❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

#ReviuElRaval. Fercamí cap a la reobertura del Teatre del Raval (Gandia)

#ReviuElRaval és la campanya que endeguem amb l’objectiu general de tornar el Teatre del Raval a la vida, renovar-lo i fer-lo renàixer en-i-per a la memòria. La intenció és (re)animar-lo com a centre cultural polivalent, dedicat sobretot a l’exhibició, però obert també a altres usos paraculturals.

lacasacalba.org

Un projecte de

Categoria

0
segons
228
Aportacions
10.230€
De 10.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Deutsch, English, Castellano i Français

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

L’impacte digital sobre les formes convencionals d’accés a la cultura mena a repensar-les, però en absolut a prescindir d’elles. Els equipaments culturals tenen hui, tenen encara un paper bàsic: ofereixen una infraestructura per a desenvolupar les diferents expressions i pràctiques artístiques.

Alhora compleixen una funció no menys important d’interacció social lligada al costum humà d’usar llocs comuns per a la trobada física. Actualment hem superat el procés de privatització del consum cultural.

La tecnologia telemàtica fa, està fent que l’activitat expansiva que abans cercàvem extramurs (la caça d’experiències fora de casa, en territori cinegètic) la trobem ara al lloc de repòs. Ja no ens arrepleguem a la llar, a l’àrea domèstica, a fi de realitzar els actes culturals que tradicionalment tenien lloc, el seu lloc, a espais públics com les sales de teatre o els cinemes, sinó que tenim les experiències al cau, a la cambra.

Som en temps d’ individualització, l’expansió hui és al reducte, la compartició, al compartiment. S’abandonen d’aquesta manera els cinemes i els teatres, i açò inclou els seus bars i vestíbuls, on es feia petar la xarrada, perquè allò que ho està petant és la individualització i la socialització telemàtiques i el nomadisme domiciliar (excepció: potser el teatre musical i el cinema 3D; potser per la seua espectacularitat, tan adient per a aquesta societat de l’espectacle, aquesta era de l’aparador).

Això no obstant, en aquesta època de (consum centrat en) dispositius perifèrics, hi ha lloc a la perifèria de Gandia, al seu (barri del) Raval, per al consum públic i col·lectiu.

OBJECTIUS I DESTINACIÓ DE LES APORTACIONS

#ReviuElRaval és la campanya que endeguem amb l’objectiu general de tornar el Teatre del Raval a la vida, renovar-lo i fer-lo renàixer en-i-per a la memòria. La intenció és (re)animar-lo com a centre cultural polivalent, dedicat sobretot a l’exhibició, però obert també a altres usos paraculturals. Volem programar arts escèniques i cinema, acollir activitats de formació (entre elles, dues de permanents: una escola de teatre per a menuts, i una altra de músiques modernes) i oferir el lloguer d’espais a artistes, entitats i associacions, ja siga d’una manera puntual o de seguit. Així mateix, intentarem que la pluja seguisca fent bona saó: continuarem amb la tasca del teatre per a escolars.

Per a tot açò us demanem ací i ara una espenteta. L’objectiu concret de #ReviuElRaval és doble: a) condicionar l’antesala i la primera planta de l’edifici, ço és, la zona d’entrada i la destinada a formació; b) acabar de dotar tècnicament la sala d’actes. L’impacte digital sobre les formes de finançament de la cultura mena a repensar-les. Fem-ho, repensem-les. Mecenes privats han existit tota la vida. Hui, però, sembla ser que s’imposen les xicotetes xarxes, les actuacions micro. Repensem-les mentre les fem.

RECOMPENSES: SAMARRETES, CDs i IL·LUSTRACIÓ DE LA POP

Ací teniu una mostra de les samarretes amb el logotip redissenyat per Baptiste Pons.

I en el següent enllaç podeu escoltar el catàleg de LaCasaCalba Ed.: DISCOS.

En la recta final hem inclòs un objecte artístic ben especial: una il·lustració emmarcada del gos de La Petita Orquestra Peiotaire, dissenyat per Elisa Talens (estudicercle.com).

ALTRES FORMES DE FER LA TEUA APORTACIÓ ECONÒMICA

En cas que et siga impossible fer una aportació amb targeta bancària i vulgues contribuir a dur endavant el projecte, pots fer una transferència al següent compte bancari especificant al concepte REVIU EL RAVAL:

*Triodos Bank, oficina de València

IBAN: ES28 1491 0001 2220 2579 6828

Titular: Cultural la Valldigna*

CALENDARI D’ACCIONS

Hem previst diverses accions per a difondre el projecte i fer-vos-en partícips. Tot seguit us exposem les ja confirmades:

Dimarts 17 de juny, 19h30, jornada d’obres (de teatre) obertes. Explicarem el pla a col·lectius i persones, i atendrem els suggeriments i les necessitats que se’ns puguen plantejar.

Vídeo resum

Dilluns 24 de juny, 19h30-22h00, Nit de Sant Joan, taula informativa a la platja de Gandia.

Dimarts 1 de juliol, 09h30, presentació a l’Escola d’Estiu Marina-Safor.

Dijous 10 de juliol, 21h00-23h30, Destapat' pel Teatre del Raval, acció sonora recaptadora a Casa Sanchis (C. Forn, 10) amb La POP EM SEMBLA.

Divendres 18 i dissabte 19 de juliol, taula informativa al 10é Pop al Carrer (platja de Tavernes de la Valldigna), festival amb les actuacions, entre d’altres, de Pau Riba i els Gripaus, Enric Casasses & Don Simon i Telefunken, Ovidi Twins i Dwomo amb l’Orquesta Pinha.

Paral·lelament, durant l’estiu, acabarem d’habilitar l’edifici del carrer Sant Ramon amb la intenció d’ obrir portes a l’octubre.

CONTACTES

Correu electrònic: [email protected]
Web
Facebook
Twitter

Teatre del Raval és un projecte de lacasacalba.org.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

3 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • lacasacalba.org

    lacasacalba.org
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Remei,

    Estem acabant d'enllestir-la.

    A finals d'agost l'enviarem els centres en format de paper i digital.

    El que ja sabem són les dates i la partició per edats. Si vols que t'ho avancem, envia'ls un email: [email protected].

    Moltes gràcies per l'aportació en la campanya.

    Qualsevol cosa, ens contactes.

    Per cert, quin col.legi seria? Eres la responsable d'antivitats?

    Seguim!

    Salutacions,

    Fr.

  • Remei Copoví

    Remei Copoví

    más de 9 años

    Hola!!!

    Sóc mestra i la nostra escola ha assistit tots els cursos a la companya de teatre.

    Quan podrem consultar la nova campanya escolar per a demanar dia d'assistència?

    Enhorabona i endavant!!!!

    Gràcies

  • Família Ródenas Iranzo

    Família Ródenas Iranzo

    casi 10 años

    Salut amics,

    la col·laboració que heu rebut de l'Ecomuseu Vernissa Viu reialment és de Carme Iranzo i de Xavi Ródenas , el que passa és que el meu nom d'usuari al verkami és de l'Ecomuseu. Us agrairíem que ho tinguereu en compte així. Ànims!!!

#05 / Destapa't pel Raval

Dijous 10 de juliol a partir de les 21h fins a les 23h30 estarem a Casa Sanchis, C. Forn, 10 de Gandia amb la intenció d'informar i recaptar fons per a la campanya #ReviuElRaval. Tot açò ambientat amb les accions sonores de La POP EM SEMBLA.

#03 / Més informació sobre l'espectacle inaugural

Benvolguts/des,

La inauguració del Teatre del Raval tindrà lloc el divendres 17 d'octubre amb l'actuació d'una companyia internacional que fa sonar un bon grapat d'instruments i objectes ben diversos.

Ací teniu una petita mostra:

En aquest sentit hem afegit una NOVA RECOMPENSA per assistir a aquest espectacle que de segur no deixarà a ningú indiferent.

Manteniu-se en antena. Seguirem informant.

Per més informació: [email protected].

#02 / Resum audiovisual de la Jornada d'obres (de teatre) obertes.

A continuació exposem el vídeo resum de la Jornada d'obres (de teatre) obertes, que se celebrà el dia 17 de juny.

.

A hores d'ara continuem treballant, tenim tot l'estiu per davant per a condicionar el teatre de cara a la reobertura que serà a mitjan d'octubre, tot i que des de setembre ja estarem treballant amb la coordinació de la Campanya Escolar i l'escola de teatre i música.

Més informació: [email protected].

#01 / Jornada d'obres (de teatre) obertes

Distingit senyor / Distingida senyora,

Mitjançant aquest post us comuniquem que el dimarts 17 de juny, a les 19.30 hores, i al Teatre del Raval (c. Sant Ramon, 8; Gandia), farem una «Jornada d'obres (de teatre) obertes». El propòsit d'aquesta és informar a particulars i grups de la pròxima reobertura sota un nou concepte i una nova gerència, i prendre el pols a l'opinió, al públic. Ens plauria molt i molt que ens acompanyara / ens acompanyaren, entre la pols de la faena en progrés i el pols de l'expansió i la contracció arterial, el ritme de la il·lusió.

Moltes gràcies pels ulls. No dubte / dubten a esbombar la convocatòria si creu / creuen que pot interessar a altra gent.

Aprofitem l'avinentesa per a saludar-lo / saludar-la.

Contacte:

[email protected]

www.teatreravalgandia.org
@TeatreRavalG

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies