❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gravació del primer disc d'Acousters

Els Acousters som una banda de la província de Girona que un bon dia ens vam reunir per tocar i passar l’estona i vam acabar embarcant-nos e

Acousters

Un proyecto de

Categoría

Folk / Pop

Creado en

0
segundos
86
Aportaciones
2.612€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM?

Acousters som una banda de la província de Girona que vam començar amb un munt d’inquietuds musicals i moltes ganes d’explicar-les amb les nostres cançons. Les nostres lletres són converses lleugeres, senzilles, més o menys personals, i sempre necessàries. Cançons del dia a dia, d’amors i desamors i d’altres situacions en les que tots ens trobem en algun moment.

Després de quedar en segona posició al Concurs de la Cançó de Salitja d’enguany i de ser semifinalistes del concurs de maquetes Sona9, organitzat per iCat fm/Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i Enderrock, ara volem consolidar el nostre projecte i volem que cadascú de vosaltres en formeu part.

EL NOSTRE PROJECTE

El nostre projecte a curt termini és l’enregistrament del nostre primer CD. Serà un recull de dotze cançons en català i anglès, de música pop folk amb pinzellades d’altres estils. A finals del mes de desembre entrem a gravar a l’estudi i la previsió és que el disc surti el mes de febrer.

QUÈ VOLEM?

Volem aconseguir el finançament necessari per a dur a terme el nostre projecte. Totes les aportacions aconseguides a través de Verkami es destinaran a les finalitats següents:

  • Enregistrament del disc
  • Procés de mescla
  • Masterització
  • Edició de 1000 còpies del CD
  • Maquetació i impressió del material de difusió i merchandising

Compartim el nostre projecte amb vosaltres perquè volem que hi participeu i que en formeu part.

La nostra voluntat no és altra que arribar a tothom amb la nostra música i col•laborant amb aquest projecte fareu que això es pugui fer realitat.

COM ENS PODEU AJUDAR?

Podeu col•laborar amb nosaltres en forma de mecenatge fent la vostra aportació seguint les indicacions que us indica verkami. Totes les aportacions es veuran recompensades amb la nostra música: des del nostre CD fins a un concert privat.

ON ENS PODEU ESCOLTAR?

Seguint el nostre objectiu de voler compartir la nostra música amb tothom, som presents a diferents xarxes socials on, a més de poder escoltar les nostres cançons, obtindreu informació sobre el grup i les nostres actuacions. Aquí teniu 3 de les nostres cançons:

SoundCloud Acousters

Podeu trobar més informació sobre nosaltres als següents enllaços:

Acousters Wordpress

Acousters Myspace

Acousters Facebook

Acousters Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Acousters

    Acousters
    Autor/a

    más de 12 años

    Bona tarda orpuig!

    Entre gravar, masteritzar i fabricar les còpies de cd, comptem que cap a finals de Febrer tindrem el disc fet del tot.

    Gràcies.

  • uri puig

    uri puig

    más de 12 años

    Quan tindreu el CD fet? =)

#01 / Ja som aquí

Els Acousters arribem a Verkami!

Estem treballant dur per la gravació del nostre primer disc que, si tot va bé, veurà la llum el proper mes de gener.

Volem que tots en formeu part i que vulgueu col·laborar i participar amb nosaltres i amb aquest projecte, i us assegurem que, a canvi, no marxareu amb les mans buides!

Qualsevol de les vostres aportacions es veuran recompensades, des del CD firmat enviat a casa teva fins a un sopar i concert privat amb tots els membres dels Acousters (que ens agradaria molt organitzar, per cert! :-P)

Esperem que gaudiu de la nostra música i d'aquest projecte i si a més a més hi col·laboreu: MOLTES GRÀCIES!!
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies