500 euros!!

Tot allò que superi els 2.000 servirà per poder fer i comprar materials per jugar! Ens agradaria poder millorar tots els espais de joc que tenim per als infants de diferents edats (joc simbòlic, moviment, estructures de construcció, ...), poder comprar o construir jocs d'aquells que no es poden trobar a gairebé cap lloc i, a la vegada, acabar de fer de l'espai un lloc acollidor per les famílies.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies