❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Festival Riubombori, 4a Trobada de músics i cantautors

Cada primer cap de setmana de juliol, el Riubombori ret homenatge al cantautor desaparegut, Jordi Francolí, en una trobada de música autòctona, en la que podem trobar cantautors i grups musicals de la Conca de Barberà i rodalies.

0
segons
56
Aportacions
1.780€
De 1.500€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

ORÍGEN DEL RIUBOMBORI

Cada primer cap de setmana de juliol, el Riubombori ret homenatge al cantautor desaparegut, Jordi Francolí, en una trobada de música autòctona, en la que podem trobar cantautors i grups musicals de la Conca de Barberà i rodalies.

El Riumbombori està organitzat per La Cultural Jordi Francolí, entitat creada l'any 2011 que porta el nom artístic del desaparegut cantautor espluguí Jordi Francesch Deutú. La seva figura i el seu llegat tant personal com artístic són l'essència d'aquesta iniciativa musical.

OBJECTIUS DEL RIUBOMBORI

L’objectiu de la trobada de músics Riubombori és proporcionar als cantautors i grups musicals un escenari, un lloc on poder compartir la seva música amb el públic. Un espai on hi cap tothom, des de grups novells fins a grups ja consolidats. Un lloc obert on hi tenen cabuda tots els estils musicals de qualsevol formació del territori.

Aquest any arribem a la quarta edició del Riubombori, volent consolidar-lo com a referent a tota la comarca. Per fer-lo més atractiu i més participatiu, un dels objectius principals és crear un punt de trobada i debat dels músics de la Conca, per generar una xarxa de músics del territori.

El Jardí dels Francolins de l’Espluga de Francolí tornarà a acollir el Riubombori després de consolidar-se com l’entorn més idoni per a la celebració d’un festival d’estiu. A partir de les 7 de la tarda, del dissabte 5 de juliol, es donaran cita interessants propostes musicals del territori. Fins al moment, una quinzena de grups i cantautors ja han mostrat el seu interés en participar-hi. Un dels aspectes que s’han incorporat en aquesta edició, i que s’espera donar-hi continuïtat, és que els artistes que actuaran hagin renovat repertori, amb alguns temes nous. L’objectiu és que el Riubombori esdevingui un espai on descobrir però també on veure evolucionar els diferents projectes musicals.

LA CULTURAL

L'Associació La Cultural Jordi Francolí és una entitat sense ànim de lucre que, durant l’any, porta a terme un intens calendari d’activitats socials i culturals. En destaca, el passat 6 d’abril, la presentació del “Cançoner de Jordi Francolí”, un recull de músiques i lletres del cantautor.

Podeu seguir totes les novetats i la programació musical del Riubombori 2014 a través del facebook de La Cultural.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Els diners recollits aniran destinats a pagar les despeses que comporta celebrar el Riubombori, com ara el lloguer del material tècnic (il·luminació i sonorització).

RECOMPENSES

A través de la nostra pàgina facebook donarem les gràcies a tots els mecenes que col·laborin amb aquest projecte. A més a més, segons la quantitat aportada, els mecenes obtindran alguns dels següents obsequis:

  • Cartell del Riubombori 2014, a tot color i en format Din-A3

  • El "Cançoner de Jordi Francolí", el llibre que recull totes les lletres, les partitures i els acords de totes els cançons del Jordi. Les il·lustracions de l'interior del llibre són a càrrec d'il·lustradors amateurs del territori i alumnes dels centres docents de l'Espluga de Francolí (Col·legi Públic Martí Poch, Col·legi Mare de Déu del Carme i IES Joan Amigó) . La portada del llibre és una il·lustració de Joan Turu.

  • Xapa amb la il·lustració de la portada del cançoner.

  • CD de l'àlbum "Jordi Francolí". Primer treball editat de Jordi Francolí.

  • CD de l'àlbum "Sense Pressa - Ramon Muntanyola". Recull de poemes de Ramon Muntanyola (i un de Josep Vallverdú) musicats per Jordi Francolí.

  • CD de l'àlbum "El Meu Paradís". Treball pòstum de les cançons que el Jordi tenia pendents per editar en CD.

  • CD de la maqueta "El Que Faltava De Jordi Francolí". Recull de versions i temes inèdits de Jordi Francolí.

  • Samarreta "Striptis Al Sol".

CALENDARI

Entre el 21 de maig i el 30 de juny recollirem les aportacions a través d'aquest projecte de Verkami. El dia del Riubombori, la tarda del dissabte 6 de juliol, es recolliran les recompenses a l'estand d'informació que l'Associació La Cultural Jordi Francolí tindrà a l'entrada del recinte.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Copias de CD's

    Copias de CD's

    casi 10 años

    Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios?

    En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!!

    Un saludo,

    Isaac Dios - [email protected]

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies