❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Ca Revolta Oberta!

Per a mantenir l'activitat de Ca Revolta, associació sociocultural de València, és imprescindible que ens dónes suport amb la teua contribució a aquest Verkami. L'hostilitat del poder ens ha portat a una situació límit de la qual podrem eixir, segur, gràcies a la teua participació activa.

Ca Revolta

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
652
Aportacions
31.710€
De 30.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano, Euskara i Galego

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Per a mantenir l'activitat de Ca Revolta, associació sociocultural de València, és imprescindible que ens dónes suport amb la teua contribució a aquest Verkami. L'hostilitat del poder ens ha portat a una situació límit de la qual podrem eixir, segur, gràcies a la teua participació activa.

Ens anima la convicció que tots els àmbits de la creativitat artística, cultural, social o emocional són necessaris i poden donar-se la mà en el dia a dia de la configuració d'una cultura alternativa.

*Concert en solidaritat amb Ca Revolta de Maria del Mar Bonet, Carles Dénia,

Joan Amèric i Al Tall, al Palau de Congressos de València (31/1/2013)*

“Amb referències al coratge de Ca Revolta i una commovedora declaració d'amor al País Valencià, Maria del Mar Bonet... va agregar a les seves paraules, les cançons” (EL PAÍS 1/2/2013)

QUI SOM CA REVOLTA?

Ca Revolta és un punt de trobada de gent solidària, crítica i participativa, un espai d'oci alternatiu i un catalitzador d' iniciatives tant en l'àmbit cultural i artístic com en el social i del pensament crític.

Així, l’any 2000 vàrem triar el barri de Velluters, en ple centre històric de València, vàrem demanar un crèdit i vàrem comprar a bon preu un magnífic edifici, que vàrem rehabilitar amb les nostres pròpies mans, amb la formació d’una cooperativa de treballadors de la construcció, membres també del col·lectiu.

Façana de l'edifici de Ca Revolta, al carrer Sta Teresa de València

Ca Revolta dóna continuïtat a la rica tradició de cases de poble i ateneus amb què va comptar València a principis del segle XX.

I també enllaça amb els corrents dels centres culturals sorgits a Europa des de mitjans de la dècada dels 90, espais autònoms i oberts creats a partir d'iniciatives ciutadanes, capaços de crear xarxes que contribuïen a la construcció d'una ciutadania moderna al si d’una societat democràtica avançada, basada en la participació, la igualtat i la convivència intercultural.

Sala de conferències i usos múltiples de Ca Revolta

Sala dels Arcs de Ca Revolta

Passats ja catorze anys des de la seua inauguració, podem dir que Ca Revolta ha esdevingut un referent sociocultural per a la ciutat de València al marge de les institucions, on la ciutadania sap que troba la seua casa, oberta.

L'edifici de Ca Revolta, abans de la reforma

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions asseguraran que Ca Revolta continue amb la seua activitat. Al llarg d'aquests catorze anys, hem organitzat més de... 5.000 ESDEVENIMENTS EN 5.000 DIES!

1.120 conferències i debats

1.050 projeccions cinematogràfiques

290 presentacions de llibres, revistes...

620 concerts musicals, quan es podia...

190 recitals de poesia

1.070 exposicions d'arts plàstiques

1.010 representacions de teatre i dansa

70 jornades i seminaris diversos

Moltes passejades i senderisme

Centenars de tallers diversos

Participem al Programa de Voluntariat pel Valencià

Lluís Llach durant la presentació a Ca Revolta del seu disc "Temps de revoltes" (8/2/2001)

Paco Roca, Premi Nacional del Còmic 2008, parla sobre l'adaptació del seu còmic "Arrugas" al cinema, Premi Goya 2012 al millor guió (23/10/2012)

ELS COL·LECTIUS

Actualment, alguns dels col·lectius que formen part de la casa són:

  • Treball social, que ha elaborat la Carta Valenciana de Drets Socials, que va ser defensada unitàriament en les Corts Valencianes per diputats de Compromís, Esquerra Unida i PSPV

  • Pels Bons Tractes (que participa del programa estatal de l'ONG acciónenred)

  • Poesia per la Revolta

  • Territori

  • Grup de Dones

  • Grup de classes de valencià

  • Tertúlia d' arquitectes i urbanistes

  • Plataforma en defensa de la salut mèdica i mental

  • Dret a Morir Dignament

  • Romipen - Gitaneïtat

  • Per l'Horta (associació ecologista que l'any 2001 va aconseguir dur a les Corts una iniciativa legislativa popular a favor de la protecció de l'horta de València)

  • Colla Excursionista de Ca Revolta

  • Comissió d'Arts Plàstiques

  • Certamen de Curtmetratges bianual

  • Col·lectiu de gent Més Jove

  • Comissió d'Activitats, que s'encarrega de coordinar la programació

  • Col·lectiu del Programa de ràdio de Ca Revolta a Ràdio Klara (“Al 10 de Santa Teresa")

  • XARA, un WebTV per internet impulsada pel col·lectiu audiovisual de Ca Revolta, on és possible reveure i escoltar els principals esdeveniments de la casa i de l’entorn

  • A Ca Revolta han tingut la seua llar i la seua seu col·lectius com ara Nunca Máis, No a la Guerra, Jo no t'espere (visita del Papa), Ja en tenim prou, COM (Col·lectiu Ovidi Montllor de músics en valencià, que agrupa la quasi totalitat de músics en valencià), Dones emigrants...

Conferència d'Arcadi Oliveres “Procés constituent. Nous models de participació crítica” (20/11/2013)

Marc Granell i Begonya Pozo durant un acte de "Poesia per la revolta" (11-2-2010)

Festa d'inauguració de Ca Revolta (20/10/2000)

PER QUÈ VOLEM REUNIR 30.000 €?

No podríem no parlar de la persecució política que patim des dels inicis, que ens ha denegat llicències, ens ha limitat activitats, ens ha tancat la casa durant dos mesos, ens ha generat multes per valor de fins a 60.000 euros..., però fins ara no han aconseguit tancar la casa, i això és així fonamentalment per la resposta social amb què sempre hem comptat.

Ca Revolta continua oberta gràcies a una part important de la societat valenciana, gràcies també als socis i a la gent que actua cada dia omplint la casa d'intervencions socials, artístiques i ciutadanes, i que ens demostra, una vegada més, amb la seua solidaritat, la seua participació i el seu suport, que eixa part de la societat existeix.

En definitiva, som persones que reivindiquem i treballem per una societat disposada a socialitzar la riquesa i la cultura i a privatitzar únicament els somnis.

Ca Revolta es finança exclusivament amb les quotes dels seus socis i amb la recaptació de la seua activitat. Actualment estem en una situació econòmica límit. Perquè Ca Revolta continue oberta, perquè tu pugues compartir una veu crítica a la infinitat d'injustícies amb què ens trobem diàriament i on saps que hi ha un espai on reunir-se, compartir, debatre... o simplement fer-se una copa o sopar envoltats d'alguna exposició interessant o assistir a una conferència o a una projecció cinematogràfica, és per tot això que et demanem una aportació econòmica a aquest Verkami perquè puguem prosseguir amb la nostra activitat en el pròxim període.

COMPTEM AMB TU!

ALTRES FORMES DE FER LA TEUA APORTACIÓ ECONÒMICA

En cas que et siga impossible fer una aportació amb targeta bancària o PayPal i vulgues contribuir a dur endavant Ca Revolta, pots fer una transferència al següent compte bancari especificant al concepte CA REVOLTA OBERTA:

LaCaixa, oficina c. Angel Guimerà 53, 46008, València

IBAN: ES11 2100 0728 27 0200113232

Titular: Associació Revolta

Ca Revolta arreplega el premi a la millor contribució social durant la gala dels XX Premis Turia a la Casa de la Cultura de Burjassot (2/7/2011)

RECOMPENSES I CALENDARI

Els premis es podran recollir durant el Menjar Popular a celebrar al principi del proper curs, en data a concretar, o en Ca Revolta a partir d'aquest dia.

Si vols renunciar a les recompenses, no tens més que comunicar-nos-ho quan entrem en contacte amb tu a setembre, indicant-nos que la teua aportació era desinteressada.

CD de producció propia:

VI PREMIS OVIDI: El Col·lectiu Ovidi Montllor de músics en valencià va editar el CD amb els guanyadors dels premis, per cortesia dels seus autors, en suport a Ca Revolta

Lot de llibres a elegir del nostre ampli catàleg de la editorial Talasa:

Samarreta:

Serigrafies de Miquel Guillem i Carmen Grau

PER A SABER-NE MÉS

http://carevolta.org
http://xara.carevolta.org
facebook.com/carevolta
@ca_revolta

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

7 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Helena

    Helena

    más de 9 años

    Hola,

    Fa dies que intente posar-me en contacte amb vosaltres pq he rebut un correu que diu que he d'omplir el formulari per poder rebre la recompensa, però no recorde haver rebut cap formulari i vos demane l'enllaç. Em podeu contestar? Gràcies!

  • Jeroni Domenech

    Jeroni Domenech

    más de 9 años

    No sé si vaig emplenar el formulari, podeu vore vosaltres?

  • Ca Revolta

    Ca Revolta
    Autor/a

    más de 9 años

    En les últimes setmanes hem enviat un parell de correus demanant-vos amb quin nom voleu aparéixer al mural i la talla i model de samarreta. Comprova-ho perquè si no els has vist segurament els tindràs en spam. Si no és així, escriu-nos a [email protected] i tractarem de resoldre-ho.

  • Vicente Monrabal

    Vicente Monrabal

    más de 9 años

    Participé pero recibí ninguna información de como recoger la camiseta y el dvd. ¿Tengo que pasar por el local o lo mandáis?

  • Juan Carlos

    Juan Carlos

    más de 9 años

    Si digeu defendre la llengua i cultura valencianes ¿perque ho feu en catala?

  • Ca Revolta

    Ca Revolta
    Autor/a

    casi 10 años

    Hola Albert, no hi ha problema, la idea és que a tothom li arribin les recompenses. Una abraçada. Ca Revolta

  • Albert Parés

    Albert Parés

    casi 10 años

    Si no som de València no hi ha possibilitat que el CD i la samarreta s'enviïn per correu?

#09 / hem aconseguit el nostre objectiu!!!

Amigues i amics de Ca Revolta,

malgrat que encara queden quasi 3 dies per donar per finalitzar el nostre verkami, hem de comunicar-vos que ja hem aconseguit el nostre objectiu.

El vostre suport i solidaritat, una vegada més, han superat les nostres expectatives i ens ajudaran en la lluita per mantindre Ca Revolta Oberta.

Vos animem a acompanyar-nos en el seguiment d'aquesta recta final que pot fer encara més gran el triomf aconseguit.

Moltíssimes gràcies de nou, i en breu vos donarem informació detallada dels resultats d'aquest exitós projecte de micromecenatge

#08 / Nou vídeo de gent i entitats que donen suport el Verkami de Ca Revolta Oberta

En el nou vídeo, Toni Gisbert, Secretari d'Acció Cultural del País Valencià; Mari Pla, activista social; Salvador Penalva, Coordinador de ONGs per al desenvolupament; Àngel Martí, d'Escola Valenciana; Consuelo Vidal, fundadora d'Atelier; José Ignacio Pastor, President d'ACICOM i Tonetxo Pardiñas, President d'El Micalet, donen suport al Verkami de Ca Revolta Oberta.

Falten deu dies. Ajuda'ns a aconseguir l'objectiu del Verkami!

http://xara.carevolta.org/verkami-ca-revolta-oberta/video-275-ca-revolta-oberta-comptem-amb-tu.html

#07 / Nova versió del Verkami de Ca Revolta en euskara!

Nova versió del Verkami de Ca Revolta en euskara! Ja tenim el nostre projecte en 4 de les llengües de l'estat, en coherència amb la nostra línia de treball a favor del ple ús, reconeixement i normalització de les llengües. El tancament de RTVV i la supressió de línies en valencià en els centres educatius són les noves agressions dels governs del PP que, esperem, s'acaben ràpid. En Ca Revolta posem el nostre gra de sorra en aquesta direcció i la teua contribució a aquest Verkami ens donarà més força.

#06 / GRÀCIES!

Hui és un dia de celebració. En portem 10 de verkami i més de la 3a part de l'objectiu aconseguit. Per això volem agrair als més de 200 mecenes que fins ara heu participat del verkami Ca Revolta Oberta el vostre suport.

Queda una part important del projecte, però confiem plenament en tota la gent que, com vosaltres, vol que Ca Revolta continue oberta i estem segurs que ho aconseguirem.

Una vegada més, gràcies, i entre totes i tots anem a pels 5.000 esdeveniments més en els pròxims 5.000 dies...

#02 / Verkami destacat de la setmana

El verkami de Ca Revolta Oberta! ha estat triat com un dels destacats de la setmana

Aquesta és la comunicació que hem rebut de verkami:
"Hola Ca Revolta,

Hem destacat el teu projecte Ca Revolta Oberta! a la nostra newsletter Català

Fes-li un cop d’ull des d’aquí:

http://www.verkami.com/newsletters/373

Que segueixi corrent la veu!!

L’Equip de verkami"

D'altra banda, tal com informàrem, VilaWeb ens va destacar en la seva portada d'ahir. Aquest és el text que hem rebut de verkami:
"Hola Ca Revolta

El teu projecte ha estat destacat per Vilaweb al seu canal verkami amb la següent ressenya:

Enfront del món uniforme i desigual que dibuixen els poderosos existeix una resposta ciutadana que no vol ser còmplice dels disbarats i que posa en marxa pràctiques alternatives. Són persones que reivindiquen i treballen per una societat disposada a socialitzar la riquesa i la cultura."

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies