❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Llibres de la Drassana

Llegir. Paper. Plaer. 8 llibres i 2 revistes. Més barat, més senzill. T'oferim fins a huit llibres de temàtica diversa (literatura en valencià, literatura en castellà, història, futbol i cuina) i dos revistes culturals a tot color de 80 pàgines, el "Lletraferit", el nostre buc insígnia.

0
segons
321
Aportacions
8.833€
De 7.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Llibres de la Drassana va nàixer fa uns mesos a la ciutat de València amb molt bon peu, gràcies a l'edició de Fer Harca. Històries medievals valencianes (F. Aparisi, V. Baydal i F. Esquilache, 2014). Durant el pròxim any publicarem una quinzena de llibres més, entre els quals hi haurà de tot: literatura en valencià, literatura en castellà, clàssics, futbol, cuina, textos sobre valencianisme, ciutats, viatges, etc.

Ací et volem oferir huit dels llibres que tindrem entre octubre i abril, més els dos pròxims números de la revista cultural Lletraferit, amb importantíssims descomptes d'entre l'11% i el 25%. Amb els diners reunits pagarem les faenes prèvies de maquetació i impressió, de manera que en el moment de cada publicació rebreu còmodament a casa els volums escollits, sense cap cost addicional d'enviament a Península i Balears (per a enviaments internacionals s'aplicaran les tarifes habituals de Correus). A més a més, tots els llibres aniran signats pels autors. Pensem que el verkami és beneficiós per a nosaltres, perquè ens permet reduïr els riscos, i per a vosaltres, perquè oferim packs molt atractius.

Podeu trobar més informació sobre Llibres de la Drassana i la revista Lletraferit en la nostra pàgina web i en les entrevistes fetes per Carles Fenollosa i Vicent Molins. També podeu seguir-nos en el facebook i el twitter de Llibres de la Drassana en el facebook de Lletraferit.

Finalment, si esteu interessats en algun pack específic a banda dels que oferim, només cal que ho comenteu a través de les preguntes del verkami o del nostre twitter o facebook. Ah, i recordeu que també podeu demanar diverses recompenses diferents amb el mateix usuari!

Volums que t'oferim i calendari de publicació:

  1. Fer Harca. Històries medievals valencianes, de Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache (Ja publicat. Enviament immediat). Amb verb àgil i una capacitat divulgativa sorprenent, els autors donen a conéixer fins a setze històries diverses que configuren un viatge fascinant i captivador per la València medieval i més enllà.

  2. Després vénen els anys, de Maria Folch (Octubre 2014). Quan Blanca Lleó, historiadora en retirada que ha deixat la tesi en un calaix, troba el vell pescador de l’Alguer Michele Fiorin, els dos tenen el pressentiment que una peça solta dels respectius trencaclosques podria a la fi encaixar. A través de converses, cartes, fotografies, articles de diari i confessions, descabdellaran la memòria de dos fets colpidors que els obsessionen: la defensa i caiguda de Castelló en mans dels nacionals l’any 1938 i l’èxode dels italians ètnics de Iugoslàvia l’any 1947. La novel·la de la tardor.

  3. La balada del Bar Torino, de Rafa Lahuerta (Octubre 2014, en castellà). Unes memòries apassionades i escrites en carn viva, un exercici d'alta literatura, un al·legat a favor i en contra del futbol, amb la ciutat de València com a fons i territori únic d'uns somnis i unes realitats en què l'eco del camp de Mestalla marca el ritme dels dies com un rellotge exacte.

  4. Lletraferit #05 (Octubre 2014). La revista cultural valenciana que explica, en valencià, la nostra societat i la de la resta del món. El número cinc conté un dossier sobre diversos aspectes relacionats amb la màfia, així com entrevistes amb l'escriptor Philip Hoare, l'humorista Eugeni Alemany i el cuiner Ricard Camarena. A més, hi ha les seccions sobre gastronomia, art, natura, història, música, futbol i sexe.

  5. Créixer sense Maradona, d'Albert Asunción, Carles Fenollosa, Antonio Mateo i Alejandro Zahínos (Novembre 2014). Sovint ens preguntem per què triomfa el futbol i la resposta és molt senzilla: és com la vida, reproduïx molts dels nostres somnis, frustracions, valors, metàfores i contradiccions diàries. És el que explica esta nova generació de periodistes, que ha crescut sense Maradona, a través de 22 escrits que van de Heysel a Mestalla, del Camp Nou al Bernabéu, del Ciutat de València a Old Trafford, de Galeano a Shakespeare. Amb il·lustracions de Víctor Visa.

  6. Somiar gols. Futbol (i contes) de pares a fills / Soñar goles. Fútbol (y cuentos) de padres a hijos, de Miquel Nadal (Novembre 2014). Un pare amant del futbol i un fill amant del futbol. El xiquet li demana al pare que per les nits li conte contes, contes de futbol, i el pare adapta, amb gust i dolçor, diversos contes de la literatura universal. Un extraordinari regal per a grans i menuts que s'estimen els contes i el futbol. Amb il·lustracions de Lluís Galbis.

  7. Les dones no som (tan) complicades, de Lucrècia de Borja (Desembre 2014). Lucrècia és una dona pràctica: li agrada el sexe i també alguns hòmens. A través de l'humor i de la seua atzarosa vida, els seus escrits ens parlen de l'amor i la felicitat quotidiana, perquè com diu ella, al remat, tots volem el mateix: que ens estimen, encara que de vegades ho disfressem de relacions sexuals. Llibre il·lustrat.

  8. La cuina marinera del Cabanyal / La cocina marinera del Cabanyal, de Marisa Villalba i Felip Bens (Abril 2014). Els poblats marítims de la ciutat de València conformen un univers propi amb múltiples mons encara per descobrir. Un d'ells és el de la cuina, que Marisa Villalba i Felip Bens, cabanyalers de pro, ens donen a conéixer a través d'un fum de receptes, des del clàssic invent de la titaina fins als arrossos més exquisits.

  9. La cuina de la Marina / La cocina de la Marina, de Josep Vicent Miralles (Abril 2014). Els habitants de la comarca de la Marina són hereus de cultures ancestrals, dels fenicis als valencians, passant pels andalusins i els mallorquins. Això ha deixat empremta en la seua cuina, que el periodista i guionista Josep Vicent Miralles ens explica amb la seua particular i divertida prosa.

  10. Lletraferit #06 (Abril 2014). La revista cultural valenciana que explica, en valencià, la nostra societat i la de la resta del món. El número sis comptarà amb les seccions habituals sobre literatura, art, història, gastronomia, natura, música, futbol i sexe, a més de diversos reportatges i entrevistes especials.









Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

30 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola! Se't va enviar el llibre dedicat a una oficina d'una adreça de Carcaixent fa ja 10 mesos...

  • David Oliver

    David Oliver

    más de 8 años

    Hola,

    Després de tant de temps m'acaba d'adonar que jo no he rebut la meua recompensa...
    :(

    David Oliver

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    casi 9 años

    Esperem que el disfrutes!

  • Irene Marsilla.

    Irene Marsilla.

    más de 9 años

    Moltes gràcies!!! Ahir mateix vaig comprar-lo a la llibreria París València del c/ Pelai. ;-)

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola, Irene. En efecte, els pepitos estan inclosos en el llibre de "La cuina del Cabanyal". El pots adquirir per internet sense cap cost d'enviament des d'esta pàgina: http://llibres-de-la-drassana.myshopify.com/collections/llibres/products/la-cuina-del-cabanyal. També el trobaràs, com a mínim, en estes llibreries: https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zdWtJZqBuOP4.kZZrip3mQhIU

  • Irene Marsilla

    Irene Marsilla

    más de 9 años

    Hola!

    Voldria comprar el llibre "La Cuina marinerara del Cabanyal". Seria possible saber si en eixe llibre està la recepta dels pepitos ja què té un significat especial. El trobaria a una llibreria? O puc comprar-lo per alguna pàgina web?
    Gràcies.

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola, Ramon. El pots comprar a través d'esta pàgina web: https://llibres-de-la-drassana.myshopify.com/collections/lletraferit/products/lletraferit-05. El cost d'enviament certificat són 13 euros.

  • ramon

    ramon

    más de 9 años

    vullc comprar la revista lletraferit i que me l'envien a equador, és possible?

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola MJ! Fet per 54€ i el 21% de descompte. Gràcies!

  • MJ

    MJ

    más de 9 años

    Seria possible un pack amb: "Després venen els anys", "La Balada del Bar Torino", "Somniar gols" i "La cuina del Cabanyal". I si no és possible, com puc fer a tindre eixos quatre llibres? ... ja queden només 10 hores, a vore si encara arribe a temps!

#01 / Moltes gràcies. Els enviaments han començat!

Amics, moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració. Com haureu comprovat, després d'haver procedit a la liquidació de tot el procés del verkami -que tarda uns dies-, vos hem demanat les adreces durant la darrera setmana. Ara estem procedint als enviaments de tots aquells llibres i revistes que ja estan publicats, és a dir, "Fer Harca. Històries medievals valencianes", "Després vénen els anys", "La balada del Bar Torino", "Créixer sense Maradona" i el "Lletraferit" #05. Calculeu que els rebreu en els propers 7-10 dies.

En una segona tongada d'enviaments, durant la segona setmana de desembre, quan ja estaran publicats, vos enviarem "Les dones no som (tan) complicades" i "Somiar gols"/ "Soñar goles". Intentarem tindre també "La cuina del Cabanyal"/"La cocina del Cabanyal",… seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies