❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Pep Cola, el Futur és local!

Pep Cola és una alternativa real i local a la Coca-Cola. Menys dolça, més natural i produïda amb els mateixos valors de Pep Lemon, una llimonada natural , saludable, km 0 i amb compromís social.

Lemon Factory

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
192
Aportacions
8.626€
De 8.350€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano, Deutsch i Italiano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Pep Cola. El futur és local!

Potser que les multinacionals encara no s’hagin adonat, però noltros sí! Esteim farts d’una monocultura de gustos, de la forma com es produeix i la manera de monopolitzar el mercat. Creim que ha arribat el moment de crear la nostra Cola amb l’ajuda i col.laboració de tots.

Si vols assistir al naixement d’un nou refresc, participa amb nosaltres!!

Més info: Facebook Pep Lemon

Video: Pep Cola ¡El futuro es local!

 El colofó de Pep Cola

Any 2014, mentre tota Espanya continua invadida per la Coca-Cola, un petit pobe a Mallorca decideix resistir la tentació! David contra Goliat? Asterix vs. Els romans? No! És real!!

Les gran corporacions, només pel fet de ser grans, obren, tanquen, despedeixen gent quan encara tenen beneficis…Així que, un petit municipi a Mallorca ha decidit veta al mite!....I nosaltres hem decidit retar-lo!

¿Podem fracassar?

Clar que sí. Hi ha molt mitòman de la galàxia cocacolera dient que no ho aconseguirem. Impossible. No podem competir. Cola només n'hi ha UNA! Tots ells també estan convidats a participar en el repte. Així ho podran comprovar o reafirmar-se! Posam el comptador a zero!

Com ho farem?

Des de zero, amb ingredients naturals i a ser possible locals. Menys dolça, més natural i amb més aroma. Així de simple. Ja tenim contacte amb vàries cooperatives i productors agrícoles per implicar-los en el procés.

Crearem diferents receptes de Pep Cola per realitzar un test cec amb 25 mecenes. Una vegada seleccionada la recepta guanyadora o d’haver tunejat la recepta per aconseguir les exigències o suggeriments dels mecenes, produirem l’edició 0 de Pep Cola. Una edició limitada per tots els que hagin participat en la campanya.

Com produirem Pep Cola?

A Lemon Factory produim refrescs que són una alternativa a la monocultura de les multinacionals, tant en el gust com en la forma de produir.

El nostre primer producte és Pep Lemon: Una llimonada àcida, natural, saludable, km 0 i produïda amb compromís social.
Ver proceso elaboración Pep Lemon, Vull una Pep Lemon y Facebook Pep Lemon

I ara anam cap a la Pep Cola, elaborada amb els mateixos valors de Pep Lemon: Menys dolça, natural i 100% Mallorca.

Produirem de forma local, col.laborativa i transparent per que tots els que participen en el procés es puguin beneficiar del producte:

Col.laboram amb el sector primari per a crear una cadena de valor que doni sortida als excedents o productes que no s’aprofiten...

Amb associacions que treballen amb persones amb discapacitat o en perill d’exclusió social.

I amb l’última embotelladora independent que queda a Mallorca. Volem impulsar la indústria local, perquè hi ha vida més enllà del turisme!

A què destinarem les vostres aportacions

A la cerca d’una recepta, d’ingredients naturals i al procés d’elaboració de Pep Cola de forma local…sense oblidar-nos de les ampolles, taps, etiquetes, transport o de les anàlisi de laboratori per cumplir amb les normatives sanitàries.

Sobre les recompenses

Per el més atrevits i generosos els hi oferim participar en el primer test cec per definir la recepta i el gust de Pep Cola. Serà una experiència única guiada per un reconegut cocteler de Mallorca. A més quedaràs immortalitzat com a creador de Pep Cola a l'etiqueta de l'edició 0, a la nostra web i a una placa commemorativa i pública a la nostra seu: “Aquí ha nascut Pep Cola amb el suport de …”.

Següent recompensa: Pep Cola Edició 0, creada gràcies a la teva ajuda!

I per últim, la Camiseta d’edició limitada Pep Cola o Pep Lemon.

Els models de samarretes seran els següents:

Les recompenses es recolliran en llocs emblemàtics de diferents ciutats per vàries raons:
• No volem carregar les recompenses per despeses d’enviament.
• La recollida en un lloc real implica major contacte amb el projecte.
• Volem donar a conèixer el projecte en altres comunitats i generar una comunicació estable. Si coneixeu llocs (bars, centres culturals, etc…) que pensau poden encaixar, enviau-nos les dades!
• Es poden enviar les recompenses particularment a ports deguts.

Calendari

Com ja tenim una primera experiència amb Pep Lemon i no som principiants, tardarem 70 dies màxim en entregar les recompenses. El betatesting es realitzarà abans de 40 dies, després del tancament del crowdfunding.

Carme, Tomeu & Christoph

Som els socis fundadors de LEMON FACTORY i junts hem desenvolupat el nostre primer producte: Pep Lemon (link vimeo spot y facebook).

Venim del sector de l’arquitectura, el disseny i la comunicació i amb Pep Lemon hem decidit emprendre un canvi de rumb. De tant en tant les crisi serveixen per alguna cosa …

El projecte parteix d’una experiència personal, que té a veure amb el nostre territori, amb el que ens sentim identificats i arrelats. I defensam la idea de que el futur és local, sostenible i que a més això pot ser rendible!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

17 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Manuel Rodriguez Martinez

    Manuel Rodriguez Martinez

    casi 9 años

    Hola, quería preguntar si aun es posible ir a buscar las recompensas en Palma, creo que era en Gastroteca Serenata. Me imagino que no. Pero por si fuera posible.

    Un saludo.

  • Lemon Factory

    Lemon Factory
    Autor/a

    9 años

    Hola Ramon, de moment només en tenim a l'Espai Mallorca i a l'Idò Balears (C/ Viladomat) de Barcelona...però intentam organitzar una distribució per poder oferir-ho a més llocs. Ho anam publicant tot pel nostre facebook!! Gràcies

  • Ramon Solé

    Ramon Solé

    más de 9 años

    Ben fet!!.On podem comprar els vostres productes a Catalunya?

  • Lemon Factory

    Lemon Factory
    Autor/a

    más de 9 años

    hola, ya tenemos parte de las recompensas: las camisetas (en Palma las podéis pasar a recoger ya y en Barcelona a partir del próximo sabado)

    La Pep Cola estará en breve... realizamos el batatesting para la formula definitiva el 27 de octubre y la embotellaremos la semana siguiente.

    Cuando la tengamos lista os avisaremos.

    Muchas gracias!!!!

  • Manuel Rodriguez Martinez

    Manuel Rodriguez Martinez

    más de 9 años

    Hola, rellené el formulario que mandásteis por email. Era pasa saber si ya se podía pasar a buscar. Un saludo, gracias!

  • Lemon Factory

    Lemon Factory
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola José,

    conociamos la historia de la Coca-Cola de Aielo de Malferit (http://www.elmundo.es/elmundo/2011/06/02/valencia/1307043205.html). Esto pasa en el mundo de los inventos y patentes. Hay alguien, que lo inventa primero y hay otro que después que lo perfecciona, lo lleva al mercado y se lleva los laureles. Como ejemplo tenemos la bombilla (http://www.culturizando.com/2011/05/quien-fue-el-verdadero-inventor-del.html). Patentes había bastantes y muy anteriores a Edison (1855 vs. 1879), pero fue Edison quien la perfeccionó, la fabricó y la vendió. Seguro también que tenía buenos abogados: " La comercialización del bombillo por parte de la compañía de Thomas A. Edison estuvo plagada de disputas de patentes con sus competidores."

    A ver si un día nos acercamos a Aielo de Malferit para visitar el origen de la Cola!

    Saludos

    Pep

  • José

    José

    más de 9 años

    Existe una historia que la Coca Cola esta copiada de una receta que viene del pueblo Aielo de Malferit, en Valencia por lo que os recomiendo profundizar ese tema: http://www.elmundo.es/elmundo/2011/06/02/valencia/1307043205.html

  • Lemon Factory

    Lemon Factory
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola! No la coneixiem i sempre és benvingut rebre informació d'altres experiències. Moltes gràcies Sebastiano!!!

  • Sebastiano

    Sebastiano

    más de 9 años

    Coneixieu l'experoència de na Kate Rich i na Kyle Brandon? http://www.repubblica.it/2008/08/sezioni/esteri/copia-coca-cola/copia-coca-cola/copia-coca-cola.html

  • Lemon Factory

    Lemon Factory
    Autor/a

    más de 9 años

    Volem que sempre sigui local i/o Km0. Tenim previst produïr Pep Lemon i Pep Cola de forma local a Catalunya al 2015 i també al Païs Valencià i a totes les zona de clima maditerrani, amb els mateixos valors i conceptes que els produïts a les Illes.

    El Verkami és una excepció, que ens dóna visibilitat també, als Països Catalans.

#11 / Gràcies! Gracias! Danke!

Gràcies a tots per ser mecenes de Pep Cola! Hem aconseguit el nostre objectiu i...no només això!

Hem trobat nous col.laboradors i persones interessades en el nostre projecte a Mallorca, Barcelona, Bilbao, Còrdova...

Gràcies als mitjans que ens han donat suport i a tots els establiments que s'implicaran en l'estrena.

Pep Cola aviat serà una realitat!!!

Vos mantendrem informats a través del blog de Verkami

Una forta abraçada!

Equip Pep Cola

Gracias a todos por ser mecenas de Pep Cola! Hemos conseguido nuestro objetivo y...no solamente esto!

Hemos encontrado nuevos colaboradores y personas interesadas en nuestro proyecto en Mallorca, Barcelona, Bilbao, Córdoba...

Gracias a los medios que nos han dado apoyo y a todos los establecimientos que se implicaran en el estreno.

Pep Cola pronto será una realidad!!!

Os mantendremos informados a través del blog de Verkami

Una fuerte abrazo!

Equipo Pep Cola

Ein grosses Danke an alle Mäzene von Pep Cola!

seguir llegint

#08 / Pep Cola té un sponsor: La Paduana !!

La Paduana de Petra, l'última embotelladora independent de Mallorca, que produeix la tradicional Pinya Mallorquina, ens esponsoritza l'embotellada de Pep Cola Edició 0.

Moltes gràcies a l'equip de la Paduana: Mquel, Toni, Tomàs i Ali!

#07 / Festa "Tots a Ca'n Pep

Cultura a Casa i Pep Lemon s'han trobat al Verkami i d'aquí ha nescut una gran amistat! Vos convidam a la Festa conjunta...aquest dijous, tots a Ca'n Pep!!!

#05 / Mecenes de Barcelona!

On podeu recollir les vostres recompenses? Evidentment a l'Espai Mallorca... Ja preparam el desembarc! Aquells que no vos pogueu acostar, agafau l'opció d'enviament a domicili...No deixeu de participar! http://vkm.is/pepcola — a Espai Mallorca Barcelona.

#03 / Gastroteca Serenata - Primer punt de recollida

Mecenes de Mallorca! On podeu recollir les recompenses? Gastroteca Serenata. Bar-Restaurant 100% implicat!! C/ Arxiduc nº4 de Palma…Gràcies Serenata!!

Aviat publicarem els llocs de recollida a Barcelona, València, Bilbao i Madrid.

Aquells que no vos pogueu acostar, agafau l’opció d’enviament a domicili... No deixeu de participar! Pep Cola Verkami

#01 / El primer proveïdor local de Pep Cola !

Ja tenim un proveïdor local per 2 dels ingredients de Pep Cola:

Miquel Angel Benito d' Authex S.A. s'ha sumat al projecte i amb ell produirem essència de llimona i taronja a partir de la pell d'aquests cítrics. Fins ara a Mallorca només es podia aconseguir essència si s'importava d' Itàlia o de la península. En el següent video ho explica.

El mètode utilitzat serà un dels procediments més tradicionals i naturals: La destilació per arrossegament de vapor.
És un mètode que el metge àrab Avicena utilitzà per primera vegada en el segle X per extreure líquids aromàtics de plantes, tal com mostra l'esquema:

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies