❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'Etern Retorn, nou projecte de Pepet i marieta

L'Etern Retorn és una nova formació musical integrada per membres de Pepet i marieta d'un pop esperançador i enèrgic amb lletres plenes d’hi

0
segundos
126
Aportaciones
3.340€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ ÉS L'ETERN RETORN?

L’Etern Retorn és una nova formació musical integrada Josep Bordes (Pepet i marieta) a la veu i la guitarra acústica, Daniel Tejedor (exAmparanoia) a la bateria, Ignasi Palau (Pepet i marieta) al baix i Cristian Masip (Bratwurst Secret) a la guitarra elèctrica. Aquest novembre han entrat als estudis La Catacumba de Barcelona per a enregistrar el seu primer treball discogràfic de títol homònim: 11 cançons d’un pop esperançador i enèrgic amb unes lletres plenes d’històries quotidianes i filosofia de carrer.

Al mateix temps, l’Etern Retorn és un projecte multiartístic que es concretarà en dos formats: per una banda, un CD convencional, que publicarem a principis de l’any que ve i, de l’altra, un format més innovador que hem batejat com a CDweb, on les cançons s’entrellaçaran amb textos narratius, poesia, fotografies, vídeos i fins i tot un curt cinematogràfic.

Tot plegat es presentarà oficialment dissabte 17 de març a l'Auditori de Barcelona dins del Festival Barnasants.

PER QUÈ US DEMANEM AJUDA?

L’Etern Retorn és una iniciativa autoproduïda i autogestionada per Josep Bordes, que no compta amb cap ajut governamental ni privat, però sí amb la bona voluntat d'un bon reguitzell d'artistes que han dedicat i encara dedicaran moltes hores al projecte. El cost total del projecte és de 11.000 €. Estem disposats a invertir tots els nostres estalvis per a tirar el projecte endavant, però ens fan falta 3.000€ per acabar de finançar-lo. El sistema Verkami us permet ajudar-nos amb les vostres aportacions econòmiques. Això sí, no pretenem que ens ajudeu econòmicament sense rebre res a canvi. Segons la quantitat de la vostra aportació, nosaltres us tornem el favor amb diferents recompenses exclusives, que van des de la menció especial als agraïments del disc a un concert privat a casa vostra, passant per còpies del CD signades, entrades per als concerts de presentació o l’enviament exclusiu del disc en mp3 abans de la seva publicació.

COM PODEU FER UNA APORTACIÓ AL PROJECTE?

Per a fer una aportació, necessiteu una targeta de crèdit. Aneu al cantó dret d’aquesta pàgina web i cliqueu sobre Aporta al projecte. Llavors podreu triar la vostra aportació a partir de les diverses quantitats econòmiques que us proposem.

Heu de saber que la quantitat aportada no se us carregarà al compte immediatament. Perquè es faci efectiu el pagament, caldrà que arribem als 3.000 euros en 40 dies.

NOMÉS TENIM 40 DIES

Només tenim 40 dies per assolir la quantitat fixada. Si arribem als 3.000 euros en 40 dies, Verkami recaudarà les vostres aportacions i ens farà entrega dels diners. Però si no assolim els 3.000 euros en 40 dies, les vostres aportacions no es carregaran al vostre compte i tot quedarà com si no hagués passat res.

QUÈ PASSA SI SOBREPASSEM ELS 3.000€?

Encara us podrem presentar l’Etern Retorn amb més qualitat.

EN QUÈ GASTAREM ELS DINERS?

Les vostres aportacions seran fonamentals per acabar de finançar les següents tasques:

  1. Enregistrament de les 11 cançons del disc en un estudi de so professional.
  2. Mescla i masterització del disc.
  3. Fabricació de la primera edició (1000 exemplars)
  4. Rodatge i montatge del curt, els vídeos, les projeccions per al directe i el making of.
  5. Sessions fotogràfiques.
  6. Programació i domini de la pàgina web.
  7. Edició i confecció del material promocional (videoclip, cartells, fotografies, dossiers, CDs promocionals...)
  8. Promoció (mitjans de comunicació, promoció telemàtica: Spotify, iTunes...)
  9. Dietes i d'altres despeses.

Moltes gràcies, si més no, per haver llegit fins aquí.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Riangost

    Riangost

    12 años

    Tioo, enhorabona!!! Ho has aconseguit, esteim molt contents. Segueix amb els èxits!! Bsos dsd Mallorca

  • Pitarsky

    Pitarsky

    12 años

    Hola. M´heu demanat el nom i la adreça però no veig on enviar-la. Felicitats per haver aconseguit els diners. Feu música redeu!

  • Hombre Mariano, pues no creo yo que utilitzar nuestra música vaya a causarte una buena propaganda. Mejor llama al Canto del loco o algún grupo por el estilo...

  • Mariano Rajoy

    Mariano Rajoy

    más de 12 años

    Oye mira me parece muy buena tu iniciativa , quisiera poner una de tus canciones para mi investidura como presidente estoy intresado de hacerte una remuneracion por ello , te mando una camiseta firmada por mi+2 entradas+ DVD dl discurso + mil gracias

#01 / Comença l'aventura de l'Etern Retorn!!

Iepa, comencem l'aventura amb Verkami, tan de bo aconseguim los 3.000€ en 40 dies per a poder tirar l'Etern Retorn endavant. De moment ja estem a l'estudi i tenim les bases de bateria i baix enregistrades. També estem treballant en tot el contingut artístic, perquè el dia 17 de març puguem presentar-vos el projecte amb totes les seves manifestacions artístiques. Estem molt contents de com està anant tot plegat, a vore si som capaços d'encomanar-vos el nostre entusiasme, perquè ho necessitem...
Mil i una gràcies avançades! 
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies